Bu yöntem ile unc0rver yüklesek işe yarar mı 13.3 de. Veya şöyle sorayım bu yöntem iOS sürüm kaça kadar geçerli
IOS 13.3 de unc0ver işe yaramaz ve yüklenmezde...
yada yüklenir açıp/kapanır uygulama
IOS 8 - 13.3
Bu yöntem ile unc0rver yüklesek işe yarar mı 13.3 de. Veya şöyle sorayım bu yöntem iOS sürüm kaça kadar geçerli
Konuda bütün kriterler yazıyor, daha dün yaptık oldu, sistem çalışıyor yani. Yapamayan arkadaşlar var, sebebi antivirüs programı olabilir, iki aşamalı doğrulama olabilir, windowsla alakalı bir update sorunu ya da eksik-hatalı sistem dosyalarından kaynaklanabilir. Başka bir PC de sağlıklı bir sistem üzerinde deneyin, olumlu sonuç alacağınıza inanıyorum.Ben yuklemeye calisiyorum ama son asamada diger cihazda kayitli gibi bir uyari aliyorum ve sonrasinda error adres cozunlenemedi diyor nedendir acaba. Fake apple hesabiyla giris yapiyorum. 12.2 iphone7. Custom link te denedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun için H3lix ipa dosyasına patch (yama) yapmanız lazım. Tabi bunun için MacOS lazım :)Arkadaşlar bu program yardımıyla Iphone 5 10.3.4 sürümündeki telefonuma h3lix yükledim ancak şöyle bir hata veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Download the patch.sh
Extract it.
Copy it the patch.sh to the desktop
Copy the iPA to the desktop
Open a terminal and run cd ~/Desktop
Run chmod +x patch.sh
Run ./patch.sh h3lix-RC6.ipa h3lix-RC6-patch.ipa
Side load new ipa named H3lix-RC6-patch.ipa
Enjoy
Mac bilgisayarım yok maalesefBunun için H3lix ipa dosyasına patch (yama) yapmanız lazım. Tabi bunun için MacOS lazım :)
Yapılışı:
Ya da benim yaptığım IPA dosyasını yükleyebilirsin :) iPhone 5C 10.3.3 cihazımda sorunsuz çalıştı.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Paylaştığım mediafire linkinden patch yapılmış h3lix dosyasını deneyebilirsin.Ma
Mac bilgisayarım yok maalesef
Nasıl yükleyebilirim o dosyayı acaba?Paylaştığım mediafire linkinden patch yapılmış h3lix dosyasını deneyebilirsin.
h3lix ipa dosyasını yüklediğiniz yöntemle :) Daha önce nasıl yüklemiştiniz?Nasıl yükleyebilirim o dosyayı acaba?
Altserver la yaptım ama oda sadece bu linkteki ipa dosyasını kuruyor. (h3lix ipa dosyasını yüklediğiniz yöntemle :) Daha önce nasıl yüklemiştiniz?
Ben ALtserver ile yapamadım. Vmware ile Windows 10 bilgisayarıma Sanal MacOS yükledim. Altdeploy ile patchli h3lix ipasını yükleyip jailbreak yapabildim.Altserver la yaptım ama oda sadece bu linkteki ipa dosyasını kuruyor. (Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.)
Başka hiç bir linktekini kurmuyor.