Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

konuyu inceledim okudumda şimdi hata alan kullanıcı sayısı fazla gerçekten bende bu işlerde yeniyim konudaki uygulama ios 13.3 iphone 6s plus sorunsuz çalışıyormu ?

Arkadaslar benim ipad 3 minimde akku bitmis jailbrak süresi bitmis unc0veri aciyom kendiliginden kapaniyo yeniden mi yüklemem gerek?

Unc0ver sayfasina giriyom ordan indirmeye calisiyom olmuyo ne yap

bilgi verirsen sevinirim

Jaılbreak lı kullanıyordum cıhazımı actım kapattım sılındı sonra İOSgods uye oldum uygulamayı ındırıdım ıcerıkler ıcerısınden UNcover yukledım uygulamaya guven ıle devam ettım yuklemeyı ucak moduna alıp yaptım sorun cozuldu jaılbreaklı tum uygulamaların aynı sekılde gerıde geldı ozel bır sey yapmadım yanı

Jaılbreak lı kullanıyordum cıhazımı actım kapattım sılındı sonra İOSgods uye oldum uygulamayı ındırıdım ıcerıkler ıcerısınden UNcover yukledım uygulamaya guven ıle devam ettım yuklemeyı ucak moduna alıp yaptım sorun cozuldu jaılbreaklı tum uygulamaların aynı sekılde gerıde geldı ozel bır sey yapmadım yanı
cihaz model ve sürümün nedir?

Ben de yaptım sonunda burda youtube linki paylaşmıştım silinmiş orda adım adım anlatılıyor unc0ver yükleyip jailbreak yapabiliyorsun ...

İphone 5s sürümü 12.4.6 buna nasıl hailbreak yaparım?

Geri