Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Vay arkadaş bir türlü su altserver ı yükleyemedim surda kaldım
35a8a846092ffa27a8c860597bddaa3e.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam ilk defa unc0ver deneyimim olacak ama ben nerde hata yapıyorum da olmuyor jb anlamadım!
altsigner ile imzaladım cihazımda unc0ver simgesi var... profiller kısmından da doğrulattım...
ana ekranda unc0ver i bastım "0/32 Ready to jailbreak" yazıyor.... altta Jailbreak a bastığımda.... Rebel reklamı gibi birşey çıkıyor ya üst solda çarpı işareti ya da altta "See Rebel Case" yazısını tıklamam gerekiyor ama her ikisini de yaptığım halde 1/32 Ready to jailbreak" yazısı yazıp ekrana "Jailbreak Completed.... An error occurred while ensuring resources of our application....." yazısı geliyor. Ok'a bastım... ama ana ekrana geri döndüğümde cydia aracını göremiyorum. Ben nerde hata yapıyor olabilirim ?

iphone xs 13.4 deyim 13.5 e geçeyim mi şimdi jail yapabilcekmiyim ?
Evet yapabilirsiniz.
Arkadaşlar bende PC yok telefondan direk kurulmuyor mu uncover

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3. Parti yayınlayıcılara bakın hocam.
İPhone 6 / 12.4.6 jailbreak desteği var mı?
Açıklamaya göre destekliyor fakat arkadaşın cihaz 12.4.4 sürümünde ve desteklemediğini söylüyor. Kurup deneyim

Hocam ilk defa unc0ver deneyimim olacak ama ben nerde hata yapıyorum da olmuyor jb anlamadım!
altsigner ile imzaladım cihazımda unc0ver simgesi var... profiller kısmından da doğrulattım...
ana ekranda unc0ver i bastım "0/32 Ready to jailbreak" yazıyor.... altta Jailbreak a bastığımda.... Rebel reklamı gibi birşey çıkıyor ya üst solda çarpı işareti ya da altta "See Rebel Case" yazısını tıklamam gerekiyor ama her ikisini de yaptığım halde 1/32 Ready to jailbreak" yazısı yazıp ekrana "Jailbreak Completed.... An error occurred while ensuring resources of our application....." yazısı geliyor. Ok'a bastım... ama ana ekrana geri döndüğümde cydia aracını göremiyorum. Ben nerde hata yapıyor olabilirim ?

Tekrar deneyiniz

rebel ekranı geldiğinde ekranı yukarı doğru kaldır onu kapat 2 kere reboot yapacak cihaz x e basıp kapatmayın

Geri