Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

arkadaşım 13.3 için imzalar kapatıldı hiçbir şekilde ileride de o sürüme geme imkanı olmayacak. Ben 12.0 chimera jb kullanmakta biri olarak çok yolunu aradım ama yok ve olmayacak da. Boşa beklemede ya da arayışta olmamanı tavsiye ederim. İleriki jb leri beklemekten başka çare yok.

Bu mesaji bana mi yazdin ?

Uncover geliştiren ekipte Türk'de var onun Twitter hesabından da süreci takip edebilirsiniz veya soru sorabilirsiniz: @BarisUlasCukur

İmzalar kapali suan ama bilemedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ssh kaydı aldıysanız sorun yok a12 cihazlarda apnonce olması gerekiyor aldığınız yedekte.

İphone 11 sıkıntısız jb yapıldı. Sıra şimdi uyumlu tweakleri araştırmada 👍🏻

A12 de denediklerim bu linkte var

Uncover geliştiren ekipte Türk'de var onun Twitter hesabından da süreci takip edebilirsiniz veya soru sorabilirsiniz: @BarisUlasCukur

5551c6256460571e5efbed3bb73ebcab.jpg

Pek değil
Bide zaten cevaplamıyor.

Tavsiye edilenlere nerden ulaşabiliriz

Burdan ulaşabilirsiniz

uncover ekrana ipa olarak iner ve güven der cydia yüklenirdi şimdi bir dosya iniyor safaride içi boş açılmıyor

Öncelikle appcake kur ve sonradanda uncover ın orjinal sitesine girip ipasını indir vede bu dediklerimi safaride yap sonra indikten sonra paylaşde oradan appcake i seç ve kur ve bitti

Herkese selamlar. Telefonum iPhone Xs ios 13.3 versiyondayım ve bugün jailbreak yaptım. Sadece call recorder gibi bir görüşme kayıt programına ihtiyacım var. Herhangi bir sorun yaşamadan sorunsuz indirebileceğim tweak veya repo paylaşabilir misiniz?

Herkese selamlar. Telefonum iPhone Xs ios 13.3 versiyondayım ve bugün jailbreak yaptım. Sadece call recorder gibi bir görüşme kayıt programına ihtiyacım var. Herhangi bir sorun yaşamadan sorunsuz indirebileceğim tweak veya repo paylaşabilir misiniz?

Uyumlu olmadan tweakları yüklemeyin.

a80cb55793e6baf11fad233673ec06f8.jpg

Alt server güncellendi arkadaşlar 1.2.1 yayınlandı güncelleyip kurulum yapabilirsiniz. Yapamayan arkadaşlar birde böyle deneyin.

Geri