cihaz modeli?
8 plus
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cihaz modeli?
Jailbreak destekleniyor güncelleyebilirsin.8 plus
Arkadaşlar root şiffresini nasıl değiştiricem ya ? Mterminalı yükledim cypiadan ama uygulama açımlıyor anında kapanıyor dos gelmiyor
![]()
Bende burda kalıyor ne yapmak gerek arkadaşlar
Beyler yardım edin da bekliyoruz
Uçuşa alıp bi kaç kez deneyince aştım ben.
Kardeşim uçak moduna alınca Wi-Fi açık olması gerekiyor mu ev internetim yok da
Unc0ver yükleyip doğruladıktan sonra gerekmiyor. parola face id kapatıp uçuş moduna alıp bir kaç kez tekrarladıktan sonra tamamladı jailbreak işlemini
Parolam açık onu kapatayım deneyeyim ama ben uncoverı 3.parti uygulamalardan indirdim bilgisayarsız yani sende PC siz mi yaptın
Unc0ver.dev adresinden indirerek altsinger ile kendi icloud hesabımla imzaladım. Çok farketceğini sanmam aynı hatayı verdi bende bi kaç kez deneyin aç kapa yapıp
Daha demin burdan kurdum calisiyor,olmasa ilk de tekrar tekrar deneArkadaşlar allah aşkıma şu yeni sürümü bilgisayar olmadan nereden sorunsuz şekilde indirebiliriz.Bilgisayarsa 3utools yüklemede hata veriyor lütfen link verin
Daha demin burdan kurdum calisiyor,olmasa ilk de tekrar tekrar dene
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
O link den Telefon ile yaptim daha 1 Saat önce.. AltServer Windows ile de yapabilirsin..Telefon userinden mi yaptınız, PC ile mi?
ReProvision calismasi icin Appsync kurmaniz gerek
A12 13.5 de calisiyor ,bilginize
[automerge]1590337702[/automerge]
O link den Telefon ile yaptim daha 1 Saat önce.. AltServer Windows ile de yapabilirsin..
Sabahtan beri uğraşıyorum 25/32 de takılı kalıyor.
Yüklerken özel birsey yaptınız mi? Bir arkadaş uçak moduna alıp yapmış ama onu da yapmama rağmen olmadı. PC yok maalesef