Springtomize 4 ile gayet kolay ve sorunsuz yapabilirsiniz..Bu tweakı indirdim denedim tüm ayarlarını kurcaladım ama şeffaf olmadı 10.3.3 de işe yaramıyor galiba zaten bu doçk şeffaf yapmak için nerdeyse elmalara gelecek telefon
Springtomize 4 ile gayet kolay ve sorunsuz yapabilirsiniz..Bu tweakı indirdim denedim tüm ayarlarını kurcaladım ama şeffaf olmadı 10.3.3 de işe yaramıyor galiba zaten bu doçk şeffaf yapmak için nerdeyse elmalara gelecek telefon
Bu tweakı indirdim denedim tüm ayarlarını kurcaladım ama şeffaf olmadı 10.3.3 de işe yaramıyor galiba zaten bu doçk şeffaf yapmak için nerdeyse elmalara gelecek telefon
merhabalar .. ios 11 için bildirimleri renklendiren tweak varmıdır. picobanners ı denedim çalışmadı
6S gibi eski cihazlara portre modu ekleyen bir tweak var mı ?
@efsane6 @gokmenecer anemone'den ses varmı acaba ios 10.3.3?
Dock alpa denedim ama olmadı şimdi eclipse ayarlarına baktım da şöyle bi ayar var bence bu müdahale ettiği için değişmiyorDock Alpha deneyebilirsiniz
Notitinter deneyebilirsiniz
Splitify ile hem portre modu hem de iPad'deki gibi ekranı bölüp aynı anda 2 uygulama çalıştırmayı kullanabilirsiniz
Anemone, BytaFont gibi arayüz uygulamaları final sürümden sonra yayınlanacak diye bir duyuru yapıldı en başta. Ama 10.3.1'de belirli bir deb dosyası ile Anemone çalışıyor
Dock alpa denedim ama olmadı şimdi eclipse ayarlarına baktım da şöyle bi ayar var bence bu müdahale ettiği için değişmiyor
Tamamen kaldırdım denedim ama saydamlığı azaltıyor ama istenilen ayarda transparan yapmıyor yardımın için sağol yinedeEvet etkileyebilir. iCleaner ile devre dışı bırakıp deneyin.
Tamamen kaldırdım denedim ama saydamlığı azaltıyor ama istenilen ayarda transparan yapmıyor yardımın için sağol yinede
Tamamen kaldırdım denedim ama saydamlığı azaltıyor ama istenilen ayarda transparan yapmıyor yardımın için sağol yinede
0'a getirdiğinizde baya transparan yapıyor aslında ne aradığınızı anlayamadım?
![]()
![]()
![]()
Temanın ismi ne acaba
Aradığımı buldum 10.3.3 5s denedim sorunsuz çalışıyor kurmak isteyenler rahatlıkla kurabilirler yardım eden arkadaşlara tşkrler0'a getirdiğinizde baya transparan yapıyor aslında ne aradığınızı anlayamadım?
//uploads.tapatalk-cdn.com/20180205/d35a50a2c6efa5f1492f86ef658d9839.jpg
//uploads.tapatalk-cdn.com/20180205/f2aa83bcf81662353b1505a78e929dbc.jpg
//uploads.tapatalk-cdn.com/20180205/fb94546a0ba01d1f4bea504f38013c6b.jpg
Aradığım
Temanın ismi ne acaba
Veexillum
Maalesef bu temayı uyguladıkdan sonra telefonu jb geçiremiyorum bunu nasıl silebilirim
İos 10.2
İphone 6+
Maalesef bu temayı uyguladıkdan sonra telefonu jb geçiremiyorum bunu nasıl silebilirim
İos 10.2
İphone 6+
Cihaz Safe Mode'a mı atıyor?
Maalesef safe moda bile girmiyor bu temayı silmenin bir yolu yok k mu
Maalesef safe moda bile girmiyor bu temayı silmenin bir yolu yok k mu
Yani jailbreak dedikten sonra Apple logosunda/siyah ekranda kalıyor anladığım kadarıyla.
> Cihazı yeniden başlatın ve jailbreak'sız moddayken yalu uygulamasını açın
> "go"'ya bastıktan hemen sonra "Ses AÇMA ve Güç" tuşlarına aynı anda basılı tutun
> Yalu'nun jailbreak işlemi boyunca basılı tutmaya devam edin
> İşlemler boyunca tutmaya devam edin ve tekrardan kilit ekranı görene kadar da bırakmayın.
> Kilit ekranı gördüğünüzde tuşları bırakın ve cihazı açın. Cydia'ya girmeye çalışın. Girerse jailbreak'lı durumdasınızdır ve gerekli şeyler kaldırabilirsiniz.
( Eğer tekrar logoda/siyah ekranda kalırsa veya Cydia açılmazsa No Substrate Mode'a geçememişsinizdir, işlemlere baştan başlayın. )
> İstediğiniz tweak'leri kaldırın ve bu moddan çıkmak için cihazı baştan başlatıp normal jailbreak işlemini yapın.
İlk önce son sürüme güncelleyin. Buton "Aç" olduğu zaman düşürmek istediğiniz sürüme gidin.Zaten eski bir sürümdeyse başka bir sürüme gitmek istediğinizde son sürüme güncelliyor, AppAdmin'in bi sorunu o.
teşekkürler hocam çalıştı ama bi başka sorunum daha var :) instagram++ yada face++ yüklerken hep aynı sorunu yaşıyorum
en güncel uasharedtools yüklüyorum ama bu programlar kendi uash. programlarınıda yüklemek istiyorlar birini silsem diğeri yine aynısını istiyor
yani sadece birtane ++ program kurabiliyorum diğerlerinin hepsi hata veriyor DEPENDS
filza file manager indirilemiyor sebebi ne olabilir varsa alternatif tweak uygulama cydia dan veya appstore dan yada özgün kaynaklardan ifile hariç oda yüklenmiyor tweak ve uygulama sürümümle uygun olduğu halde yüklenmiyor
---- ----
apt-get update komutunu sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebileceğim mterminal sürümü nedir veya cydia sorunlarını giderebilecek tweak veya uygulama varmıdır
Öncellikle cihazınızın sürümü nedir?
9.3.5 jb ipad 2 32 bit phoenix yarı jb
Splitify ile hem portre modu hem de iPad'deki gibi ekranı bölüp aynı anda 2 uygulama çalıştırmayı kullanabilirsiniz
iOS 11.0.1 için uyumlu mu acaba ?
filza indirilirken unip unrar paketleri iniyor ve kuruluyor hatta filza da iniyor ama kurulamıyor ifile de öyle ve mterminal yüklenmiyor demedim sadece yüklediğim mterminal sürümü 1.4.5 ve bu sürümde get-apt update komutunu root aldıktan sonra girsem bile found hatası alıyorum bunu yapabileceğim mterminal sürümünü bilen var mı yada mterminal mobil terminal işlemlerini yapabilecek başka bir tweak uygulama yada cydia sorunlarını giderebilecek chek up yapabilecek tweak uygulama varmı