@Altan06
Bu yıl içinde belki gelebilir... bu soruya hiç kimse net bir cevap veremez ve mümkün değil...
merhaba dostum yukleniyor diyor ama boyle kaliyor ayni sorunu yasayan var mi ?Beyler uncover jailbreakı cookernutz dan indirdim kazım olan ordan indirsin
amcaoğlu hergün dene bndede aynı şekilde imzaladıkları zaman yükle ama hergün denemen lazımmerhaba dostum yukleniyor diyor ama boyle kaliyor ayni sorunu yasayan var mi ?
pc`den nasil yuklerim acaba?Telefondan yüklenen sitelere güvenmiyorum ve önermiyorum. Ne zaman o tip sitelerden acil bir program yüklemeye kalksam hemen apple account ödemesi diye dolandırıcı mailleri geliyor.
Merhabalar. >Altserver linki< üzerinden yapabilirsiniz. İyi forumlar.pc`den nasil yuklerim acaba?
Merhabalar, bende windows 7 olduğu için yapamıyorum. Başka öneriniz var mı?Merhabalar. >Altserver linki< üzerinden yapabilirsiniz. İyi forumlar.
Askerdeyim arkadaslar ios 11 uncover yukleyemiyorum telden yardim edermisiniz bilgisayar yok
Fewa oh be senden allah razı olsun iki gündür ugraşıyorum telefon kapandı uncover önceden rahat buluyordum ensonunda yükledimarkadaşlar cokernutx sitesinden yükleyebilirsiniz. Hata vermiyor.
ben ordan yapamadım yaa o konuyada yazdımda kimse cevap vermediMerhabalar. >Altserver linki< üzerinden yapabilirsiniz. İyi forumlar.