Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Hallettim şimdi eyw bide 7 günlük zamanı yükseltebilirmiyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
merhaba. kafam yorumları okuynca iyice karıştı. iphone x için (13.3) yapılabilşyor mu? herkes farklı söylemiş sanırım !!!!
[automerge]1581955165[/automerge]

Unsupport da kalıyor.

İphone X de A11 çip e sahip bu jb aracı şuanda A12 ve A13 için çıkarıldı ama zamanla A11 ve altınıda ekleyecekler

Yani azıcık daha bekiycez

merhaba. kafam yorumları okuynca iyice karıştı. iphone x için (13.3) yapılabilşyor mu? herkes farklı söylemiş sanırım !!!!
[automerge]1581955165[/automerge]

Unsupport da kalıyor.

İphone X 13.3 için sadece checkra1n jb yi kullanabilirsiniz.
Yayınlanan uncover jb 13.0 ve 13.3 arası sürümlerde bulunan A12 ve A13 chip cihazlar için yayınlandı. İlerleyen zamanlarda diğer cihazlarda eklenecek.

Dediğiniz şekilde yaptım ve birkaç deneme sonrası yükledim. Jb kuruldu bile. Çok çok teşekkür ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl yaptınız detaylı şekilde anlatabilir misiniz ? Ben iphone üzerinden uncover indirip kuruyorum. Cydia logosuna basıyorum geri atıyor kaç kez denediysem olmadı.

arkadaşlar bu 7 gün muhabbeti nedir
appcake ile kurdum kapatıp açınca tekrar uncover dan jailbreak yapıyorum bizi etkiliyormu

arkadaşlar bu 7 gün muhabbeti nedir
appcake ile kurdum kapatıp açınca tekrar uncover dan jailbreak yapıyorum bizi etkiliyormu

7 gün dolduktan sonra cydia ve uygulama devre dışı kalır. uygulamayı tekrar yükleyip jb yapmanız gerekli.

Geri