Çok fazla beklermiyiz bir kaç gün içinde gelir mi ?İleriki zamanlarda diğer cihaz modelleri de eklenecek Uncover jb aracına
Çok fazla beklermiyiz bir kaç gün içinde gelir mi ?İleriki zamanlarda diğer cihaz modelleri de eklenecek Uncover jb aracına
Çok fazla beklermiyiz bir kaç gün içinde gelir mi ?
Coze bildin mi .?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haydaa beklesek gelir mi A10 lara chechra1n yapacak macim yok
Farklı yerden Uncover ipa yükleyip deneyin öncesinde restore rootfs sekmesini açıp restore yapın sonra restore rootfs sekmesini kapatıp jb işlemini yapın.
Uncover Ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açıp tekrar jb yapın
Malesef hiçbir şekilde olmuyor başka önerin varmı?
Bu işlerde çok yeniyim sormak istediklerim var Jailbreak garantiyi bozarmı?
Kaldırınca servis jailbreak yapıldığını anlarmı?
Batarya performansını kötü yönde etkiler mi?
@srdgny
Aslında bana lazım olan çok tweak yok, sizce sadece aşağıdaki tweakler için JB yapmak mantıklımı ?
T9Dialer
Call Recorder
iCleaner Pro
unc0ver ile telefondan jailbreak yaptım ancak appstore’dan uygulama yükleyemiyorum ve yüklü uygulamaları güncelleyemiyorum. Aynı sorunu yaşayıp çözen var mı?
Aramada çıkmıyor. Bildiğiniz repo var mı?Cydia dan Appsync 7.0 yükleyin
Aramada çıkmıyor. Bildiğiniz repo var mı?
Hocam ben indirdim ama yinede çalışmıyor. Sürekli dönüp duruyor app store'da indirme barıReprovision artık çalışıyor
[automerge]1581877350[/automerge]
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.bu repodan indirebilirsiniz
@srdgny
Benim ihtiyacım olan tweakler şu an için sadece bunlar
Ben de çalışıyor hocam. Ama senin sorunu anlamadım. App Store indirme barı. Düşündüğüm şey ise yani Apple store ise sorun, onu app sync ile düzeltebilirsiniz.Hocam ben indirdim ama yinede çalışmıyor. Sürekli dönüp duruyor app store'da indirme barı
Aramada çıkmıyor. Bildiğiniz repo var mı?
Yükleyemedim doğrulama hatası alıyorum.Reprovision artık çalışıyor
[automerge]1581877350[/automerge]
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.bu repodan indirebilirsiniz
Hocam normal app store giriyorum uygulama indirmek istiyorum istediğim uygulamaya indirmeye basıyorum fakat sadece dönüyor hiç bir uygulamayı indiremiyorum veya güncelleyemiyorum. Appsync denedim safe mode denedim olmuyor.Ben de çalışıyor hocam. Ama senin sorunu anlamadım. App Store indirme barı. Düşündüğüm şey ise yani Apple store ise sorun, onu app sync ile düzeltebilirsiniz.
Bende çalıştı.D
Yükleyemedim doğrulama hatası alıyorum.
Hocam app sync 7.0 ile mi denediniz? Eğer hala hata alıyorsanız telefonu açıp kapatın yani jailbreak gitsin. O zaman Apple store u kullanabilirsiniz diye düşünüyorumHocam normal app store giriyorum uygulama indirmek istiyorum istediğim uygulamaya indirmeye basıyorum fakat sadece dönüyor hiç bir uygulamayı indiremiyorum veya güncelleyemiyorum. Appsync denedim safe mode denedim olmuyor.
Hocam kapattım açtım jailbreak gitti ama hala indirme yapamıyorumBende çalıştı.
[automerge]1581878962[/automerge]
Hocam app sync 7.0 ile mi denediniz? Eğer hala hata alıyorsanız telefonu açıp kapatın yani jailbreak gitsin. O zaman Apple store u kullanabilirsiniz diye düşünüyorum
Hocam dediklerim bende olmuştu. Ama siz de neden olmadı bilmiyorum. Belki bu işleri daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir. En son hiçbir şey yapamazsanız unc0verı ve Cydia da kaldırıp tekrar denemenizi öneririm.Hocam kapattım açtım jailbreak gitti ama hala indirme yapamıyorum