![]()
![]()
Bu reklamlardan kurtulmanın bir yolu yok mu. Ücretli yada ücretsiz bir tweak proğram. Kuna geldi valla reklamlardan.
İphone 6+
İos 10.1.2 jb
Minimal hastblocker denediniz mi...?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
![]()
Bu reklamlardan kurtulmanın bir yolu yok mu. Ücretli yada ücretsiz bir tweak proğram. Kuna geldi valla reklamlardan.
İphone 6+
İos 10.1.2 jb
Kurmaya çalıştığınız tweakin reposu bulunmuyor diyor.eger Tateu reposu kurulu ise silip repoyu tekrar kurun tekrar deneyin bakalım olacak mı...?kurulu değil ise repoyu kurup öyle deneyin.
Kurmaya çalıştığınız tweakin reposu bulunmuyor diyor.eger Tateu reposu kurulu ise silip repoyu tekrar kurun tekrar deneyin bakalım olacak mı...?kurulu değil ise repoyu kurup öyle deneyin.
Minimal hastblocker denediniz mi...?
Tage, Lylac tarzı uygulamaları home tuşunu kullanmadan değiştirebilieceğim switcher var mı??? tage çok iyiydi ama 11.3.1 için olmadı.
Tage, Lylac tarzı uygulamaları home tuşunu kullanmadan değiştirebilieceğim switcher var mı??? tage çok iyiydi ama 11.3.1 için olmadı.
İyi günler sitede arama yaptım ama beyaz ekran çıkıyor bildirimleri gruplandırma tweakın ismi neydi?
[automerge]1552541910[/automerge]
İyi günler sitede arama yaptım ama beyaz ekran çıkıyor bildirimleri gruplandırma tweakın ismi neydi?
StackXI
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tamam usta bu daha güzelmiş sağolasınStackXI
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Flex 3 'te hangi pacht'leri kullandın ekran resmi atabilir misiniz ?
Aga bu yeni jailbreaktr reposunda var JBTR Türk Bayrağı![]()
Arkadaşlar bu temanın adını bulmam lazım yardımcı olur musunuz.
'GameGuardian' ve ya 'GameGem' Alternatifi İos 12 uyumlu 'Tweak' ve ya 'App' arıyorum.
'Cheat Engine' Türünde değişkenlikleri saptayan ve yeni değer atayabilmek istiyorum.
Güncel repo adresleri ile paylaşırsanız sevinirim..
Yardımlarınız için şimdi den Teşekkürler.
Teşekkür Ederim.Tweak - DLGMemor injected (cheat engine)
Tweak Adı: DLGMemor İnjected Repo: Home - MODZ4FUN420 - YouRepo (bu repodan kaldırılmış) H***y***i**** reposunda var //// Fiyat: Ücretsiz Uyumluluk: iOS 11.3.1 (Test Edildi. Çalışıyor.) Tweak Açıklaması: Gamegem,gameplayer,igg alternatifi Özellikler: Bu uygulama sayesinde hilenizi oyundan...www.jailbreaktr.com
Aga bu yeni jailbreaktr reposunda var JBTR Türk Bayrağı
Beyler forumda görmüştüm yüklemiştim ama şimdi bulamadığım bir tweak soracağım. Ayarlarda en altta bulunan uygulamalar ve tweakleri iki katogori halinde toplayan bi tweak vardı. Adını hatırlayan bilen varsa size zahmet elden ele![]()
Hah sufle allah razı olsun kardeşim ❤Suffle yada preference organizer ikisi de olur....
Hah sufle allah razı olsun kardeşim
Reposu hangisiydi![]()
Suffle değil
Shuffle
Bir çok repoda var baZı repolarda türkçe yaması da var