Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar iPhone X/XS'de olan görev yöneticisini (uygulamaları kaydırarak kapattığımız bölüm) iPhone 7+'ıma yapabilir miyim? Ama sadece bu kısmı yapmak istiyorum.Kenarları daha oval olacak şekilde.
[automerge]1566433284[/automerge]

Ekli dosyalar

• xx.jpg
    xx.jpg
    339.3 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar,

Telefon araması geldiğinde arkada çalan ne varsa pause moduna alacak bir tweake ihtiyacım var.

Mesela kodi de bir medya oynatırken, telefon gelince saçma bir şekilde çalmaya devam ediyor.

Şimdiden teşekkürler

hayır arama gelince durmuyor, kodi kullananlar bilir. ki jb li telefon için en güzel medya oynatıcı.

böyle bir tweak lazım. aslında yapmışlar afterpause gibi bir ismi vardı, ama 12 ye uyumlu değil.

iosgods sitesinin app var ama böyle online oyunların hilesi her zaman ücretli hele ki PUBG gibi rağbet gören bir oyunda

Sileo da tweak yükledikten sonra respring atmak istemiyorum böyle bi tweak vardı 7 plusta kullanıyordum ama adını hatırlayamadım bilen var mı?
Dismissprogress gibi

Kaç gündür bir tane bile crackli uygulama indirebileceğim site bulamadım. Hiçbir yerden inmiyori kimse uygulama indirmiyor mu artık? AvPlayer ve Pianist uygulamalarını bir türlü indiremedim

Arkadaşlar samsungtaki gibi internet olmadan screen morning özelliğini kullanabileceğimiz bie tweak mevcut mu acaba.

Arkadaşlar iPhone 7Plus için stüdyo ışığı vs gibi efektler uygulayabileceğim ve 12.4 te çalışan bir tweak var mıdır ?

Ekli dosyalar

• iPhone-X-Kamera-Efektleri.jpg
    iPhone-X-Kamera-Efektleri.jpg
    40.4 KB · Görüntüleme: 46
Bu Cocoatop tweakinin alternatifi var mı?
Ios 12.4 deli gibi şarj yiyor ya. Resmen prize bağlı yaşamaya başladım. Neyin tükettiğini göremiyorum çıldırcam

merhabalar cihazım 12.4 iPhone 7plus

Kamerada portre moduna geçince otomatik olarak 2x zoom yapıyor 7 Plus telefonlar. Bunu engelleyici bir tweak öneriniz var mıdır? iPhone X serisindeki gibi yakınlaştırma olmadan çekim yapmak istiyorum.

Ayrıca çok fazla kamera tweaki var ama shutter vs. tweakler kameraya portre efektlerini eklese de kullanamıyorum fotoğrafları çekince de efektli göremiyorum alternatif bir tweak var mıdır?

Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba seçtiğim uygulamaları gizleyen ve aynı zamanda gizlenen uygulamalardan gizlendiği sürece bildirim gelmesini engelleyen bir tweak varmıdır acaba

Reklam engelleyici yükledim örneğin bir uygulamada çalışmasını istemiyorum bunu liberty ile denedim olmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri