AltServer // Cydia Impactor Alternatifi // Windows

Bu yöntem ile unc0rver yüklesek işe yarar mı 13.3 de. Veya şöyle sorayım bu yöntem iOS sürüm kaça kadar geçerli

IOS 13.3 de unc0ver işe yaramaz ve yüklenmezde...
yada yüklenir açıp/kapanır uygulama

IOS 8 - 13.3

Son 3 gün içinde Chimera yükleyebilen var mı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iki faktörlü doğrulama pasif kapatılmıyor artık ve impactor de çalışmıyor...

c62d7d7a7b7b7d35fede39b536ab04b6.jpg

Denilen her şeyi adım adım yaptım. YouTube videoları izledim uyguladım. Yok arkadaş hiçbir şekilde Altstore’u telefona aktaramıyorum. Ekte görüldüğü gibi Apple id ve şifre girdikten sonra sağ altta uygulama yok oluyor. (iTunes Apple sitesinden indirildi Windows store’dan değil. iCloud ekli dosyadan zaten). Yardım eder misiniz lütfen?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

unc0ver yüklerken hata alanlar patch kısmında unc0ver yerine custom ipa yı seçecekler (en alttan) sonra anlatımın bi üstündeki sonu .ipa olan linki link kısmına yapıştırıp işleme devam edecekler.

Arkadaşlar bu program yardımıyla Iphone 5 10.3.4 sürümündeki telefonuma h3lix yükledim ancak şöyle bir hata veriyor. Yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• IMG_5048[1188].jpg
    IMG_5048[1188].jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 23
Ben yuklemeye calisiyorum ama son asamada diger cihazda kayitli gibi bir uyari aliyorum ve sonrasinda error adres cozunlenemedi diyor nedendir acaba. Fake apple hesabiyla giris yapiyorum. 12.2 iphone7. Custom link te denedim

Ben yuklemeye calisiyorum ama son asamada diger cihazda kayitli gibi bir uyari aliyorum ve sonrasinda error adres cozunlenemedi diyor nedendir acaba. Fake apple hesabiyla giris yapiyorum. 12.2 iphone7. Custom link te denedim

Konuda bütün kriterler yazıyor, daha dün yaptık oldu, sistem çalışıyor yani. Yapamayan arkadaşlar var, sebebi antivirüs programı olabilir, iki aşamalı doğrulama olabilir, windowsla alakalı bir update sorunu ya da eksik-hatalı sistem dosyalarından kaynaklanabilir. Başka bir PC de sağlıklı bir sistem üzerinde deneyin, olumlu sonuç alacağınıza inanıyorum.

Arkadaşlar bu program yardımıyla Iphone 5 10.3.4 sürümündeki telefonuma h3lix yükledim ancak şöyle bir hata veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Bunun için H3lix ipa dosyasına patch (yama) yapmanız lazım. Tabi bunun için MacOS lazım :)

Yapılışı:
Download the patch.sh
Extract it.
Copy it the patch.sh to the desktop
Copy the iPA to the desktop
Open a terminal and run cd ~/Desktop
Run chmod +x patch.sh
Run ./patch.sh h3lix-RC6.ipa h3lix-RC6-patch.ipa

Side load new ipa named H3lix-RC6-patch.ipa
Enjoy

Ya da benim yaptığım IPA dosyasını yükleyebilirsin :) iPhone 5C 10.3.3 cihazımda sorunsuz çalıştı.

Altserver la yaptım ama oda sadece bu linkteki ipa dosyasını kuruyor. ( )
Başka hiç bir linktekini kurmuyor.
Ben ALtserver ile yapamadım. Vmware ile Windows 10 bilgisayarıma Sanal MacOS yükledim. Altdeploy ile patchli h3lix ipasını yükleyip jailbreak yapabildim.
Bunun haricinde çalışan bir yöntem bulamadım.

Altdeploy

Sanal MacOS için

Geri