Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

iOS 11 Electra için ekranı ikiye bölüp ayrı ayrı işlem yapabildiğimiz tweak var mı ? Gorgone multiplexer gibi (bunlar çalışmıyor)

iOS 11 Safari üzerinden herhangi bir siteden mp3 uzantılı müziği direk müziklere indirebileceğimiz bir tweak var mı ? Filza üzerinden gerekli yer neresiyse oraya taşımada yapabiliriz yeter ki indirebilelim.

iOS 11 Safari üzerinden herhangi bir siteden mp3 uzantılı müziği direk müziklere indirebileceğimiz bir tweak var mı ? Filza üzerinden gerekli yer neresiyse oraya taşımada yapabiliriz yeter ki indirebilelim.
Safari plus ve mimport tweakleri işinizi görecektir. Konuları mevcut olduğu için oralardan bakabilirsiniz.

FaceTime’dan konuşurken farklı bi uygulamaya geçtiğimde kameranın duraklatmaması için bildiğiniz bir tweak var mı ?
(Farklı uygulama açınca karşıda ki kişi beni görmeye devam edecek)

LittleBrother deneyebilirsiniz. Biraz sorunlu olduğu yazıyor ama siz sadece ekranı döndürme için kullanacaksanız, çözünürlük değiştirecekseniz, sorun olacağını sanmıyorum.
LittleBrother ı indirdim kurdum sürekli safe moda atıyor kaldıramıyorum da bunu nasıl kaldırabiliriz (ios 11.0.3)

Aynen CPU. Ve de CPU' yu fazla kullanan uygulama fazla şarj yer

Anlık böyle yükselebiliyor springboard...Anemone temesımı sebep oluyor buna acaba şarjı hızlı tüketme noktasında ?

Ekli dosyalar

• CBB4F79B-1C2D-4EF7-AD95-92E026F4DA8D.png
    CBB4F79B-1C2D-4EF7-AD95-92E026F4DA8D.png
    799 KB · Görüntüleme: 48
  • D79A22EF-A83D-43FD-ACCC-8968D5C15200.png
    D79A22EF-A83D-43FD-ACCC-8968D5C15200.png
    582.6 KB · Görüntüleme: 49
Anlık böyle yükselebiliyor springboard...Anemone temesımı sebep oluyor buna acaba şarjı hızlı tüketme noktasında ?
anemone şarjı fazla tüketiyor bildiğim kadarıyla ben de anemone uygulamasındandır diye düşündüm onu ve en son yüklediğim birkaç uygulamayı sildim şarj durumum biraz rahatladı

WhatsApp da video gönderirken süre kısıtlaması var. Bunu yani süre sınırını ortadan kaldıran tweak var mı.
Watusi yi yükledim ama işe yaramadı yada ben yapamadım.
Şimdiden teşekkürler

WhatsApp da video gönderirken süre kısıtlaması var. Bunu yani süre sınırını ortadan kaldıran tweak var mı.
Watusi yi yükledim ama işe yaramadı yada ben yapamadım.
Şimdiden teşekkürler
Watusi de özellik yoksa çok büyük olasılıkla çözüm bulamamışlardır

Bu konu kapandı mı. Hiçbir soruya cevap verilmez oldu da
Konu kapansaydı şu anda yazamazdın buraya... Forumu sadece soru sormak için kullanma aynı zamanda bu soru defalarca sorulan bir soruydu..Arkadaşın yazdığı cevap bir kaç kez tekrarlanmıştı.

Arada bir Forumu takip et 😉

arkadaşlar ios 11 de controlcenter a farklı iconlar ekleyebilecegimiz bir tweak var mı.mesela flipcontrolcenter gibi?????

Geri