Neler yeni

Çözüldü ReProvision sorunu!

Axis224

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
ReProvision dan sürekli bu hatayı alıyorum jailbreak i lisanslamıyor ve tekrar jb atmam gerekiyor çözüm yolunu bilen varsa söyleyebilir mi?
[automerge]1567096605[/automerge]

Ekli dosyalar

• D8CDAC59-A002-4F01-B9F1-3BF525B40C88.jpeg
    D8CDAC59-A002-4F01-B9F1-3BF525B40C88.jpeg
    174.2 KB · Görüntüleme: 67
ReProvision dan sürekli bu hatayı alıyorum jailbreak i lisanslamıyor ve tekrar jb atmam gerekiyor çözüm yolunu bilen varsa söyleyebilir mi?

geçen banada oluyodu cydiaya girdiğimde fark ettim güncelleme gelmiş güncelledikten sonra herhangi bi sorun çıkmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hesaptan çıkış yapıp tekrar girin.impactor ile uncover yüklerken kullandığımız Apple ıd ve şifre ile giriş yapın tekrar

Apple hesabınıza çift adımlı doğrulama mı var? Daha önceden hata vermiyorsa, çift adımlı doğrulamayı yeni eklemiş olmalısınız.
- Eğer yoksa, ReProvision içerisinde hesabınızı tekrar girin.
- Yeni eklediyseniz de Google'a Apple ID yazın. İlk çıkan sonuca girin, hesabınıza girin ve uygulamaya özgü parola oluşturun. ReProvision'da parola olarak bunu kullanın.

Bu ReProvision uygulamalarına bişey oldu çalışan program çalışmaz oldu.ayrıca unc0ver de açılıp kapanıyor.

2 gündür filan olan,uygulamaya girildiği an direk atan bir problemi var

(Reprovisiona Apple ID bilgileriniz önceden giriliyse)

Geçici çözüm olarak geliştiricisinin paylaştığı bir çözüm var.
1)Ayarlardan imzalı olan profili silin
2)Safari ile imzalamak istediğiniz ipayı indirin, ReProvision ile açın ve Sign diyerek imzalayın
3)Ayarlar>Genel>Profiller ve Aygıt Yönetimi kısmından “uygulamaya güven”
dediğiniz zaman ipa tekrardan 7 gün imzalanacaktır.

ReProvision uygulamasını aç, uygulamanın altında mercekli butona bas, çıkan ekranda ‘menage certifigates’ yazan kısma tıkla ve orada bulunan sertifikanı sil, ben bu şekilde yaptım, şu an sorun yok

Apple hesabınıza çift adımlı doğrulama mı var? Daha önceden hata vermiyorsa, çift adımlı doğrulamayı yeni eklemiş olmalısınız.
- Eğer yoksa, ReProvision içerisinde hesabınızı tekrar girin.
- Yeni eklediyseniz de Google'a Apple ID yazın. İlk çıkan sonuca girin, hesabınıza girin ve uygulamaya özgü parola oluşturun. ReProvision'da parola olarak bunu kullanın.
İki adımlı doğrulama daha önceden vardı daha önceki jb atışımda böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. İki adımlı doğrulamayı kaldırmalımıyım?

İki adımlı doğrulama daha önceden vardı daha önceki jb atışımda böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. İki adımlı doğrulamayı kaldırmalımıyım?
"Google'a Apple ID yazın. İlk çıkan sonuca girin, hesabınıza girin ve uygulamaya özgü parola oluşturun. ReProvision'da parola olarak bunu kullanın. "

unc0ver nasıl oldu bilmiyorum galiba lisansı bittiğinden telefonumdan silinmiş şimdi tekrar yükledim Impactor ile 7 gün daha lisansladı bir dahaki lisans bitiminde hata çıkarsa dediğinizi deneyeceğim o yüzden "Çözüldü" simgesi koyulmazsa sevinirim. Ben kendim güncellerim :)

Sorunun çözümleri konuda belirtildi. Konu sahibi olduğunuz ve sorun geçici de olsa çözüldüğü için "çözüldü" ekini koymak durumundayım. Sadece üyeler açısından değil, başka yönetici arkadaşlarımız da konuyla meşgul olmasın diye. Konuyu yanıtladığımız için takipteyiz, tekrar yazılınca bildirim gelir. İyi akşamlar.

ReProvision imzalamaya çalıştığında şu iletiyi veriyor. Çözümü nedir acaba ? Tşk
ca27e892152ee815578b5af252ed0334.jpg

Apple xcode güncelleme kaynaklı sorun Reprovision tweakının güncellenmesi gerekli.
Hocam benimde jailbreak telefon açıldı kapandı iptal oldu şimdi bilgisayardan tekrar atmaya çalışıyorum da bu hatayı bana Cydia Impactor da veriyor ve ReProvision'u güncellemeniz gerekli demişsiniz ancak şuan onu yapmam mümkün değil nasıl yapabilirim?
[automerge]1573141232[/automerge]
Hocam benimde jailbreak telefon açıldı kapandı iptal oldu şimdi bilgisayardan tekrar atmaya çalışıyorum da bu hatayı bana Cydia Impactor da veriyor ve ReProvision'u güncellemeniz gerekli demişsiniz ancak şuan onu yapmam mümkün değil nasıl yapabilirim?
Ayriyeten jailbreak iptal olduğu için ve şuan Cydia Impactor'dan bu hatayı alıp atamadığım içinde Cydia, ReProvision ve iCleaner Pro'da duruyor yani nasıl yapabilirim?

Cydia impactor, Reprovision ve extender tweak ve uygulamalarının geliştiricileri tarafından güncellenmesi gerekli. Sizin yapabileceğiniz güncellenmesini beklemek.
Alternatif site üzerinden jb aracını yükleyebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba ReProvision dan böyle bir hata aldım ne yapabilirim yardımcı olursanız

Ekli dosyalar

• 9B0981CA-1A63-4CC7-B66A-FC62DA5B8D52.png
    9B0981CA-1A63-4CC7-B66A-FC62DA5B8D52.png
    6 MB · Görüntüleme: 45
Geri