Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Telefona yüklediğimiz uncover uygulamasında ayarlara girip herhangi bir seçeneğe tıklamamız gerekiyor mu ? Yoksa oldugu gibi onaylamamız mı gerekiyor ?

Bütün işlemleri yaptım uncover ile daha sonra telefonuma cydia uygulaması yüklendi şuan benim ne yapmam gerekiyor ? Başka yapmam gereken iş nedir ?

Hocam başıma kismen Network tweak i kurunca iPhone mesaj gelmeme sorunu geldi o esnada jb sertifikam bitmişti ve tweak i kaldıramıyordum Allahtan safari üzerinden Unc0ver tekrar zar zor bulup kurabildim sonrada tweak i kaldırdım normale döndü herşey !

Gelelim sizin sorunuza ne yapmalısın!

Birincisi githupdan jb aktif ken unc0ver güncel iPa yı filzaya indirip orda yedekte tutmalısın!

Sonra cydia dan provizyon tweak ini kurup 4 günde bir filzadaki ipayı provizyon ile aç deyip yüklemelisin PC ye gerek kalmadan! Bu kadar
En mantıklısı developer hesabı. O kadar rahatım ki o konuda

Jailbreak yaptıktan sonra telefonda cydia hesap kuruyormuyuz? Ben bazı uygulamalar indirmeye çalıştığımda uygulamalar resimleri yüklenmiyor soru işareti olarak kalıyor

Telefonum jb oldu cydia geldi fakat hiçbir bilgim olmadığı için telefona birşey olabilir mantığıyla araştırıp öğrenip sonra jb yapmayı düşünüyorum..bu kurduğum kailbreak nasıl kaldırılır.?

Arkadaşlar ben 12.1.1’e JB yapmıştım ilk çıktığı zamanlar. Şimdi 12.4 JB çıkmış acaba geçsem mi geçmesem mi JB için? İPhone 5S’de yapılabiliyor mu 12.4 JB?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet senin cihaza yapılıyor ama hiç güncelleme . Sorun yoksa öyle kullanmaya devam et .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri