Neler yeni

Uygulama Klonlama! - Filza ile Manuel (Tweak Gerektirmez)

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AliExpress uygulamasına işlem yapamıyorum yükleme başarısız hatası alıyorum bütün adımları yaptım ancak olmadı ? Payload klasörü paylaşabilecek birs var mı ?

Üstad,
Whatsappı kurdum, açtığımda telefonumdaki aynı hesapla ikinci kez açıldı.
Kopyaladığım uygulamaya farklı bir tel numarası ile ikinci bir whatsapp kuramaz mıyım?

Üstad,
Whatsappı kurdum, açtığımda telefonumdaki aynı hesapla ikinci kez açıldı.
Kopyaladığım uygulamaya farklı bir tel numarası ile ikinci bir whatsapp kuramaz mıyım?
İlk sayfada bununla ilgili çözüm olabilecek bir yöntemi anlattım bakın isterseniz

Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere cihaza aynı uygulamadan 1'den fazla yüklemenin çeşitli yolları var. Bu konuda size Filza ile manuel klonlamayı anlatmaya çalışacağım.

[INFO]Mantık olarak birbirine yakın olsada en çok klonlanmak istenen WhatsApp uygulaması üzerinden gideceğiz[/INFO]

Uyarı

Unutmayın, aşağıdaki işlemlerin tamamı klonlamak istediğimiz uygulamanın App klasörü dışarı çıkarılarak, yani
bir kopyası üzerinde yapılacaktır. Mevcut App klasörü üzerinde herhangi bir değişiklik yapmayın

AppSync kurulu olması gerekmektedir.

Kurulum

1. Filza ile root dizininde WhatsApp.app araması yapın ve karşınıza çıkan klasörü kopyalayın.
  2. var/mobile dizinine gidirek, Payload adında bir klasör oluşturun
  3. Kopyaladığınız klasörü Payload klasörünün içine yapıştırın.
  4. WhatsApp klasörünün içerisinde bulunan info.plist adlı dosyayı açın
  5. CFBundleIdentifier satırındaki, net.whatsapp.WhatsApp ismini değiştirin ben örnek olarak sonuna 2 ekledim. plist dosyasını kaydedip çıkın.
  6. Aynı dizinde bulunan, PlugIns klasörünü bulun ve açın.
  7. Bu klasörün içerisinde toplamda 4 tane klasör bulunur ve her birinin içerisinde info.plist dosyaları yer almaktadır
    1. TodayExtension.appex
    2. ShareExtension.appex
    3. IntentsUI.appex
    4. Intents.appex
  8. Bu 4 klasörün içerisinde yer alan info.plist dosyalarını sırayla açın ve yine CFBundleIdentifier satırı örneğin; net.whatsapp.WhatsApp.Intents ismini WhatsApp dan hemen sonra ayırıcı bir değer girin. Ben yukarıda belirttiğim gibi WhatsApp2 olarak devam ediyorum.
  9. 4 plist dosyasının, CFBundleIdentifier satırları aşağıdaki gibi olmalıdır.
    1. Ekli dosyayı görüntüle 3592
    2. Ekli dosyayı görüntüle 3591
    3. Ekli dosyayı görüntüle 3590
    4. Ekli dosyayı görüntüle 3589
  10. Tüm adımları tamamladıktan sonra Payload klasörünü zipleyin
  11. Zip uzantısını ipa olarak düzenleyip kaydedin.
  12. Son olarak, Payload.ipa dosyasına dokunun ve sağdaki "Yükle" butonuna tıklayın.Ekli dosyayı görüntüle 3587Ekli dosyayı görüntüle 3588

Bir kaç saniye bekledikten sonra uygulamayı kuracaktır. Tüm işlemler bu kadar, takıldığınız bir yer olursa konu altına yazabilirsiniz.

Önemli

Tüm uygulamalarda mantık yukarıda anlatıldığı gibidir. Uygulamada PlugIns klasörü bulunmuyorsa, ana dizindeki info.plist dosyasını düzenlemeniz yeterli

Uyarı

Uygulamadan atma gibi sorunlar yaşıyorsanız aşağıdaki yönetimi deneyin veya uyulamayı silip yeniden yükledikten sonra, uygulamaya giriş yapmadan app klasörüsünü dışarı çıkarıp direkt klonlama işlemeni yapın

Bu yöntem le telefonuma 2 tane clash of clans yükleyebilirmiyim

Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere cihaza aynı uygulamadan 1'den fazla yüklemenin çeşitli yolları var. Bu konuda size Filza ile manuel klonlamayı anlatmaya çalışacağım.

[INFO]Mantık olarak birbirine yakın olsada en çok klonlanmak istenen WhatsApp uygulaması üzerinden gideceğiz[/INFO]

Uyarı

Unutmayın, aşağıdaki işlemlerin tamamı klonlamak istediğimiz uygulamanın App klasörü dışarı çıkarılarak, yani
bir kopyası üzerinde yapılacaktır. Mevcut App klasörü üzerinde herhangi bir değişiklik yapmayın

AppSync kurulu olması gerekmektedir.

Kurulum

1. Filza ile root dizininde WhatsApp.app araması yapın ve karşınıza çıkan klasörü kopyalayın.
  2. var/mobile dizinine gidirek, Payload adında bir klasör oluşturun
  3. Kopyaladığınız klasörü Payload klasörünün içine yapıştırın.
  4. WhatsApp klasörünün içerisinde bulunan info.plist adlı dosyayı açın
  5. CFBundleIdentifier satırındaki, net.whatsapp.WhatsApp ismini değiştirin ben örnek olarak sonuna 2 ekledim. plist dosyasını kaydedip çıkın.
  6. Aynı dizinde bulunan, PlugIns klasörünü bulun ve açın.
  7. Bu klasörün içerisinde toplamda 4 tane klasör bulunur ve her birinin içerisinde info.plist dosyaları yer almaktadır
    1. TodayExtension.appex
    2. ShareExtension.appex
    3. IntentsUI.appex
    4. Intents.appex
  8. Bu 4 klasörün içerisinde yer alan info.plist dosyalarını sırayla açın ve yine CFBundleIdentifier satırı örneğin; net.whatsapp.WhatsApp.Intents ismini WhatsApp dan hemen sonra ayırıcı bir değer girin. Ben yukarıda belirttiğim gibi WhatsApp2 olarak devam ediyorum.
  9. 4 plist dosyasının, CFBundleIdentifier satırları aşağıdaki gibi olmalıdır.
    1. Ekli dosyayı görüntüle 3592
    2. Ekli dosyayı görüntüle 3591
    3. Ekli dosyayı görüntüle 3590
    4. Ekli dosyayı görüntüle 3589
  10. Tüm adımları tamamladıktan sonra Payload klasörünü zipleyin
  11. Zip uzantısını ipa olarak düzenleyip kaydedin.
  12. Son olarak, Payload.ipa dosyasına dokunun ve sağdaki "Yükle" butonuna tıklayın.Ekli dosyayı görüntüle 3587Ekli dosyayı görüntüle 3588

Bir kaç saniye bekledikten sonra uygulamayı kuracaktır. Tüm işlemler bu kadar, takıldığınız bir yer olursa konu altına yazabilirsiniz.

Önemli

Tüm uygulamalarda mantık yukarıda anlatıldığı gibidir. Uygulamada PlugIns klasörü bulunmuyorsa, ana dizindeki info.plist dosyasını düzenlemeniz yeterli

Uyarı

Uygulamadan atma gibi sorunlar yaşıyorsanız aşağıdaki yönetimi deneyin veya uyulamayı silip yeniden yükledikten sonra, uygulamaya giriş yapmadan app klasörüsünü dışarı çıkarıp direkt klonlama işlemeni yapın

Hocam bir oyun için yaptım fakat uygulama yüklenmedi bile nasıl bunu aşabilirim acaba filza uygulamayı kurarken başarısız diyor

Jb kurulu olmasa da klonlama işlemini gerçekleştirebilir miyiz bu yöntem ile veya farklı bir yöntem varmı bildiğiniz

Jb ios 12 de wp denedim yukledimde fakat yukledigim wp bastığım an geri kapaniyor apps manager ile temizleyip te yukledim ama yinede olmadi sebebi ne olabilir

ios 12de klonlam yaptim tesekkurler ama digerinde ne islem yapiyorsam aynisini klonlama uygulamasindada yapiyor yani ayri ayri isler olmuyor bunun cozumunu bilen varmi?

facebbok ve instagramıda bu şekilde yapabilirmiyiz denedim ama açılıyor uygulama beyaz sayfada kalıyor

arkadaşlar iOS 12.4 ye sanırım çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım başka yöntem var midir lütfen yardımcı olun

LetGo uygulamasında denedim ipayu kurdum , Kurulan uygulamaya tıkladığımda ana sayfaya atıyor. yardım lütfen

df82883db42cfb42996260e521283430.jpg
denilenlerin aynısını yaptım whatsapp için böyle diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri