Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Admin arkadaşlar sitede özel ipa uygulaması vardı ücretli. Tel kapanınca vs kolayca jb yapıyorduk. Bu sistem yine olur mu uncover 13.5 e destek verirse.

Admin arkadaşlar sitede özel ipa uygulaması vardı ücretli. Tel kapanınca vs kolayca jb yapıyorduk. Bu sistem yine olur mu uncover 13.5 e destek verirse.

Developer hesabı imzalı Unc0ver Jailbreak aracı sürüm desteklediği sürece çalışır.

Hiçbir şekilde uncOver kuramıyorum. Telefonumu sıfırladıktan sonra unc0ver yükleyemedim
[automerge]1590238975[/automerge]
53616567-b50c-426e-96d6-24dda2143ee0.jpgindirdiklerim böyle kalıyor

Son düzenleme:
Acaba iphone xs 13.4 e gelicek mi ya.. Aşırı sıkıldım satıp x alıcam şimdi o derece dellendim.
arkadaşım neden 13.5 a yükseltip kısa bir süre daha beklemiyorsun... çıkması yakın ben şu anda xs cihazımı 12'den 13.5 a almaktayım. az buçuk jb'siz kalalım varsın

02248424d02359fdefdaaf3559718de6.jpg

Geri sayım başladı . Geliyoooooooor ....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selamlar sorum olucaktı ama iPhone 6 var arkadaşımda sürümü 12.1.1 di galiba şimdi arkadaşım 12.4.4 yapsa unc0ver 5.0.0 yükleyebilir mi ?

Murat bey merhaba checkra1n var şuan 13.3.1. 13.5 e geçiş yaptıktan sonra uncover yüklediğim de tweakler sıfırlanacakmıdır cevaplanmış olabilir ama bulamadım kusura bakmayın
Merhabalar hocam ana konuda spoyler içersinde (Geçişler) açıkladık bakabilirsiniz. Yeni araçta durum değişir mi bilmiyoruz. Araç yayınlandığında test eder durumu ana konu üzerinde düzenleriz.

Düzenleme; Hocam iOS 13.5’e sürüm güncelemesi yapcaksanız, doğrudan bir güncelleme sakın yapmayın. Yedeğinizi alın ve temiz bir kurulum yapın.

Beyler bayanlar iyi akşamlar şuan 13.4.1 checkra1n kullanıyorum fakat telefonu güncelleyip unc0ver yükleyeceğim bildiğiniz üzere unc0ver yuklediginizde telefon kapaninca tekrardan telefon uzerinden jailbreak yapilabiliyor checkra1n de bilgisayar olmasi şart tabi geçişimde bir sıkıntı olur mu 13.5 guncelledigimde herhangi bir sıkıntı cikartirmi

Beyler bayanlar iyi akşamlar şuan 13.4.1 checkra1n kullanıyorum fakat telefonu güncelleyip unc0ver yükleyeceğim bildiğiniz üzere unc0ver yuklediginizde telefon kapaninca tekrardan telefon uzerinden jailbreak yapilabiliyor checkra1n de bilgisayar olmasi şart tabi geçişimde bir sıkıntı olur mu 13.5 guncelledigimde herhangi bir sıkıntı cikartirmi

geçebilirsin sorun olmaz

Doğrudan güncelleme(OTA) sıkıntı çıkarır tabi. Eğer bilgisayardan DFU ile yükleme şansınız yoksa, aşağıda sizin ve sizin gibi arkadaşlarımız için bazı önerilerim olacak.

1. Checkra1in açıp (App) Restore System yapın
  2. İşlem başarılı olduğunda manuel olarak cihazı tekrar başlatın.
  3. Ayarlar/Genel/Yazılım güncelleme kısmında güncellemeyi yapın.
  4. unc0ver geldiğinde ilk işiniz jailbreak yapmak değil, Restore RootFS yapmak olsun
  5. Son işlem olarak unc0ver ile RootFS kaptarak normal jb yapın.

En sağlıklı kurulum bilgisiyar yardımıyla DFU modunda yazılım yüklemektir.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, 5s 12.4.5 cihazım, checkra1n jb kullanıyorum, unc0ver çıkınca ben de bununla jb yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yapacağım? Checkra1n jb nasıl kaldıracağım? Almış olduğum tweakleri uncoverda kullanabilecek miyim?

Herkese merhaba, 5s 12.4.5 cihazım, checkra1n jb kullanıyorum, unc0ver çıkınca ben de bununla jb yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yapacağım? Checkra1n jb nasıl kaldıracağım? Almış olduğum tweakleri uncoverda kullanabilecek miyim?
Doğrudan bir geçiş mevcut unc0ver sürümünde yapılabiliyor. Fakat yeni çıkacak olan araçta durum nasıl bilemiyoruz. Büyük ihtimal ile yine tweak kaybı yaşamadan geçiş olacaktır. Olmaz ise Checkra1n ile Restore System yaprak unc0ver’a geçiş yapılır ve tweakler yeniden yüklenir.

Selamlar iphone x 13.5 uncover yapabilirmiyim

Doğrudan güncelleme(OTA) sıkıntı çıkarır tabi. Eğer bilgisayardan DFU ile yükleme şansınız yoksa, aşağıda sizin ve sizin gibi arkadaşlarımız için bazı önerilerim olacak.

1. Checkra1in açıp (App) Restore System yapın
  2. İşlem başarılı olduğunda manuel olarak cihazı tekrar başlatın.
  3. Ayarlar/Genel/Yazılım güncelleme kısmında güncellemeyi yapın.
  4. unc0ver geldiğinde ilk işiniz jailbreak yapmak değil, Restore RootFS yapmak olsun
  5. Son işlem olarak unc0ver ile RootFS kaptarak normal jb yapın.

En sağlıklı kurulum bilgisiyar yardımıyla DFU modunda yazılım yüklemektir.

İphone 11 pro maxede gelecek mi ona göre

peki saoolun birde benim tlfonu ayarladan mo yükseltsem sıkıntı olur mu yoksa pcden format çekmek mi gere şuan jbli tlfonum
yukarıda anlattım hocam

Geri