Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

yok mu yardımcı olabilecek acaba ?
merhabalar cihazım 12.4 iPhone 7plus

Kamerada portre moduna geçince otomatik olarak 2x zoom yapıyor 7 Plus telefonlar. Bunu engelleyici bir tweak öneriniz var mıdır? iPhone X serisindeki gibi yakınlaştırma olmadan çekim yapmak istiyorum.

Ayrıca çok fazla kamera tweaki var ama shutter vs. tweakler kameraya portre efektlerini eklese de kullanamıyorum fotoğrafları çekince de efektli göremiyorum alternatif bir tweak var mıdır?

Teşekkür ederim şimdiden.

Denedim olmadı sağolun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de bu tweakı denermisin.

Bir de bu tweakı denermisin.

Yok Asphalt ta çalışmıyor acaba uygulamayı Safe mode da açabilirmiyim öyle bi tweak vardı galiba

Yok Asphalt ta çalışmıyor acaba uygulamayı Safe mode da açabilirmiyim öyle bi tweak vardı galiba

Powermodule tweakı ile yapabilirsin.

Arkadaşlar internette gezinirken ne kadar mb harcadığımızı anlık gösteren bi tweak var mı?

Uygulamarin onceki surunlerini yuklemeye yarayan tweak varmi app++ denedim fakat ise yaramadi appstoreden sonra bisey indiremedim formatlarim telefonu ios 12.4 kullaniyorum

Uygulamarin onceki surunlerini yuklemeye yarayan tweak varmi app++ denedim fakat ise yaramadi appstoreden sonra bisey indiremedim formatlarim telefonu ios 12.4 kullaniyorum

AppStore++ ile sürüm düşürebilirsin ama bu demek değildir bir önceki sürümün IOS 12.4’de çalışacağını

Arkadaşlar BytaFont kullanmadan Filza ile yazı tipini nasıl değiştiriyorduk?

Arkadaşlar BytaFont kullanmadan Filza ile yazı tipini nasıl değiştiriyorduk?

Cydiada mavi yazılı tweak’ler ücretli biz bunu CyDown ile kolayca indirebiliyorduk. Joliverne reposu kapandı Cydown gitti Eskisi gibi çalışan Cydown nerede bulabiliriz?
Yada alternatif var mı?

Cydiada mavi yazılı tweak’ler ücretli biz bunu CyDown ile kolayca indirebiliyorduk. Joliverne reposu kapandı Cydown gitti Eskisi gibi çalışan Cydown nerede bulabiliriz?
Yada alternatif var mı?

Senin dediğin işlem Mazide kaldı...

Satın alman lazım ücretli tweakleri..

Noslow ben animationbefast iOS 12 için uyumlu mu veya alternatif bilen var mı?

Senin dediğin işlem Mazide kaldı...

Satın alman lazım ücretli tweakleri..

Ücretli tweakler de bu şekilde alınamıyor.
a0058ee4d5822f2227b356f8fa04d635.jpg

Geri