İos güncelleme 13.3 sürümüne günceleyemiyorum kalan süre hesaplanıyor da kalıyor
SSH kaydınız var ise yükleyebilirsinizİos güncelleme 13.3 sürümüne günceleyemiyorum kalan süre hesaplanıyor da kalıyor
SSH kaydınız var ise yükleyebilirsiniz
![]()
Alt server güncellendi arkadaşlar 1.2.1 yayınlandı güncelleyip kurulum yapabilirsiniz. Yapamayan arkadaşlar birde böyle deneyin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denendi ve yine olmadı. Hangi yöntemi denesem olmuyor ya
Allah allah Uncover guncellemesini mi bekliceksin
Anlamadım ilk defa jb konusunda bu denli çıkmazda kaldım. Bekleyeceğiz mecbur. Olmadı başka PC deneyeceğim...
Silze den deneyin dev hesap asıl çözümAnlamadım ilk defa jb konusunda bu denli çıkmazda kaldım. Bekleyeceğiz mecbur. Olmadı başka PC deneyeceğim...
Nasıl bir hata alıyorsunuz ben sabahtan beri aralıksız kurdumcydia tweak kurmuyor
Windows versiyonunda sorun varmış mac te sorun yokmuş tweet attılarAltstoreu yükleyemiyorum
Windows versiyonunda sorun varmış mac te sorun yokmuş tweet attılar
Cevap için teşekkür ederim. Bu şekilde call recorder ve benzeri tweaklerin uyumlu olduğuna dair takibi nereden yapabilirim?Uyumlu olmadan tweakları yüklemeyin.
iclaner kurdum şimdi 3 4 defa denedim kurdu appstore indirme ve kurma yapmıyorSilze den deneyin dev hesap asıl çözüm
[automerge]1581854640[/automerge]
Nasıl bir hata alıyorsunuz ben sabahtan beri aralıksız kurdum
unc0ver 4.0 ile uyumlu ios 13 tweakleri hakkında bilgisi olan yazsın arkadaslar tweaklerı paylasalım
Genel bir sorun var bir güncelleme gelir o konuda jb deaktif edip indirip tekrar aktif edebilirsiniziclaner kurdum şimdi 3 4 defa denedim kurdu appstore indirme ve kurma yapmıyor
Genel bir sorun var bir güncelleme gelir o konuda jb deaktif edip indirip tekrar aktif edebilirsiniz
ayni hatayi bende aliyordum ,,appsync version 70 kurdum düzeldi ,)Şuan o hata mevcut