Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

arkadaşlar ios 13.3 versiyonına 4 kez güncelleme yayınladı uncover bir iki gün içerisinde düzelir biraz sabır

Arkadaşlar root şiffresini nasıl değiştiricem ya ? Mterminalı yükledim cypiadan ama uygulama açımlıyor anında kapanıyor dos gelmiyor

Chariz reposundan newterm yükle sonrasinda terminale girip su root yaz password alanina alpine yaz sifre yazarken görünmeyecektir dert etmeyin o yüzden sonrasinda cd yazın terminale ardindan passwd yazın gelen alana yeni şifrenizi yazın sifreyi tekrar girmeniz istenecek tekrar girin girerken gorunmeyecek karakterler o yuzden dikkat edin ne girdiginize degistirdikten sonra terminalden çıkmayın passwd mobile komutunu yazin terminale ardindan yeni sifrenizi ve tekrarini yazın işlem bu kadar eger kafan karışırsa cydia acilis sayfasinda kök parola bilgileri yazan yere basarakta bakabilirsin..

Şuan telefondan yapabileceğim jb arıyorum ama sanırım yok :/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

035cc7fc1c12c744ea58258df70904e3.jpg

Bende burda kalıyor ne yapmak gerek arkadaşlar

Arkadaşlar allah aşkıma şu yeni sürümü bilgisayar olmadan nereden sorunsuz şekilde indirebiliriz.Bilgisayarsa 3utools yüklemede hata veriyor lütfen link verin

Slm arkadaslar iyi byramlar altstoru pc ile kurdum uncover ipayı indiriyorum altstor ile aç diyorum yüklemiyor nasıl yükleniyor bilgisi olan varsa yazabilirmi

Bilgisayarımda itunes , icloud hepsi yüklü AltSigner programını çalıştırmaya çalışıyorum ekrana hiçbir şey gelmiyor. Anti Virüs , google defender vs kapalı ne yapıcam yardım.

Kardeşim uçak moduna alınca Wi-Fi açık olması gerekiyor mu ev internetim yok da

Unc0ver yükleyip doğruladıktan sonra gerekmiyor. parola face id kapatıp uçuş moduna alıp bir kaç kez tekrarladıktan sonra tamamladı jailbreak işlemini

Unc0ver yükleyip doğruladıktan sonra gerekmiyor. parola face id kapatıp uçuş moduna alıp bir kaç kez tekrarladıktan sonra tamamladı jailbreak işlemini

Parolam açık onu kapatayım deneyeyim ama ben uncoverı 3.parti uygulamalardan indirdim bilgisayarsız yani sende PC siz mi yaptın

Parolam açık onu kapatayım deneyeyim ama ben uncoverı 3.parti uygulamalardan indirdim bilgisayarsız yani sende PC siz mi yaptın

Unc0ver.dev adresinden indirerek altsinger ile kendi icloud hesabımla imzaladım. Çok farketceğini sanmam aynı hatayı verdi bende bi kaç kez deneyin aç kapa yapıp

Unc0ver.dev adresinden indirerek altsinger ile kendi icloud hesabımla imzaladım. Çok farketceğini sanmam aynı hatayı verdi bende bi kaç kez deneyin aç kapa yapıp

Yapıyorum ama olmuyor hemen 25 oluyor ve hatayı veriyor

ReProvision calismasi icin Appsync kurmaniz gerek
A12 13.5 de calisiyor ,bilginize ;)
[automerge]1590337702[/automerge]
Telefon userinden mi yaptınız, PC ile mi?
O link den Telefon ile yaptim daha 1 Saat önce.. AltServer Windows ile de yapabilirsin..

ReProvision calismasi icin Appsync kurmaniz gerek
A12 13.5 de calisiyor ,bilginize ;)
[automerge]1590337702[/automerge]

O link den Telefon ile yaptim daha 1 Saat önce.. AltServer Windows ile de yapabilirsin..

Sabahtan beri uğraşıyorum 25/32 de takılı kalıyor.
Yüklerken özel birsey yaptınız mi? Bir arkadaş uçak moduna alıp yapmış ama onu da yapmama rağmen olmadı. PC yok maalesef

Sabahtan beri uğraşıyorum 25/32 de takılı kalıyor.
Yüklerken özel birsey yaptınız mi? Bir arkadaş uçak moduna alıp yapmış ama onu da yapmama rağmen olmadı. PC yok maalesef

Aynen kardeş bende senin gibi aynı yerde kalıyorum

En az 50 kere yenden başlatıp denedim uçak moduna aldım denedim 25 i geçmiyor kuran arkadaşlar adım adım anlatabilirmi veya ekran videosu atabilirmi rica ediyorum

hocam telefondan deniyorum aynı hatayı alıyorum pcden altsignerdan deniyorum account or password hatası alıyorum bir türlü yapamadım kaç saattir uğraşıyorum

Geri