Profil den bende kuramadim... AltStore Windows üzeri sorunsuz kurdum ve stabil calisiyor ..
Ben altserveri kurdum patch dosyasınıda attım fakat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Profil den bende kuramadim... AltStore Windows üzeri sorunsuz kurdum ve stabil calisiyor ..
ipa direk uncOver.dev sitesinden cihaza indir ..ipa yi altstore ile kur..kurmadan önce itunes da itunes iphone wlan synchronisieren aktiv et ..itunes ve altstore pc de acik olsun.. altstore apple id loggin yap ..Ben altserveri kurdum patch dosyasınıda attım fakatböyle bir uygulama yüklendi uncover yüklenmedi impactor gibi jpa yı atacagımız yer çıkmadı![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
icloud yüklüyorum bitince teamviewer bağlantısı yapabiliriz musaitsenizTeamViewer varsa baglanib yardimci olmaya calisirim..bende bi kac kez denedim sansa kurdum...Pc de Itunes son sürüm ve ICloud yüklü olmasi gerek
anlaşılan jailbreak yoğun bakımda beyin ölümü gerçekleşmiş bundan sonra stabil çıkma şansı kalmamış nerede o eski jailbreaklar
Unc0ver 4.0.3 linke eklenmiştir...
--Uygulama mağazası sorunu tamamen düzeltildi.
--Sistem çapında ince ayarlar enjekte edildi.
*Artık AppSync Tweakini kaldırabilirsiniz*
yazılım güncelleme bildirim kaybeden tweak vardı hatırlayan varmı arkadaşlar
Bu seferde böyle bir hata veriyor anlamadım Ekli dosyayı görüntüle 16096
Tweaklar yüklenmiyor ve güncelleme yapmıyor error kod 255 yazıyorYüklü tweakları tekrar yükleyip kontrol edermisin.
Yaptım ama geme aynı hataUçak moduna al tekrar dene
Güzel kardeşim anlıyorum zaten uçak modu falan dediğini aynı şekilde yaptım ama gene aynı uygulamadan atıyor:)Oradaki hatadaki çevirmeyi denedinmi
Çevirseydin orada uçak moduna al ve aç kapa yapman gerektiğini bilirdin
Yaptım ama geme aynı hata
[automerge]1582225820[/automerge]
Güzel kardeşim anlıyorum zaten uçak modu falan dediğini aynı şekilde yaptım ama gene aynı uygulamadan atıyor:)
Vallah varya kaç gündür yeni güncelemeyi bekliyeoum :))))Ozaman yeni güncellemeyi bekle
ios versiyonunuz kaç?Vallah varya kaç gündür yeni güncelemeyi bekliyeoum :))))