Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Ya beyler 12.4 unc0ver desteği gelmiş 12.01 kullanıyorum (restore rootfs) ile tüm tweakleri temizledim bazı problemler çıktı güncellemekten vazgeçtim shsh kaydını aldım her neyse jb tekrar kurdum impactör ile buraya kadar herşey normal ama bu ( boxy3 ) ücretlimi olmuş sildiğim tweak e muhtaç kaldım tekrar kuramazmıyız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uygulamaların ismini görmek istemiyorum öyle bir tweak vardı ama ismini bilen yazabilir mi?

Ya beyler 12.4 unc0ver desteği gelmiş 12.01 kullanıyorum (restore rootfs) ile tüm tweakleri temizledim bazı problemler çıktı güncellemekten vazgeçtim shsh kaydını aldım her neyse jb tekrar kurdum impactör ile buraya kadar herşey normal ama bu ( boxy3 ) ücretlimi olmuş sildiğim tweak e muhtaç kaldım tekrar kuramazmıyız

Boxy3 hep ücretliydi...

Hatta kullandığım teeaklerin resmini almıştım tekrar kurarım diye

Boxy 3 packix reposunda yayınlandığı günden itibaren ücretli. Alternatif ücretsiz cuboid tweakı kullanabilirsin.

Arkadaşlar bu sesi aç veya sesi kapat butonunu denetim merkezine alan tweak varmı?

Arkadaşlar dizi ve filmleri indirmek için bildiğiniz bir program ya da tweak var mı? Ya da torrent indirmek için bir şeyler.

Control centerdaki seçenekleri artırmak için hangi tweak var acaba

merhaba millet böyle ayarlar vb. yerlere girdiğimizde arka planı transparan yapan bi tweak arıyorum int'de transparentphone diye bir şey buldum ama reposunda yok alternatif bilen ?

Ana ekranda klasörü açmadan klasörün içindeki gözüken küçük ikonları gizleyen bir tweak varmı?

Geri