Arkadaşlar formdan ve jailbreakten baya uzak kaldım şuanki cihazım xr sürün 12.4.1 pcsiz jailbreak var mı şuan
Cihaz modeliniz ve yüklü olan sürüme göre sadece checkra1n ile jb yapabilirsiniz.
Yeni yayınlanan uncover jb ios 13.0 ve 13.3 sürümlerin arasında bulunan A12 ve A13 chip cihazlar için yayınlandı.
Sadece unc0ver destekliyor zaten tüm uygulamaları kapatıp cihazı yeniden başlatın 30 saniye sonra jailbreak yapın.İphone 11 pro 13.3 bilgisayarsiz jb yapamıyorum. Uncover jailbreak basıyorum hemen reset atiyor telefon aciliyor cydia falan yuklenmiyor bilgisayar olmadan yapabilen varmi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ubuntuyu windows üzerinden usb ile açarak Checkra1n uygulamasını bilgisayara yükledim iphone’umun bir sorunu var Home tuşu çalışmıyor.Checkra1n jailbreak yaparken DFU mode almamı istiyor ubuntu üzerinden home tuşunu kullanmadan iphone’u DFU mode a alabileceğim bir program varmı acaba ? (Ubuntu üzerinden kurabileceğim) Çok teşekkürler
Bir önceki sürümde düzeltilmişti (4.0.1)Appstore uygulama güncelleme sorunu duzelmis mi acaba
Sadece unc0ver destekliyor zaten tüm uygulamaları kapatıp cihazı yeniden başlatın 30 saniye sonra jailbreak yapın.
Yine ayni oluyor degisen biraey yok
appcakeden 4 0 1 üstüne kurulurmu silip yeniden mi kuralım4.0.2 sürümü yayınlandı tekrar deneyin.
appcakeden 4 0 1 üstüne kurulurmu silip yeniden mi kuralım
İphone X de A11 çip e sahip bu jb aracı şuanda A12 ve A13 için çıkarıldı ama zamanla A11 ve altınıda ekleyecekler
Yani azıcık daha bekiycez
teşekkürlerYüklü olanı silmeden yeniden yükleyemezsiniz.
4.0.2 sürümü yayınlandı tekrar deneyin.
Telefondan yuklemek icin biryer varmi
Cihazım jailbreakli olduğu için bazı uygulamalar çalışmıyor. Appsync ile mi çözebilirim ? Appsync reposu hangisi ?
Cihazım jailbreakli olduğu için bazı uygulamalar çalışmıyor. Appsync ile mi çözebilirim ? Appsync reposu hangisi ?
uncover4.0.2 indiriyorum appcake ile kuruyorum uncover 4.0.1 versiyonu kuruyorUygulamaların çalışmama sorunu appsync ile alakalı değil jb ile alakalı
direk indirip kurabileceğimiz yer varmıuncover4.0.2 indiriyorum appcake ile kuruyorum uncover 4.0.1 versiyonu kuruyor
uncover4.0.2 indiriyorum appcake ile kuruyorum uncover 4.0.1 versiyonu kuruyor
[automerge]1581973340[/automerge]
direk indirip kurabileceğimiz yer varmı
aynı sorun bendede var 2-3 uygulamada hepsini geçtim outlook çalışsaydı iyiydi appsync yüklü ama düzelmiyor
dev hesabından indiriyorum adamların ama kurunca 4.0.1 çıkıyor çok ilginç