Neler yeni

Tweak Whoozit Pro

Whoozit pro showcaller ile gayet iyi çalışıyor, telefonum 6s+ ios 12.4 ama ios 13.3 de denedim safe moda attı bende çalışmadı, bunun yanında phonecaller da gayet başarılı oda showcaller ve truecaller ile çalışıyor ama yine ios 13 güncellemesi çıkmadı

Basarili derken sadece spam ve banka vs numaralarami buluyor? Sahis numaralarinida buluyormu? Androidde mage diye bir uygulama vardi baskasinin rehberinde ismi neyse hep buluyordu mukemmel uygulamaydi ama artik hepsi kapandi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basarili derken sadece spam ve banka vs numaralarami buluyor? Sahis numaralarinida buluyormu? Androidde mage diye bir uygulama vardi baskasinin rehberinde ismi neyse hep buluyordu mukemmel uygulamaydi ama artik hepsi kapandi

Evet şahıs isimlerini de buluyor , dediğiniz gibi başkasının rehberine nasıl kayıtlıysa

Güncelleme aldı ios 13 de sıkıntısız çalışıyor. TrueCaller ve Showcaller uygulamalarının bulduğu kadarını gösteriyor.

Tools ile full olmuyor artık olan dusuk sürüm deb paylaşabilecek varmi

kardeş bu tweak i ben ios 10 da ücretli aldım
hala sorunsuz kullanıyorum.
biraz da geliştiriciye destek olmak lazım.
gerçekten parasını hakeden bir uygulama

Yeni güncelleme daha çok Türkiye kullanıcıları içinmiş. Twitter hesabında öyle diyor. Ve şuan sıkıntısız.

Kardeş çalışır çalışmasına da, numara buluyor mu?

Benim aradıklarımın çoğunu buldu turecaller ile sende durum nasıl olur bilemem benim için fazlasıyla yeterli

showcaller truecaller tarzı uygulamaların ayarlardan aktif edilmeme sorunu yaşayan varsa ve otadislaber tweaki yüklediyse kaldırsın çözülüyor sorun

showcaller truecaller tarzı uygulamaların ayarlardan aktif edilmeme sorunu yaşayan varsa ve otadislaber tweaki yüklediyse kaldırsın çözülüyor sorun
daha önce truecaller kullanan biri olarak şimdi kayıt olurken sorun yaşıyorum fakat otadisabler bende yüklü olmadığı halde numaramı girip kayıt olurken hata veriyor. appstore da bulamadığım için appcake'den indirdim truecaller'ı ondan olabilir mi acaba ?

Geri