Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar bu resimleri tek seferde silen tweak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnternet üzerinden yüklemeyin sıkıntılı.
Pc ile cydia impactor kullanarak yükleyin cihaza.

Cydia İmpactor hata veriyor!!!

HATA RAPORU : file: http-win.cpp; line 182; what :
problem with the ssl ca cert (path access rights ?)

internette aradım ama olmuyor hiçbirşey

Cydia İmpactor hata veriyor!!!

HATA RAPORU : file: http-win.cpp; line 182; what :
problem with the ssl ca cert (path access rights ?)

internette aradım ama olmuyor hiçbirşey

linkten giriş yaparak hesabından uygulamaya özgü parola oluştur ve oluşturduğun parola ile impactor / xcode sekmesinden revoke yap.
Revoke yapmadan önce Cydia impactor da impactor başlığı altına Insecure SSL ye tıkla
Daha sonra ipayı yine impactor üzerine sürükle ve hesabın ile oluşturduğun parolayı girerek yükleme yapabilirsin.

Revoke ve imzalama sırasında apple id den oluşturduğun parolayı kullan.

Arkadaşlar lütfen yardım edin telefonum iphone X 12.2 yanlış bir tweak yükledim ve telefonum açılmıyor . Bootloopta kalmadı hardreset denediğimde elma logosunu görüyorum birkaç saniye sonra yine sönüyor ve hardreset atmayana dek telen sadece power tuşuyla açılmıyor . lütfen yardım edin sürüm kaybetmek istemiyorum .

Arkadaşlar lütfen yardım edin telefonum iphone X 12.2 yanlış bir tweak yükledim ve telefonum açılmıyor . Bootloopta kalmadı hardreset denediğimde elma logosunu görüyorum birkaç saniye sonra yine sönüyor ve hardreset atmayana dek telen sadece power tuşuyla açılmıyor . lütfen yardım edin sürüm kaybetmek istemiyorum .
elma logosunu gecmiyormu

@coolstar

Shsh kayıtların varsa kurtarırız. Hangi jailbreak aracı kullandın?

yok br
nonce ayarlamışmıydınız acaba ?
yok bro ya hiçbir şey ayarlamadım 12.2 jb beklemiyordum gördüm yapayım dedim sonra saçma sapan bir tweakle böyle oldu yani cihaz açılsa sileceğimde tweaki açılmıyor işte
[automerge]1563297195[/automerge]
Shsh kayıtların varsa kurtarırız. Hangi jailbreak aracı kullandın?
maalesef yok işte uncover kullandım

yok br

yok bro ya hiçbir şey ayarlamadım 12.2 jb beklemiyordum gördüm yapayım dedim sonra saçma sapan bir tweakle böyle oldu yani cihaz açılsa sileceğimde tweaki açılmıyor işte

shsh2 kaydınızda yoksa muhtemelen kurtarılma şansı yok

yok br

Geçmiş olsun son sürüme güncelleyinhard reset işe yaramadıysa. Bir daha shsh kayıtlarınız alın

beyler vardır illaki başka çözümler ya :( vallaha kafayı yicem

Açılmayan bir cihaza müdahale ancak restore ile mümkün. Shsh kayıtlarını almış olsaydınız aynı sürümünüze restore imkanı vardı.
Son deneyebileceğiniz hardreset ile açılmıyorsa Tek yapacağınız cihazın tamamen şarjının bitmesini beklemek ve şarja takıp açılmasını ummak. Aksi takdirde itunes ile son sürüme güncelleyip jb bekleyeceksiniz.

Açılmayan bir cihaza müdahale ancak restore ile mümkün. Shsh kayıtlarını almış olsaydınız aynı sürümünüze restore imkanı vardı.
Son deneyebileceğiniz hardreset ile açılmıyorsa Tek yapacağınız cihazın tamamen şarjının bitmesini beklemek ve şarja takıp açılmasını ummak. Aksi takdirde itunes ile son sürüme güncelleyip jb bekleyeceksiniz.
şarjının bitmesini bekleyip sonra şarja taksam acaba olma ihtimali varmı ??

Geri