Admin arkadaşlar sitede özel ipa uygulaması vardı ücretli. Tel kapanınca vs kolayca jb yapıyorduk. Bu sistem yine olur mu uncover 13.5 e destek verirse.
arkadaşım neden 13.5 a yükseltip kısa bir süre daha beklemiyorsun... çıkması yakın ben şu anda xs cihazımı 12'den 13.5 a almaktayım. az buçuk jb'siz kalalım varsınAcaba iphone xs 13.4 e gelicek mi ya.. Aşırı sıkıldım satıp x alıcam şimdi o derece dellendim.
01:00'da hocam hesap hatası yaptınız sanırımunc0ver için geri sayım başladı!
Bugün 00:00’da yayınlanacak.
iOS 13.5 sürümüne geçebilirsiniz arkadaşlar
düzelttim hocam01:00'da hocam hesap hatası yaptınız sanırım![]()
düzelttim hocam![]()
Murat bey merhaba checkra1n var şuan 13.3.1. 13.5 e geçiş yaptıktan sonra uncover yüklediğim de tweakler sıfırlanacakmıdır cevaplanmış olabilir ama bulamadım kusura bakmayınunc0ver için geri sayım başladı!
Türkiye saati ile 01:00’da yayınlanacak.
iOS 13.5 sürümüne geçebilirsiniz arkadaşlar
Merhabalar hocam ana konuda spoyler içersinde (Geçişler) açıkladık bakabilirsiniz. Yeni araçta durum değişir mi bilmiyoruz. Araç yayınlandığında test eder durumu ana konu üzerinde düzenleriz.Murat bey merhaba checkra1n var şuan 13.3.1. 13.5 e geçiş yaptıktan sonra uncover yüklediğim de tweakler sıfırlanacakmıdır cevaplanmış olabilir ama bulamadım kusura bakmayın
geçebilirsin sorun olmazBeyler bayanlar iyi akşamlar şuan 13.4.1 checkra1n kullanıyorum fakat telefonu güncelleyip unc0ver yükleyeceğim bildiğiniz üzere unc0ver yuklediginizde telefon kapaninca tekrardan telefon uzerinden jailbreak yapilabiliyor checkra1n de bilgisayar olmasi şart tabi geçişimde bir sıkıntı olur mu 13.5 guncelledigimde herhangi bir sıkıntı cikartirmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğrudan güncelleme(OTA) sıkıntı çıkarır tabi. Eğer bilgisayardan DFU ile yükleme şansınız yoksa, aşağıda sizin ve sizin gibi arkadaşlarımız için bazı önerilerim olacak.Beyler bayanlar iyi akşamlar şuan 13.4.1 checkra1n kullanıyorum fakat telefonu güncelleyip unc0ver yükleyeceğim bildiğiniz üzere unc0ver yuklediginizde telefon kapaninca tekrardan telefon uzerinden jailbreak yapilabiliyor checkra1n de bilgisayar olmasi şart tabi geçişimde bir sıkıntı olur mu 13.5 guncelledigimde herhangi bir sıkıntı cikartirmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet geçebilirsinizİphone 11 pro maxede gelecek mi ona göre geçiş yapayim
Doğrudan bir geçiş mevcut unc0ver sürümünde yapılabiliyor. Fakat yeni çıkacak olan araçta durum nasıl bilemiyoruz. Büyük ihtimal ile yine tweak kaybı yaşamadan geçiş olacaktır. Olmaz ise Checkra1n ile Restore System yaprak unc0ver’a geçiş yapılır ve tweakler yeniden yüklenir.Herkese merhaba, 5s 12.4.5 cihazım, checkra1n jb kullanıyorum, unc0ver çıkınca ben de bununla jb yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yapacağım? Checkra1n jb nasıl kaldıracağım? Almış olduğum tweakleri uncoverda kullanabilecek miyim?
peki saoolun birde benim tlfonu ayarladan mo yükseltsem sıkıntı olur mu yoksa pcden format çekmek mi gere şuan jbli tlfonumEvet geçebilirsiniz
Doğrudan güncelleme(OTA) sıkıntı çıkarır tabi. Eğer bilgisayardan DFU ile yükleme şansınız yoksa, aşağıda sizin ve sizin gibi arkadaşlarımız için bazı önerilerim olacak.
- Checkra1in açıp (App) Restore System yapın
- İşlem başarılı olduğunda manuel olarak cihazı tekrar başlatın.
- Ayarlar/Genel/Yazılım güncelleme kısmında güncellemeyi yapın.
- unc0ver geldiğinde ilk işiniz jailbreak yapmak değil, Restore RootFS yapmak olsun
- Son işlem olarak unc0ver ile RootFS kaptarak normal jb yapın.
En sağlıklı kurulum bilgisiyar yardımıyla DFU modunda yazılım yüklemektir.
yukarıda anlattım hocamİphone 11 pro maxede gelecek mi ona göre
peki saoolun birde benim tlfonu ayarladan mo yükseltsem sıkıntı olur mu yoksa pcden format çekmek mi gere şuan jbli tlfonum
Ama chakrain değil ki benim unc0ver benim jbliyukarıda anlattım hocam