Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

İndirdim unc yide basıyorum kapatığ açıyor sonra tekrar aynı tlfonu kapatığ açıyor jb yapmıyor yani
iOS 13.0 - 13.2.3 arası sürümler için genel bir sorunmuş. Bir sonraki güncellemede düzeltileceği belirtilmiş. Beklemede kalın

Duvarı okudum ve denilen tüm yöntemleri uyguladım. Altstore hiçbir şekilde (yeniden 2 kere win 10 yüklememe rağmen) telefona atılmıyor ve belirtilen her sayfa, uygulama vb uncover indirmesinden sonra uygulama tıkladığım an açılıp kapanıyor. Ekran dahi göremiyorum. Telefon mu sıkıntılı anlamadım gitti...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duvarı okudum ve denilen tüm yöntemleri uyguladım. Altstore hiçbir şekilde (yeniden 2 kere win 10 yüklememe rağmen) telefona atılmıyor ve belirtilen her sayfa, uygulama vb uncover indirmesinden sonra uygulama tıkladığım an açılıp kapanıyor. Ekran dahi göremiyorum. Telefon mu sıkıntılı anlamadım gitti...

itunes i gezginlerden indir. Sırasıyla Kurulumları yap. AlAtstore kare olarak bildirim menüsünde geliyor ya onu sağ tık yapıp update yap güncellendikten sonra tekrar dene.
[automerge]1581926450[/automerge]
İphone 6s 7 8 cihazlqr için destek gekecek mi ?
Bir kaç güne gelir dediler biz de bekliyoruz.

itunes i gezginlerden indir. Sırasıyla Kurulumları yap. AlAtstore kare olarak bildirim menüsünde geliyor ya onu sağ tık yapıp update yap güncellendikten sonra tekrar dene.
[automerge]1581926450[/automerge]

Bir kaç güne gelir dediler biz de bekliyoruz.

Dediğiniz şekilde yaptım ve birkaç deneme sonrası yükledim. Jb kuruldu bile. Çok çok teşekkür ediyorum

13.3 sürümünde rocket for instagram tweak'i instagram'a gelen güncelleme sonrası çalışmamaya başladı, daha doğrusu instagram hiç açılmamaya başladı, tweak'i kaldırınca düzeldi. yaklaşık 1 hafta geçen süre içerisinde tweak'e güncelleme gelmediği için aynı problem devam ediyor. bu konuda çözüm önerisi olan var mı ?

iPhone 5s 12.4.5 için jailbreak yapılabiliyormu şuan bilen varmı arkadaşlar?

Checkra1n ile yapabilirsiniz.

@srdgny
mac os bulamıyorum, windows veya iphone üstünden olabilirmi?

İphone üzerinden yapamazsınız windows üzerinden Yapabilirsiniz.

İyi günler ben altstore kurdum ama uncover görünmüyor

Cihaz modeliniz ve yüklü olan sürüme göre sadece checkra1n ile jb yapabilirsiniz.
Yeni yayınlanan uncover jb ios 13.0 ve 13.3 sürümlerin arasında bulunan A12 ve A13 chip cihazlar için yayınlandı.

Hocam sizce A11 ve altı ne zaman yayınlanır?

13.3 sürümünde rocket for instagram tweak'i instagram'a gelen güncelleme sonrası çalışmamaya başladı, daha doğrusu instagram hiç açılmamaya başladı, tweak'i kaldırınca düzeldi. yaklaşık 1 hafta geçen süre içerisinde tweak'e güncelleme gelmediği için aynı problem devam ediyor. bu konuda çözüm önerisi olan var mı ?

Tweak güncellendi sorunsuz çalışıyor şu anda. Kullanabilirsiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri