Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Sabahtan beri uğraşıyorum 25/32 de takılı kalıyor.
Yüklerken özel birsey yaptınız mi? Bir arkadaş uçak moduna alıp yapmış ama onu da yapmama rağmen olmadı. PC yok maalesef
Hayir hicbirsey yapmadim sadece ilk de olmadi ,iphone kapatib actim tek sefer de oldu JB

Arkadaşlar detaylı okumuyorsunuz konuları sorun yaşıyorsunuz.
1-Unc0ver ipa sını Altsigner ile imzalayınız .
2-İmzalanmış ipa dosyasını install yazan yerin sağındaki klasör simgesinden imzalanmış ipayı bulunuz .
3- yada bunlardan birisiyle yükleyin. Tavsiyem şuan tongbu.

İphone
Arkadaşlar detaylı okumuyorsunuz konuları sorun yaşıyorsunuz.
1-Unc0ver ipa sını Altsigner ile imzalayınız .
2-İmzalanmış ipa dosyasını install yazan yerin sağındaki klasör simgesinden imzalanmış ipayı bulunuz .
3- yada bunlardan birisiyle yükleyin. Tavsiyem şuan tongbu.
Ben de aynen bu şekil de başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim.

Selamın aleyküm 13.3.1 sürüm telefonuma jb yapmak istiyorum tweakboxdan 5.0.0 versiyon indirdim fakat böyle bi hata alıyorum ok diyip jailbreaking butonuna basınca 0 dan baslıyor napmam gerekiyor
[automerge]1590340780[/automerge]

Ekli dosyalar

• FB4F0D36-8898-4FB8-8D6B-2C3F99F0CE98.png
    FB4F0D36-8898-4FB8-8D6B-2C3F99F0CE98.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 30
Selamın aleyküm 13.3.1 sürüm telefonuma jb yapmak istiyorum tweakboxdan 5.0.0 versiyon indirdim fakat böyle bi hata alıyorum ok diyip jailbreaking butonuna basınca 0 dan baslıyor napmam gerekiyor
[automerge]1590340780[/automerge]
Tweakbox güvenli bulmuyoruz Jailbreaktr topluluğu olarak sakıncalı bulunduğu için bu konuda yardım kimse edeceğini sanmıyorum. Konulardan gerekli işlemleri güvenli bir şekilde yapmanız tavsiyemdir.

Peki arkadaşlar PC olan bir yerden yapsam iTunes kurulması gerekiyor mu yoksa dediğiniz uygulamaları indirmek yeterli mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweakbox güvenli bulmuyoruz Jailbreaktr topluluğu olarak sakıncalı bulunduğu için bu konuda yardım kimse edeceğini sanmıyorum. Konulardan gerekli işlemleri güvenli bir şekilde yapmanız tavsiyemdir.
Yani bilgisayarım yok ve suan bulamam fakat jb özledim bi çözümü olmalı diye düşünüyorum kardes

Şifrem ve mailim doğru olduğu halde her seferinde bu hatayı veriyor bilgisi olan varmı?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.8 KB · Görüntüleme: 51
6204b7e7fb6ccf12101fe6c302c62d52.jpg

Arkadaşlar iyi akşamlar hayirli bayramlar mobile substitute guncellerken bu sorun cikiyor karşıma çözümünu bilen varsa yeşillendirsin lütfen

Beyler yardım edin da bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende sürekli orada takılıp kalıyordum ama aşmayı başardım.
1. Adım altsigner adıyla bilinen programı kur.
2.3u tools adıyla bilinen programı kur.
3. ipa dosyasını indir
4. alt signer programını aç appstore mail adresin ve şifrenle giriş yap. ipa dosyasını ekle ve start butonunu tıkla. işlemi yapmasını bekle. sakın ipa dosyasını alt signer ile
cihaza kurma

5.Burası önemli burda dikkat et. bu işlem sırasında masa üstünde senin apple cihazına uygun klasör içinde ipa dosyası oluşturuyor.
6. 3u tools programı ile uygulama kurar gibi install yapıyoruz.
7. sonra oluşturulan profili genel sekmesinden onaylıyoruz.
8. unc0ver programını çalıştırıyoruz. cydia gelecek şekilde kurulumu yapıp apple cihazını restart ediyor.
9. böylece işlemi tamamlamış oluyoruz

3. ipa dosyasını indir
4. alt signer programını aç appstore mail adresin ve şifrenle giriş yap. ipa dosyasını ekle ve start butonunu tıkla. işlemi yapmasını bekle. sakın ipa dosyasını alt signer ile
cihaza kurma

5.Burası önemli burda dikkat et. bu işlem sırasında masa üstünde senin apple cihazına uygun klasör içinde ipa dosyası oluşturuyor.
8. unc0ver programını çalıştırıyoruz. cydia gelecek şekilde kurulumu yapıp apple cihazını restart ediyor.

altsigner açılmıyor ki ya

3. ipa dosyasını indir
cihaza kurma

Yani pc olmadan hiçbirşekilde uğraşmayalım boşuna zaman kaybı anlaşıldı

Telefon üzerinden yapmak için sabahtan beri bekliyoruz, geliştiricilerin uyanmasını bekliyoruz düye mesaj geldi 🤪🤪

İphone

Ben de aynen bu şekil de başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim.
Kardeşim iyi güzel demişsinde çalışmıyor ayrıca çalışan diyen hiçkimse çalıştığı ile ilgili bir görüntü nedense paylaşmıyor

Ekli dosyalar

• 98F844F2-D992-4CA5-9A66-6185A323DBF3.jpeg
    98F844F2-D992-4CA5-9A66-6185A323DBF3.jpeg
    4 MB · Görüntüleme: 37
Kardeşim iyi güzel demişsinde çalışmıyor ayrıca çalışan diyen hiçkimse çalıştığı ile ilgili bir görüntü nedense paylaşmıyor
[automerge]1590345109[/automerge]

Ekli dosyalar

• DBEBB94C-FB17-4441-869D-0260537864BE.png
    DBEBB94C-FB17-4441-869D-0260537864BE.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 31
Geri