Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Burdan şunu mu anlıyoruz? 12.3-12.3.1' te Jb'ye olanak sağlayan açıklar mı mevcut ?
[automerge]1563203335[/automerge]

Ben de sen gibi 12.2 JB keyfi yaşarken kendi hatamdan dolayı JB kaybettim.12.3'de ben de senin gibi oturdum bekliyorum dostum.Aynı kaderi paylaşıyoruz :d

Evet açıklar mevcut sadece tutarsızlıklar var onu yapmaya çalışıyolar ama coolstar bildirmekle tehdir ediyor ben sanmıyorum göndereceğini o açıkların kendisine de zarar veriyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Evet açıklar mevcut sadece tutarsızlıklar var onu yapmaya çalışıyolar ama coolstar bildirmekle tehdir ediyor ben sanmıyorum göndereceğini o açıkların kendisine de zarar veriyor

Coolstar bundan ne gibi bir fayda sağlar ki? Ve herhangi bir sürüme jailbreak gelmesi için imzaların kapanması şart mı?

Burdan şunu mu anlıyoruz? 12.3-12.3.1' te Jb'ye olanak sağlayan açıklar mı mevcut ?
[automerge]1563203335[/automerge]

Ben de sen gibi 12.2 JB keyfi yaşarken kendi hatamdan dolayı JB kaybettim.12.3'de ben de senin gibi oturdum bekliyorum dostum.Aynı kaderi paylaşıyoruz :d
ben jb den kaybetmedim şebeke sorunu yaşadım hücresel güncelleme hatası veriyordu telefon mecbur restore yapmak zorunda kaldım 12.1.4 sürümündeydim 12.3.1 en sonra restore yaptım bekliyorum

Merhabalar jaikbreak sonrası telefonu kapatıp açtıktan sonra cydia açılmıyor ve jailbreak ile kurulan hiçbir uygulama açılmıyor. Açmak için yeniden jailbreak yapmak zorunda kalıyorum. Bu normal mi? Birde ekran çözünürlüğü değiştirmiştim yine cihazı kapatıp açınca parazitlenme oluyor ekranda.

Merhabalar jaikbreak sonrası telefonu kapatıp açtıktan sonra cydia açılmıyor ve jailbreak ile kurulan hiçbir uygulama açılmıyor. Açmak için yeniden jailbreak yapmak zorunda kalıyorum. Bu normal mi? Birde ekran çözünürlüğü değiştirmiştim yine cihazı kapatıp açınca parazitlenme oluyor ekranda.
cihazı her kapatıp actıgınıztda tekrar jb yi aktif ediceksiniz

Ayrıca cydia daki bu butonlara bastığımda hiçbir şey olmuyor.mesela öne çıkanlara basıyorum bekliyorum hiçbir şey olmuyor
[automerge]1563209974[/automerge]
cihazı her kapatıp actıgınıztda tekrar jb yi aktif ediceksiniz
Anladım teşekkür ederim. Peki etmezsek cihazımız jailbreak sız diyebilir miyiz?

Ekli dosyalar

• 8C6A18B6-679A-468C-9F6E-DB76EE4240E6.png
    8C6A18B6-679A-468C-9F6E-DB76EE4240E6.png
    229.8 KB · Görüntüleme: 37
Ayrıca cydia daki bu butonlara bastığımda hiçbir şey olmuyor.mesela öne çıkanlara basıyorum bekliyorum hiçbir şey olmuyor

evet aktif etmezsen uygulamaların calısmıcak sıradan jbsiz gibi olucak cihazın

basılı tutup kaydır

Pwn ve geosnowun ortak çalışmasıyla iphone 6 12.2 uncover jb başarıyla yapıldı fotoğraf paylaşmışlar hadi bakalım :)

Arkadaşlar şuan 12.3 hangi beta imzası açık sanıtım chimera beta sürümüne destek veriyor yani geçsek

Arkadaşlar şuan 12.3 hangi beta imzası açık sanıtım chimera beta sürümüne destek veriyor yani geçsek
Açık olan betaya destek vermiyor diye biliyorum.Destek 1-5 arası betalarda mevcut.
[automerge]1563223424[/automerge]
Pwn ve geosnowun ortak çalışmasıyla iphone 6 12.2 uncover jb başarıyla yapıldı fotoğraf paylaşmışlar hadi bakalım :)

Dostum ben de senin gibi saniye saniye takipteyim.Darısı 12.3 için diyelim ama minimum 2-3 hafta beklerim gibime geliyor.

Beta sürümleri ve beta sürümleri de dahil imzası açık olan sürümleri nereden görebiliriz bilgisi olan aydınlata bilir misiniz ?

Cihazın 12.2 ipa yı kuruyorum izin verip açtığımda bununla karşılayorum bir çözümü varmıdır?

Ekli dosyalar

• 86C69D1C-9126-4719-B6DC-415E6D841AB5.png
    86C69D1C-9126-4719-B6DC-415E6D841AB5.png
    907.5 KB · Görüntüleme: 36
Jb yaptım. Res attım sonr doğrulama istedi doğrulamadı silip yeniden yükliyim dedim. Böyle hata almaya başladım. Antirevorke de yüklenmiyo...

Ekli dosyalar

• 356AFCE7-F005-4C5C-A4CD-6DD14BA5AA24.jpeg
    356AFCE7-F005-4C5C-A4CD-6DD14BA5AA24.jpeg
    126.7 KB · Görüntüleme: 37
Jb yaptım. Res attım sonr doğrulama istedi doğrulamadı silip yeniden yükliyim dedim. Böyle hata almaya başladım. Antirevorke de yüklenmiyo...

İnternet üzerinden yüklemeyin sıkıntılı.
Pc ile cydia impactor kullanarak yükleyin cihaza.

Geri