Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar hayırlı bayramlar herkese birşey sormak istiyorum diyelim jailbreak yaptık sonra oyunlara girerken ban felan yememek için jailbreaği kapat seçeceği var mı kapatacağım oyunlara gireceğim çıkınca tekrar jailbreaği açacağım kullanacağım bu mümkün mü lütfen cevap verin bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

06641630c0183dd4a5e0612590f18b3c.jpg

Sizce neden güncellemiyor , hata veriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayni sorun bendede var çözümü bulan varsa yeşillendirsin

merhaba arkadaşlar iyi bayramlar iphone 7 plus cihazım 13,3,1 checkra1n ile jailbrerak yapılı bunun üzerine unc0ver ile direk jailbreak yapsam sorun olur mu...

Arkadaşlar root şiffresini nasıl değiştiricem ya ? Mterminalı yükledim cypiadan ama uygulama açımlıyor anında kapanıyor dos gelmiyor

altstore yükle dediğim zaman unknown services response error hatası veriyor yardım edecek arkadaşlar yok mu

phone rebel case reklamını aşamıyorum. kapattığımda jailbreak hatası alıyorum. çözümü var mı arkadaşlar.

phone rebel case reklamını aşamıyorum. kapattığımda jailbreak hatası alıyorum. çözümü var mı arkadaşlar.
arkadaşım altsigner ile ipa yı imzala.... sonra altsigner i kapatmadan 3utools ile imzalanmış ipayı cihazına at. Ama dikkat et... SignedIpa klasöründe olan ipayı cihazına atacaksın... siteden indirdiğin ipa'yı değil.... Hepsi bu kadar !

Son düzenleme:
Arkadaşlar checkrain jb den uncover jb'ye geçmek isteyenler bu konuyu inceleyebilirler.

arkadaşım altsigner ile ipa yı imzala.... sonra altsigner i kapatmadan 3utools ile imzalanmış ipayı cihazına at. Ama dikkat et... SignedIpa klasöründe olan ipayı cihazına atacaksın... siteden indirdiğin ipa'yı değil.... Hepsi bu kadar !
Kardeşim olmuyor hata veriyor

Geri