Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

ikisini de ücretsiz kurmuştum daha öncesinde
ios 12 den once parali olanlari parasiz yapmislardi ama simdi her ikisi de ucretli... packix reposunda... zaten bu gelistirici milletin en cok kullandigi tweakleri toplamis reposunda ve hepsini ucretli yapmis... noctis ve eclipse en son dleasy diye bir tweak o da cok kullanisli bir tweak ve parasizdi onu da aldi kendi reposuna

forumdaki bazı kullanıcılar 12.4 appsync kullanabildiğini soyluyor. ben kullanamıyorum dostlar. indirebileceğim biryer varmı.

@dobisco Geliştricisi güncelleme yapmadan, birileri modifikasyon ile tweakı çalıştırıyor.
cihazın elmada kalmasına neden olabilecek bir tweak.

Uygulamaya özel çözünürlük ayarlama vardı, sanki öyle hatırlıyorum. Seçtiğimiz uygulamaların ekrana göre scalesini ayarlıyorduk. Hatırlayabilen ya da bilen var mı ?
System infodan sorunsuz bi şekilde çözünürlük değiştirip sorunsuz kullanıyorum fakat oynadığım oyuna girince çözünürlüğü berbat oluyor, hiçbişey net olmuyor, bunun bi çözümü var mı ?

Uygulamaya özel çözünürlük ayarlama vardı, sanki öyle hatırlıyorum. Seçtiğimiz uygulamaların ekrana göre scalesini ayarlıyorduk. Hatırlayabilen ya da bilen var mı ?
System infodan sorunsuz bi şekilde çözünürlük değiştirip sorunsuz kullanıyorum fakat oynadığım oyuna girince çözünürlüğü berbat oluyor, hiçbişey net olmuyor, bunun bi çözümü var mı ?
Çözünürlük değiştirme riskli işlem, bence yapmayın derim

Çözünürlük değiştirme riskli işlem, bence yapmayın derim
System infodan denedim hocam, ios 11 de bazı sorunlar vardı ama 12 de gayet stabil ve sorunsuz. Sadece oyuna girdiğimde normal çözünürlükte açaam yeter, bununla ilgili bir tweaki ios 11 de kullanmıştım. İsmini bilen vardır diye yazdım

Ekteki resimde no ile başlayan tweakler hangi repodaydı bılen varmı

Ekli dosyalar

• 57D8A3D6-5CBB-49A4-A308-84D80E803DA8.jpeg
    57D8A3D6-5CBB-49A4-A308-84D80E803DA8.jpeg
    195.9 KB · Görüntüleme: 31
System infodan denedim hocam, ios 11 de bazı sorunlar vardı ama 12 de gayet stabil ve sorunsuz. Sadece oyuna girdiğimde normal çözünürlükte açaam yeter, bununla ilgili bir tweaki ios 11 de kullanmıştım. İsmini bilen vardır diye yazdım

Ben uzun zamandır arıyorum ama bulamadım.
2018’de açtığım konu da duruyor bulursan oradan da yazabilirsin :)

Arkadaşlar 12.4 için çalışan şu tweaklardan veya alternatifleri var mı
-soringtomize
-Classicdock
-Kilit ekranını değiştirmek için bi tweak
-iWidgets
-bytafont
- repolarıyla birlikte yazar mısınız

Geri