Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar bir cok sıkıntı indirilmiş olduğunuz ipa lardan kaynakli sorun
Yasamak istemiyorsaniz acizane tavsiyem developer hesap almaniz
İletisim icin @efsane adminle iletiseme geçebilirsiniz
4da6795185d0393c101c6e2ba7e687bb.jpg

Oda 120 tl be kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar merhaba iOS 12.4.5 sürümünde Iphone 5s kullanıyorum. Cihaza altserver ile altstore kurdum iyi güzel de unc0ver ipasını uygulamaya importlayamıyorum. Bunun için ne yapabiliriz var mı bir yöntemi?

Iphone 11 pro ların genelinde jailbreak olmama sorunu var galiba.mecburen Uncoverin güncellemesini bekleyeceğiz.

Oda 120 tl be kardeşim

Evet Kardeşim Dogru söylüyorsun 120 tl
1 Yildir Kullanıyorum en ufak bir sorun yok
Tavsiye ederim Aylik olarak bi paket sigara parasina denk geliyor jb kullanan ve kullanmak isteyen için cok para olduğunu düşünmüyorum

Evet Kardeşim Dogru söylüyorsun 120 tl
1 Yildir Kullanıyorum en ufak bir sorun yok
Tavsiye ederim Aylik olarak bi paket sigara parasina denk geliyor jb kullanan ve kullanmak isteyen için cok para olduğunu düşünmüyorum
Developer hesap satın alma işlemini nasıl yapacağız. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cihaz ayarları / iphone saklama alanı bölümünden inmiş ota güncelleme dosyası var ise silin ve tekrar deneyin.

292d58bb5e8642ce758f8ff433e987d7.jpg

Arkadas bi yardimci olsaniz su hatayi bir turlu atlayamadm Ip xs max 13.3

Uncover jailbreak yükledim cydia butonu ekrana geldi ancak açılmıyor. OTA yazılımlarını da sildim uçak moduna aldım hala olmuyor sorun nerede çözebilen varmı ? cihaz xs max 13.1.3

Moderatör tarafından düzenlendi:
Uncover jailbreak yükledim cydia butonu ekrana geldi ancak açılmıyor. OTA yazılımlarını da sildim uçak moduna aldım hala olmuyor sorun nerede çözebilen varmı ? cihaz xs max 13.1.3

Uncover Ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açıp tekrar jb yapın

Geri