Checkra1n’den geçiş mi yaptınız hocam
idapple sitesinden uygulamaya özgü parola oluşturup ipayı yüklerken kullanın.İPA’yı cihazıma bir türlü geçiremedim, sürekli engel çıkıyor karşıma. İki adımlı doğrulama aktif diye engel oluyor. Başka türlü nasıl aktarabilirim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Samet hocamın dediği gibi tek tek dener misinizhayır uncover 13.3 ten geçiş yaptım
idapple sitesinden uygulamaya özgü parola oluşturup ipayı yüklerken kullanın.
Samet hocamın dediği gibi tek tek dener misiniz
idapple sitesinden uygulamaya özgü parola oluşturup ipayı yüklerken kullanın.
Samet hocamın dediği gibi tek tek dener misiniz
genel bir hataymış. güncellemede düzeltirlerdenedim ama bir tanesi yine aynı hatayı veriyor
evet hocam. Uygulamaya özgü oluşturunAltsigner deneyeceğim şu anda, dediğiniz durum orada geçerli olur mu hocam?
genel bir hataymış. güncellemede düzeltirler
Doğru konuya mı yazıyorum emin değilim ama Jailbreak tuşuna basınca bu ekran sürekli karşıma çıkıyor![]()
yukarı doğru kaldır kapat
@pepe7115 cydia için gelen güncellemelerde olabildiğince tek kalemde update etmeyin. Her tweaki tek tek deneyin update yapın
bendede aynı hata çıkıyor.![]()
Error verdi, acaba JB yapmadan önce yapmam gereken bir ayar mı olması gerekiyor?
+1bendede aynı hata çıkıyor.
internetten olması imkansız belki ipa da sorun var
20 defadır yapıyorum aynı hata. Kardeşimin telefonuna yükledim ondada aynı hatayı alıyorum. teli uçak moduna aldıktan sonra yüklüyorum olmuyor.Hata alanlar tekrar yapmayı denesin ikinci denemede oldu bende. Apple Watch 6.2 sürüm için tema yükleyebileceğim bir tweak var mı?