Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Kardeşim olmuyor hata veriyor
Kardeşim hata yapa yapa öğreneceksin. Bu hususta hiçbir sorun yoktur. Senin eksik yaptığın kısımlar var. Tekrar tekrar ve dikkatlice gözden geçirip yapmaktan başka çaren yok... a bi de bekleyebilirsin sonraki güncellemeleri belki o esnada tek seferlik bir işlemle kurabilirsin. Ama yok ben hemen istiyorum diyorsan bu başlık altında tarif edilen yöntemi dikkatle uygulayarak sorunsuz yapabilirsin. Ben de saat 1 de yapamamıştım ama bu sabah yazılanları dikkatle uygulayıp sakince bu işlemi 2 dakika içinde tamamladım.

IMG_1468.PNG

Jailbreak dediğim zaman karşıma bu hata çıkıyor ve 1/32'de kalıyor. Cihaz İphone SE 13.5.

Cihaz da daha önce 13.3.1 Checra1n jailbreak kuruluydu 13.5'e güncelleyip unc0ver kurmaya çalıştım ama bu hatayı aşamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 17317

Jailbreak dediğim zaman karşıma bu hata çıkıyor ve 1/32'de kalıyor. Cihaz İphone SE 13.5.

Cihaz da daha önce 13.3.1 Checra1n jailbreak kuruluydu 13.5'e güncelleyip unc0ver kurmaya çalıştım ama bu hatayı aşamadım yardımlarınızı bekliyorum.
IPA’yı silip yeniden bilgisayara indirin AltSigner ile imzalayıp 3uTools ile cihaza kurun. Konuda adımlar yer alıyor. Ana konuya bakın hocam

Uncover Jailbreak yaptıktan sonra telefonu kapatıp açtığım zaman tekrar jailbreak yapmam gerekiyor mu?

Checkrain bu şekilde değil sanırım, acaba chechrain 13.5 için yakında gelme ihtimali varmı?
Checkra1n bu konuda bir adım geride :) Çünkü checkra1n de, cihaz yeniden başladımı bilgisayara ihtiyacınız var. unc0ver öyle değil, tekrar cihaz üzerinden yüklü olan IPA ile yapıyorsunuz

JB yapabildiniz mi peki?
Hayır maalesef ama ben checkrain kullanıyordum cihaz jailbreakli iken uncover ipasını indirip reprovision ile imzalayıp kurunca cihazıda kapatıp açınca uncover ile jailbreak oluyormuş denemedim daha ama büyük ihtimalle olur cihaz iPhone 8

Arkadaşlar Uncoverin sitesinde sekmelerde ios /windows/mac/linux diye ayırmış bilgisayar kullanmadan direk ios sekmesinden yapabilirmiyim işlemlerimi

Arkadaşlar hayırlı bayramlar herkese birşey sormak istiyorum diyelim jailbreak yaptık sonra oyunlara girerken ban felan yememek için jailbreaği kapat seçeceği var mı kapatacağım oyunlara gireceğim çıkınca tekrar jailbreaği açacağım kullanacağım bu mümkün mü lütfen cevap verin bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Liberi Lite diye bir tweak var onu kurarsan jailbreakla çalışmayan uygulamaları pasif hale getiriyorsun ayarlarda seçenekler var

XS Max kullanıyorum. Her yolu denedim ama "Jailbreak Completed" diyor yüklenen bir şey yok. 25/32 de OK diyorum CYDIA gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz.

IPA’yı silip yeniden bilgisayara indirin AltSigner ile imzalayıp 3uTools ile cihaza kurun. Konuda adımlar yer alıyor. Ana konuya bakın hocam

Hocam teşekkürler unco0ver ile Jailbreak yaptım ama ReProvision konuda okuduğum kadarıyla artık işe yaramıyormuş bu durum da ne yapmam gerek ?

XS Max kullanıyorum. Her yolu denedim ama "Jailbreak Completed" diyor yüklenen bir şey yok. 25/32 de OK diyorum CYDIA gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz.
Tekrar tekrar denemeniz gerekiyor. Reklam çıktığında hemen çarpıya basmadan biraz bekleyin.

Hocam teşekkürler unco0ver ile Jailbreak yaptım ama ReProvision konuda okuduğum kadarıyla artık işe yaramıyormuş bu durum da ne yapmam gerek ?
Henüz denemedim hocam bir bilgim yok

telefondan kurmak isteyen varsa direk bu siteden uncoveri indirebilir
Siteden kurulmadi yardimci olur musun indirmeyi yaptim jailbreake bastim 25/32 de kldi rabel cikti carpiya basip kapattim cikan ekranda ok a bastim telefon menusune atiyor yeniden baslatmiyor oyle kaliyor
[automerge]1590326308[/automerge]
Bilgisayarsiz yapmanin bir yolu yok mu

Telefon üzerinden Yapmaya çalışanlar icin güncelleme gelecek 5.0 v sorunlu. AppValley Twitter dan yazdı. Sabahtan beri bir dosyayı upload edemedi sığırlar!

Bir sorum olacak benim sürüm 12.1.4 telefonu güncellesem son sürümde jb var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri