Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Profil den bende kuramadim... AltStore Windows üzeri sorunsuz kurdum ve stabil calisiyor ..

Ben altserveri kurdum patch dosyasınıda attım fakat
71e88bdf12a3d7de6efd02a10c8a5edc.jpg
böyle bir uygulama yüklendi uncover yüklenmedi impactor gibi jpa yı atacagımız yer çıkmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben altserveri kurdum patch dosyasınıda attım fakat
71e88bdf12a3d7de6efd02a10c8a5edc.jpg
böyle bir uygulama yüklendi uncover yüklenmedi impactor gibi jpa yı atacagımız yer çıkmadı

ipa direk uncOver.dev sitesinden cihaza indir ..ipa yi altstore ile kur..kurmadan önce itunes da itunes iphone wlan synchronisieren aktiv et ..itunes ve altstore pc de acik olsun.. altstore apple id loggin yap ..

valla bende sansa yaptim o yüzden tam olarak nasil analatayim bilmiyorum .. ama Altstore kesin calisiyor ,)

pc de itunes son sürüm ve icloud programmi yüklü olmasi gerek

anlaşılan jailbreak yoğun bakımda beyin ölümü gerçekleşmiş bundan sonra stabil çıkma şansı kalmamış nerede o eski jailbreaklar

anlaşılan jailbreak yoğun bakımda beyin ölümü gerçekleşmiş bundan sonra stabil çıkma şansı kalmamış nerede o eski jailbreaklar

Bak bende sansa yaptim,,bu yöntem harbiden biraz dandik^^ istersen bi deniyelim..bana özel den yazarsin.. team viewer indirim ,,beraber bi deneriz

burdan izleyib deneyebilirisn

Son düzenleme:
A 11 ve altı cijazlar en az 25 gün bekler!

A13 stabilitesi en az 10 gün sürer

A 11 ve altı cihazlar için çalışması gereken sure en az 15 gün

Keşke erken çıksa dicemde nerdeee

Unc0ver 4.0.3 linke eklenmiştir...

--Uygulama mağazası sorunu tamamen düzeltildi.

--Sistem çapında ince ayarlar enjekte edildi.

*Artık AppSync Tweakini kaldırabilirsiniz*

Son düzenleme:
*A13 ve A12 de kendi deneyimlerim*

1. CihaZı yeniden başlatın

2. Unc0ver açın ve Jailbreak aktif ediniz

3.eğer Cihaz Jailbreak aktif ederken kendiliğinden yeni başlarsa

4. Unc0ver uygulamasını açma yerine 3Dtouch ile açın
f4498bf6ba6731c9579fb1e6efcd791a.jpg

Toplamında 3. denemede Jailbreak aktif oldu...

12.4 iPhone 7 kullanıyorum. Dün gece telefonun şarjı bitmiş sanırım kapanmış. Tekrar şarj ettiğimde jailbreak(unc0ver) gitmişti haliyle. Şuan taşınma telaşında olduğum için bilgisayarım yanımda değil ve işyerideki iMac i kullanıyorum. Bu iMac üzerinden nasıl Jailbreak(unc0ver) yapabilirim?

xs 13.3 uncover 4.0.3 altstore ile yükledim stabil çalışıyor arkadaşlara teşekkürler uncover safariden indirdikten sonra uncover kurarken uçak modu ve wifi kapalı olacak

Ben altinstallerden bu hatayı alıyırum yükleyemedim

yazılım güncelleme bildirim kaybeden tweak vardı hatırlayan varmı arkadaşlar

bu başlıktaki yolu deneyin ben şahsen kullanıyorum sıkıntı yok

@pepe7115
Bildirimler için terminal dan "ldRestart" veya CCModules içinde ldRestart yaparsan bildirimler gelir... Reboot yaptıktan sonra tekrar aynı işlemleri yapman gerekiyor... (şimdilik)

Selamlar. cihazınız eğer xs-xsmax-xr iphone 11 serisi ise uncover 4-4.03 versiyonunlarını yükleyin. Eğer x 8 7 6 serisi ise 3.8beta yükleyin.
Yanlışlıkla başka versiyon uncover yüklediyseniz restoreroofs ile sıfırlamanız gerekebilir.

Geri