Neler yeni

Tweak Whoozit Pro

Truecaller bitik evet ama yeni uygulama geldi App Store Türkiye de var hatta 3 ü de yüklü buyrun

204f6eccbea566a971395be6cc6a7dc1.jpg

Calisiyormu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 milyon kişinin telefondaki rehberini çekiyor sonra bir uygulama ile herkese dağıtıyor:)

Yükleyenlerde sanıyor vay beee her anonim numaranın ismi gözüküyor:)

Aynen öyle efsane

Herşeyi yapıyorlar operatörlerin Alt yapısına erişilse de Jailbreak ile kullansak bizde

ios13 jailbreak ile deneyen oldu mu ?

Benim baya işime yarıyordu ama iOS 13 de çalışmıyor. Geliştiriciye bir çok mail ve tweet attım geri dönüş yapmadı. Güncelliyeceğini sanmıyorum. Copic 2 iOS 13 için güncellendi ama oda iOS 13 de sürekli respring ekranında bırakıyor.

Benim baya işime yarıyordu ama iOS 13 de çalışmıyor. Geliştiriciye bir çok mail ve tweet attım geri dönüş yapmadı. Güncelliyeceğini sanmıyorum. Copic 2 iOS 13 için güncellendi ama oda iOS 13 de sürekli respring ekranında bırakıyor.

Başka bir Tweak ile çakışabilir , Copic 2 çok hassas ve uzun kodlu bir Tweak...

Bir önceki sürümü deneyin “eğer varsa”

Sıfır kurulum ve jb yaptım bugün sırf onun için sadece copic 2 kurdum respring ekranında kaldı

Copic 2’nin Whatsapp uygulaması ile çakıştığı zamanlar olmuştu.. 2-3 düşük Whatsapp sürümü ile düzeltilmişti...

Yani en iyisi güncellemeyi beklemek...

whoizitpro ios 13 de çalışmadığını kim söyledi ? siz mi denediniz ?
ben şu an kullanıyorum ios 13 ile.

copic i de satın alananlardanım fakat şu an ihtiyaç duymuyorum.

whoizitpro ios 13 de çalışmadığını kim söyledi ? siz mi denediniz ?
ben şu an kullanıyorum ios 13 ile.

copic i de satın alananlardanım fakat şu an ihtiyaç duymuyorum.

Ben denedim sürekli safemode atıyor

Şimdi yine yükledim bu seferde WhatsApp çökertiyor numara falanda göstermiyor. Sürekli ayarlardan izin ver diyor veriyorum. Ardından whatsapp çöküyor. Benim telefon iPhone X ondan belki sıkıntı olabilir

benim cihaz iphone 6s - ios 13.2 2.

a2023c6f8929b208633539cb7a0841bf.jpg

879e58d15b5d3aaffe0afb52cb3a0512.jpg

hala numara buluyormu bu hocam truecaller ile alışıyordu yanlış hatırlamıyorsam oda türkiyeye kapandı birde orjinal reposundanmı yükledin ben satın almıştım ama unuttum reposunu falan seneler oldu

hala numara buluyormu bu hocam truecaller ile alışıyordu yanlış hatırlamıyorsam oda türkiyeye kapandı birde orjinal reposundanmı yükledin ben satın almıştım ama unuttum reposunu falan seneler oldu

Belki bi kaç kurum numaralarını bulabilir, o kadar bence.

true caller değil de show caller kullanıyorum..

Whoozit pro showcaller ile gayet iyi çalışıyor, telefonum 6s+ ios 12.4 ama ios 13.3 de denedim safe moda attı bende çalışmadı, bunun yanında phonecaller da gayet başarılı oda showcaller ve truecaller ile çalışıyor ama yine ios 13 güncellemesi çıkmadı

Geri