Neler yeni

Uygulama Klonlama! - Filza ile Manuel (Tweak Gerektirmez)

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tweakbox tan Whatsapp++ yükleyerek 2 tane watsap yüklemek bana daha kolay geldi açıkçası. Şuan sıkıntısız kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere cihaza aynı uygulamadan 1'den fazla yüklemenin çeşitli yolları var. Bu konuda size Filza ile manuel klonlamayı anlatmaya çalışacağım.

[INFO]Mantık olarak birbirine yakın olsada en çok klonlanmak istenen WhatsApp uygulaması üzerinden gideceğiz[/INFO]

Uyarı

Unutmayın, aşağıdaki işlemlerin tamamı klonlamak istediğimiz uygulamanın App klasörü dışarı çıkarılarak, yani
bir kopyası üzerinde yapılacaktır. Mevcut App klasörü üzerinde herhangi bir değişiklik yapmayın

AppSync kurulu olması gerekmektedir.

Kurulum

1. Filza ile root dizininde WhatsApp.app araması yapın ve karşınıza çıkan klasörü kopyalayın.
  2. var/mobile dizinine gidirek, Payload adında bir klasör oluşturun
  3. Kopyaladığınız klasörü Payload klasörünün içine yapıştırın.
  4. WhatsApp klasörünün içerisinde bulunan info.plist adlı dosyayı açın
  5. CFBundleIdentifier satırındaki, net.whatsapp.WhatsApp ismini değiştirin ben örnek olarak sonuna 2 ekledim. plist dosyasını kaydedip çıkın.
  6. Aynı dizinde bulunan, PlugIns klasörünü bulun ve açın.
  7. Bu klasörün içerisinde toplamda 4 tane klasör bulunur ve her birinin içerisinde info.plist dosyaları yer almaktadır
    1. TodayExtension.appex
    2. ShareExtension.appex
    3. IntentsUI.appex
    4. Intents.appex
  8. Bu 4 klasörün içerisinde yer alan info.plist dosyalarını sırayla açın ve yine CFBundleIdentifier satırı örneğin; net.whatsapp.WhatsApp.Intents ismini WhatsApp dan hemen sonra ayırıcı bir değer girin. Ben yukarıda belirttiğim gibi WhatsApp2 olarak devam ediyorum.
  9. 4 plist dosyasının, CFBundleIdentifier satırları aşağıdaki gibi olmalıdır.
    1. Ekli dosyayı görüntüle 3592
    2. Ekli dosyayı görüntüle 3591
    3. Ekli dosyayı görüntüle 3590
    4. Ekli dosyayı görüntüle 3589
  10. Tüm adımları tamamladıktan sonra Payload klasörünü zipleyin
  11. Zip uzantısını ipa olarak düzenleyip kaydedin.
  12. Son olarak, Payload.ipa dosyasına dokunun ve sağdaki "Yükle" butonuna tıklayın.Ekli dosyayı görüntüle 3587Ekli dosyayı görüntüle 3588

Bir kaç saniye bekledikten sonra uygulamayı kuracaktır. Tüm işlemler bu kadar, takıldığınız bir yer olursa konu altına yazabilirsiniz.

Önemli

Tüm uygulamalarda mantık yukarıda anlatıldığı gibidir. Uygulamada PlugIns klasörü bulunmuyorsa, ana dizindeki info.plist dosyasını düzenlemeniz yeterli

Hocam merhabalar kolay gelsin. Öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim çok sade ve güzel bir anlatım gerçekleştirmişsiniz. Ben bir oyun üzerinde denedim ve son noktaya kadar geldim lakin ipa çevirdiğim dosyayı yükle derken beni Filzadan atıyor nasıl bir yol izleyebilirim bana yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam merhabalar kolay gelsin. Öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim çok sade ve güzel bir anlatım gerçekleştirmişsiniz. Ben bir oyun üzerinde denedim ve son noktaya kadar geldim lakin ipa çevirdiğim dosyayı yükle derken beni Filzadan atıyor nasıl bir yol izleyebilirim bana yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

AppSync yüklü mü?

AppSync yüklü mü?

4beeaee9f6e69ada7d80cac1a2910961.jpg

Bu yuklu hocam karen reposundan

@uzayozer uygulama verilerini temizleyip öyle klonlayın. Klonlamaya çalıştığınız oyunu indirip denedim, sorunsuz çalışıyor

Ekli dosyalar

• IMG_0066.PNG
    IMG_0066.PNG
    798.6 KB · Görüntüleme: 43
Allah razi olsun hocam kralsiniz cok tesekkur ederim

Cümlemizden hocam, elimizden geldiğince, fırsat buldukca yardımcı olmaya çalışıyoruz sadece. Konuda gerekli düzenleme yapılmıştır

Cümlemizden hocam, elimizden geldiğince, fırsat buldukca yardımcı olmaya çalışıyoruz sadece. Konuda gerekli düzenleme yapılmıştır

Tekrardan çok saolun hocam hemen deniyorum

Hocam whatsapp için tüm adımları tek tek uyguladım en son yükle diyorum yükleme yapmıyor
[automerge]1532085363[/automerge]
Hocam whatsapp için tüm adımları tek tek uyguladım en son yükle diyorum yükleme yapmıyor
Başarısız yazıyor devamlı

Son düzenleme:
@ferdi.seval teyit etmek için denedim konudaki yöntem hala geçerli. sorunsuz şekilde kurulumu sağladım. ipa dosyasını appcake ile açın kurulumda karşınıza bir hata çıkacak o hatanın detay kısmından ekran görüntüsü alıp buraya atarmısın

Ben olaya farklı bir boyut getireyim. Diyelim ki Instagram uygulamasını klonlamak istedim, ama aynı zamanda ++ Özelliğini de eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

Ben olaya farklı bir boyut getireyim. Diyelim ki Instagram uygulamasını klonlamak istedim, ama aynı zamanda ++ Özelliğini de eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
++ özelliği derken? instagram++ uygulamasını klonlamak istiyosun ya da instagram ve instagram++ tweakinden mi bahsediyosunuz?

++ özelliği derken? instagram++ uygulamasını klonlamak istiyosun ya da instagram ve instagram++ tweakinden mi bahsediyosunuz?
Instagram programını klonladım. Ona dediğiniz gibi ++ tweak eklemek istiyorum. Bir de klonladığım programın ayarlar bölümüne kısa yolu gelmiyor. BioProtect İle sınırlama koymak istiyorum o yüzden koyamıyorum

Instagram programını klonladım. Ona dediğiniz gibi ++ tweak eklemek istiyorum. Bir de klonladığım programın ayarlar bölümüne kısa yolu gelmiyor. BioProtect İle sınırlama koymak istiyorum o yüzden koyamıyorum
Denediklerimde icon ayarlara düşüştü. ++ olaylını bilemiyorum denemeniz gerekir

Denediklerimde icon ayarlara düşüştü. ++ olaylını bilemiyorum denemeniz gerekir

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Sizden ricam birde Swarm programını dener misiniz? Ben ipa dosyasını oluşturdum. Yüklerken “Yükleme başarısız” hatası aldım.

Geçerlidir. Dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz aynı işlemleri yapın yeterli
winSCP ile clash of clans oyununu klonlamak istiyorum ama arama yerinde arama yaptırıyorum bir süre sonra yanıt vermiyor . olacağınıda düşünmüyorum sonuçta apple game center ile giriş yapıyor sanırım oyuna.

winSCP ile clash of clans oyununu klonlamak istiyorum ama arama yerinde arama yaptırıyorum bir süre sonra yanıt vermiyor . olacağınıda düşünmüyorum sonuçta apple game center ile giriş yapıyor sanırım oyuna.

Bazı uygulamalarda sorun oluyor giriş yaptığı için yinede denemekten zarar gelmez. Arama kısmı çalışmıyorsa Filza kurup onunla bakmanızı öneririm daha kolay olacaktır.

Geri