ReProvision dan sürekli bu hatayı alıyorum jailbreak i lisanslamıyor ve tekrar jb atmam gerekiyor çözüm yolunu bilen varsa söyleyebilir mi?
Mesaj düzenlendi:
Ekli dosyalar
-
174.2 KB Görüntüleme: 67
geçen banada oluyodu cydiaya girdiğimde fark ettim güncelleme gelmiş güncelledikten sonra herhangi bi sorun çıkmadıReProvision dan sürekli bu hatayı alıyorum jailbreak i lisanslamıyor ve tekrar jb atmam gerekiyor çözüm yolunu bilen varsa söyleyebilir mi?
Mesaj düzenlendi:
Hesaptan çıkış yapıp tekrar girin.impactor ile uncover yüklerken kullandığımız Apple ıd ve şifre ile giriş yapın tekrarReProvision dan sürekli bu hatayı alıyorum jailbreak i lisanslamıyor ve tekrar jb atmam gerekiyor çözüm yolunu bilen varsa söyleyebilir mi?
Mesaj düzenlendi:
unc0ver imza süresi dolmuştur belki. Tekrar yüklemekte fayda var.Bu ReProvision uygulamalarına bişey oldu çalışan program çalışmaz oldu.ayrıca unc0ver de açılıp kapanıyor.
İki adımlı doğrulama daha önceden vardı daha önceki jb atışımda böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. İki adımlı doğrulamayı kaldırmalımıyım?Apple hesabınıza çift adımlı doğrulama mı var? Daha önceden hata vermiyorsa, çift adımlı doğrulamayı yeni eklemiş olmalısınız.
- Eğer yoksa, ReProvision içerisinde hesabınızı tekrar girin.
- Yeni eklediyseniz de Google'a Apple ID yazın. İlk çıkan sonuca girin, hesabınıza girin ve uygulamaya özgü parola oluşturun. ReProvision'da parola olarak bunu kullanın.
"Google'a Apple ID yazın. İlk çıkan sonuca girin, hesabınıza girin ve uygulamaya özgü parola oluşturun. ReProvision'da parola olarak bunu kullanın. "İki adımlı doğrulama daha önceden vardı daha önceki jb atışımda böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. İki adımlı doğrulamayı kaldırmalımıyım?
Kaldırmanıza gerek yok @veyselfurkan ın mesajında belirtilenleri yaparsanız Reprovisiona Apple ID bilgilerinizi tanımlatabilirsiniz.İki adımlı doğrulama daha önceden vardı daha önceki jb atışımda böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. İki adımlı doğrulamayı kaldırmalımıyım?
Apple xcode güncelleme kaynaklı sorun Reprovision tweakının güncellenmesi gerekli.ReProvision imzalamaya çalıştığında şu iletiyi veriyor. Çözümü nedir acaba ? Tşk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam benimde jailbreak telefon açıldı kapandı iptal oldu şimdi bilgisayardan tekrar atmaya çalışıyorum da bu hatayı bana Cydia Impactor da veriyor ve ReProvision'u güncellemeniz gerekli demişsiniz ancak şuan onu yapmam mümkün değil nasıl yapabilirim?Apple xcode güncelleme kaynaklı sorun Reprovision tweakının güncellenmesi gerekli.
Ayriyeten jailbreak iptal olduğu için ve şuan Cydia Impactor'dan bu hatayı alıp atamadığım içinde Cydia, ReProvision ve iCleaner Pro'da duruyor yani nasıl yapabilirim?Hocam benimde jailbreak telefon açıldı kapandı iptal oldu şimdi bilgisayardan tekrar atmaya çalışıyorum da bu hatayı bana Cydia Impactor da veriyor ve ReProvision'u güncellemeniz gerekli demişsiniz ancak şuan onu yapmam mümkün değil nasıl yapabilirim?
Cydia impactor, Reprovision ve extender tweak ve uygulamalarının geliştiricileri tarafından güncellenmesi gerekli. Sizin yapabileceğiniz güncellenmesini beklemek.Hocam benimde jailbreak telefon açıldı kapandı iptal oldu şimdi bilgisayardan tekrar atmaya çalışıyorum da bu hatayı bana Cydia Impactor da veriyor ve ReProvision'u güncellemeniz gerekli demişsiniz ancak şuan onu yapmam mümkün değil nasıl yapabilirim?
Sorunum çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim.Cydia impactor, Reprovision ve extender tweak ve uygulamalarının geliştiricileri tarafından güncellenmesi gerekli. Sizin yapabileceğiniz güncellenmesini beklemek.
Alternatif site üzerinden jb aracını yükleyebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Nasıl çözdün bende halen sürüyor o sorun?Sorunum çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim.
ReProvision’a imzalatmadım @srdgny ’in verdiği siteden unc0ver jb yükledim sorunum yok şuan.Nasıl çözdün bende halen sürüyor o sorun?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Apple bu aralar geliştiricilerin sabrını sınıyor. Delirtecekler yakındaapple çöktü sanırım
Mesajları yukarı doğru okuyun, sorunun nedeni ve alternatif çözüm paylaşıldı.Arkadaşlar merhaba ReProvision dan böyle bir hata aldım ne yapabilirim yardımcı olursanız