Neler yeni

Pubg Mobile v9.5 Cheat Engine Enabled! [Jailbreaksiz+AntiBan]

Bu ipa dan ban yiyen olmuş 6 aydır orginal hesapla ios gods jailbreaksız ipa kullandım ban yemedim sonra sıkıldım oyunu sildim.

Bu ipa dan ban yiyen olmuş 6 aydır orginal hesapla ios gods jailbreaksız ipa kullandım ban yemedim sonra sıkıldım oyunu sildim.

Bu ipa derken konudakinden bahsediyorsan ben oynuyorum sıkıntı yok arkadaşlar Anti Ban taktiğini uygulamıyor konuda belirttiğim kodlardan hariç kodlar kullanıyorlar banlanıyorlar konuda yazanların aynısını yapsalar hiç bir sıkıntı olmaz

aimbotu DLG’de çalıştıramadım yaptıklarınızın aynısını yaptım traininge girip deniyorum çalışmıyor sebebi ne olabilir?

Nasıl Ban yiyor yav
6725c7cbebf4d653b36fad9bf18c3d4b.jpg

Tarihlere bak daha ne zaman oynadım Ban yemedim.

Ban yiyen arkadaşlar size tavsiye olarak.

aimbotu ne kadar saklamaya çalışsanız da tencent ekibi buna bir çözüm bulmuş bir şekilde sistem sizi onlara ifşalıyor ve banned !!

Öneri olarak sadece 2 adet hile başarılı çalışıyor hiç ban yemedim onları vereceğim..

[EDIT]
Çim Gizleme hilesi:
[Float]search 0.000005 3 sıradaki arkadaşı 1.2 yapın (lobideyken yapın yoksa oyun kapanır direk)
anten hilesi :
[float] search -1.68741035461 çıkan bütün arkadaşları 10000 yapmanız lazım önemli bir uyarı bu kodu oyun başladığında savaş esnasında yapmalısınız yeni bir savaş başladığında tekrar yapmanız gerekiyor sürekli yapmak zorundasınız )
[/EDIT]

aimbotu ne kadar saklamaya çalışsanız da tencent ekibi buna bir çözüm bulmuş bir şekilde sistem sizi onlara ifşalıyor ve banned !!

Öneri olarak sadece 2 adet hile başarılı çalışıyor hiç ban yemedim onları vereceğim..

[EDIT]
Çim Gizleme hilesi:
[Float]search 0.000005 3 sıradaki arkadaşı 1.2 yapın (lobideyken yapın yoksa oyun kapanır direk)
anten hilesi :
[float] search -1.68741035461 çıkan bütün arkadaşları 10000 yapmanız lazım önemli bir uyarı bu kodu oyun başladığında savaş esnasında yapmalısınız yeni bir savaş başladığında tekrar yapmanız gerekiyor sürekli yapmak zorundasınız )
[/EDIT]

özetlemiş

Arkadaşlar uygulamayı yükledim giriş yaptım oyun bile girmedim ban yedim 2 dakikalık

Son düzenleme:

[EDIT]
Çim Gizleme hilesi:
anten hilesi :
[/EDIT]

Cıkan hepsini 10000 yapmana grrek yok sadece sonunda 8 rakamı olanları degiştir yeteli

Geri