Bu siteden olmuyor çok denedim kurmuyorLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.telefondan kurmak isteyen varsa direk bu siteden uncoveri indirebilir
Bu siteden olmuyor çok denedim kurmuyorLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.telefondan kurmak isteyen varsa direk bu siteden uncoveri indirebilir
Hayir hicbirsey yapmadim sadece ilk de olmadi ,iphone kapatib actim tek sefer de oldu JBSabahtan beri uğraşıyorum 25/32 de takılı kalıyor.
Yüklerken özel birsey yaptınız mi? Bir arkadaş uçak moduna alıp yapmış ama onu da yapmama rağmen olmadı. PC yok maalesef
Dostum ekran resmi veya video atarmısın bizde neden olmuyorHayir hicbirsey yapmadim sadece ilk de olmadi ,iphone kapatib actim tek sefer de oldu JB
Ben de aynen bu şekil de başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim.Arkadaşlar detaylı okumuyorsunuz konuları sorun yaşıyorsunuz.
1-Unc0ver ipa sını Altsigner ile imzalayınız .
2-İmzalanmış ipa dosyasını install yazan yerin sağındaki klasör simgesinden imzalanmış ipayı bulunuz .
3-Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.yadaLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.bunlardan birisiyle yükleyin. Tavsiyem şuan tongbu.
İphone
Ben de aynen bu şekil de başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim.
O konuda bir bilgim yok ben bilgisayar ile yaptım.pc olmadan olmuyor mu ?
Ben de bu aşamayı bir türlü geçemedimSelamın aleyküm 13.3.1 sürüm telefonuma jb yapmak istiyorum tweakboxdan 5.0.0 versiyon indirdim fakat böyle bi hata alıyorum ok diyip jailbreaking butonuna basınca 0 dan baslıyor napmam gerekiyor
[automerge]1590340780[/automerge]
Çalışmıyorum kardeşim açılıp bir anda kapanıyor nasıl sende çalışıyor bi video atarmısınDaha demin burdan kurdum calisiyor,olmasa ilk de tekrar tekrar dene
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tweakbox güvenli bulmuyoruz Jailbreaktr topluluğu olarak sakıncalı bulunduğu için bu konuda yardım kimse edeceğini sanmıyorum. Konulardan gerekli işlemleri güvenli bir şekilde yapmanız tavsiyemdir.Selamın aleyküm 13.3.1 sürüm telefonuma jb yapmak istiyorum tweakboxdan 5.0.0 versiyon indirdim fakat böyle bi hata alıyorum ok diyip jailbreaking butonuna basınca 0 dan baslıyor napmam gerekiyor
[automerge]1590340780[/automerge]
Yani bilgisayarım yok ve suan bulamam fakat jb özledim bi çözümü olmalı diye düşünüyorum kardesTweakbox güvenli bulmuyoruz Jailbreaktr topluluğu olarak sakıncalı bulunduğu için bu konuda yardım kimse edeceğini sanmıyorum. Konulardan gerekli işlemleri güvenli bir şekilde yapmanız tavsiyemdir.
Iphone xs de sorunsuz kurdum ,ozaman bilemem ..Çalışmıyorum kardeşim açılıp bir anda kapanıyor nasıl sende çalışıyor bi video atarmısın
Bende sürekli orada takılıp kalıyordum ama aşmayı başardım.Beyler yardım edin da bekliyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende sürekli orada takılıp kalıyordum ama aşmayı başardım.
1. Adım altsigner adıyla bilinen programı kur.
2.3u tools adıyla bilinen programı kur.
3. ipa dosyasını indir
4. alt signer programını aç appstore mail adresin ve şifrenle giriş yap. ipa dosyasını ekle ve start butonunu tıkla. işlemi yapmasını bekle. sakın ipa dosyasını alt signer ile
cihaza kurma
5.Burası önemli burda dikkat et. bu işlem sırasında masa üstünde senin apple cihazına uygun klasör içinde ipa dosyası oluşturuyor.
6. 3u tools programı ile uygulama kurar gibi install yapıyoruz.
7. sonra oluşturulan profili genel sekmesinden onaylıyoruz.
8. unc0ver programını çalıştırıyoruz. cydia gelecek şekilde kurulumu yapıp apple cihazını restart ediyor.
9. böylece işlemi tamamlamış oluyoruz
Yani pc olmadan hiçbirşekilde uğraşmayalım boşuna zaman kaybı anlaşıldıBende sürekli orada takılıp kalıyordum ama aşmayı başardım.
1. Adım altsigner adıyla bilinen programı kur.
2.3u tools adıyla bilinen programı kur.
3. ipa dosyasını indir
4. alt signer programını aç appstore mail adresin ve şifrenle giriş yap. ipa dosyasını ekle ve start butonunu tıkla. işlemi yapmasını bekle. sakın ipa dosyasını alt signer ile
cihaza kurma
5.Burası önemli burda dikkat et. bu işlem sırasında masa üstünde senin apple cihazına uygun klasör içinde ipa dosyası oluşturuyor.
6. 3u tools programı ile uygulama kurar gibi install yapıyoruz.
7. sonra oluşturulan profili genel sekmesinden onaylıyoruz.
8. unc0ver programını çalıştırıyoruz. cydia gelecek şekilde kurulumu yapıp apple cihazını restart ediyor.
9. böylece işlemi tamamlamış oluyoruz
Aynı şekil sabahtan beri 26 yı görmeye çalışıyorumTelefon üzerinden yapmak için sabahtan beri bekliyoruz, geliştiricilerin uyanmasını bekliyoruz düye mesaj geldi![]()
Kardeşim iyi güzel demişsinde çalışmıyor ayrıca çalışan diyen hiçkimse çalıştığı ile ilgili bir görüntü nedense paylaşmıyorİphone
Ben de aynen bu şekil de başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim.
[automerge]1590345109[/automerge]Kardeşim iyi güzel demişsinde çalışmıyor ayrıca çalışan diyen hiçkimse çalıştığı ile ilgili bir görüntü nedense paylaşmıyor
Kardeşim inan yükledim diyenlerin hiçbiri yüklemeleri gerçekleşmedi yazılım crack olduğu için bence gerçekleşmiyorAynı şekil sabahtan beri 26 yı görmeye çalışıyorum![]()
Kardeşim inan yükledim diyenlerin hiçbiri yüklemeleri gerçekleşmedi yazılım crack olduğu için bence gerçekleşmiyor