Çözüldü ReProvision sorunu!

benim telefonda oyunlar var ve yaklasik 3 günü kaldı. sign yapmazsam uygulama direkt siliniyor mu? yoksa provision duzeldikten sonra uygulamalarimi kullanmaya devam edebilecek miyim?

arkadaşlar reprovision gtayı imzalamıyor x code dan olan bir sorun değil aylardır var bu artık canıma tak etti biri yardımcı olabilir mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar reprovision gtayı imzalamıyor x code dan olan bir sorun değil aylardır var bu artık canıma tak etti biri yardımcı olabilir mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İndirdiğiniz İpa sorunlu olabilir tekrar başka yerden indirin ve deneyin.
Yalnız şu anda reprovision, extender, cydia impactor apple xcode güncellemesi nedeni ile çalışmıyor.

Bende de aynı sorun oldu şu an appvalleyden indirin 139 gün yazıyor uncover. Patlamaz ise bekleyelim artık.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nolacak çözüm yokmu 3. parti sitelerden hayatta yüklemem tavsiyede etmem başınız ağrır

Üstad bu verdiğiniz site güvenilir mi? Bende bu site üzerinden kurdum mecburen.

İmza sorunu çözülene kadar kullanabilirsiniz.

Bu sertifika guncellenememesi meselesinden dolayi i6 cihaza 12.1.1 surume uncover 3.0.0 b49 u yeniden yukleyemiyorum (cydia impactor ile ) napmami onerirsiniz bu versiyondan epey memnundum sizce tweakboxtan son uncoveri kurmak iyi olur mu riskli mi veya en yeni uncoverlar daha eski surumlere (12.1.1) gibi olmuyor mu ?

Bu sertifika guncellenememesi meselesinden dolayi i6 cihaza 12.1.1 surume uncover 3.0.0 b49 u yeniden yukleyemiyorum (cydia impactor ile ) napmami onerirsiniz bu versiyondan epey memnundum sizce tweakboxtan son uncoveri kurmak iyi olur mu riskli mi veya en yeni uncoverlar daha eski surumlere (12.1.1) gibi olmuyor mu ?

Tweakbox sorunlara neden oluyor link den geçici olarak uncover ipa yükleyebilirsiniz.

Tweakbox sorunlara neden oluyor link den geçici olarak uncover ipa yükleyebilirsiniz.

Yukarida ismi gecen silzeeden uncover 3.7.0 b3 indirdim kurmadim oyle duruyor henuz, cihazim ios 12.1.1 iphone 6 , jailbreakli zaten ama kapatip acma hususundan bastan gerekli oldu, stabil midir daha onceki surumlerden indirebiliyor muyum bir yerden, 3.0.0 b49 dan epey memnundum :(

Yukarida ismi gecen silzeeden uncover 3.7.0 b3 indirdim kurmadim oyle duruyor henuz, cihazim ios 12.1.1 iphone 6 , jailbreakli zaten ama kapatip acma hususundan bastan gerekli oldu, stabil midir daha onceki surumlerden indirebiliyor muyum bir yerden, 3.0.0 b49 dan epey memnundum :(

Bir üst mesaj da bulunan linki kullanın.

Reprevision güncelemiş cydia da yalnız girişte icloud şifresi ile giriş yapıluyor 2. Şifreye gerek yok

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar ReProvision’u tamamen silip filza’dan tüm kalıntıları silip iClenar pro ile bir temizlik yaptıktan sonra cydia’dan 0.5 versiyonu kurup apple kimliğim ile giriş yaptıktan sonra artık unc0ver ipa kurulabiliyor sorunsuz ️ Eski geçici sertifikayı silmeyi unutmayın️ bilginize...

reprovision güncellendi ve uygulamaya özgü şifre kabul etmiyor ben her ne kadar bilgiler apple'a gidiyor dense de diğer hesabımdan giriş yapmayı tercih ettim..

reprovision güncellendi ve uygulamaya özgü şifre kabul etmiyor ben her ne kadar bilgiler apple'a gidiyor dense de diğer hesabımdan giriş yapmayı tercih ettim..
Evet bende aynı sorunla karşılaştım senin gibi yaptım, yapacak bişey yok artık.

Geri