Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet onlarda gözükmüyor kaynakların içi boş
Tavsiye biterse,çözemezsen yapacağın tek şey Rollectra ile telefonu sıfırlamak. Sonra temiz jailbreak yaparsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tavsiye biterse,çözemezsen yapacağın tek şey Rollectra ile telefonu sıfırlamak. Sonra temiz jailbreak yaparsın.

kardeşim rolectra ile sıfırlamayı bana anlatırmısın tek çarem o ama tweakler gidcek değilmi

kardeşim rolectra ile sıfırlamayı bana anlatırmısın tek çarem o ama tweakler gidcek değilmi

Sadece tweakler değil telefonu fabrika ayarlarına döndürecek. Forumda rollectra diye arat konusu var. Detaylı anlatılmış. Sıfırlama işlemine geçmeden önce iTunes aracılığı ile yedek al.

Evet maalesef tüm jaikbreakle alakalı tüm ayarların gider.ama temiz ve güzel bir kurulum olur en azından.ve lütfen o repoyuda kullanma zaten gerekli tweaklerin çoğu bizim repoda yüklü

Rica ederim. Eğer mevcut durumdan dolayı rollectra tweakıni kuramıyorsan, biri sana deb dosyasını atsın, filza ile kurarsın.

kardeşim ama dediğim gibi cydiadan bir şey aratamıyorum çıkmıyor acaba bunu cydia dışından başka bi yerden imkanıom yok mu

Eğer mevcut durumdan dolayı rollectra tweakıni kuramıyorsan, biri sana deb dosyasını atsın, filza ile kurarsın.

Eğer mevcut durumdan dolayı rollectra tweakıni kuramıyorsan, biri sana deb dosyasını atsın, filza ile kurarsın.

eet linji bekliyorum arakdaşlar bir de bunun yerine telefonu kendi ayaralrından sıfırlasam tamamen silinmezmi?

eet linji bekliyorum arakdaşlar bir de bunun yerine telefonu kendi ayaralrından sıfırlasam tamamen silinmezmi?

Elmada kalırsın, sürüm yükseltmek zorunda kalırsın aman sakın öyle bir şey yapma.

bana link verebilrimsi ve filza nası kullanacam yardımcı olurmusun

Bende jailbreak olmadığı için link veremiyorum kardeşim. Biraz bekle sakin ol. Atan olur illa ki. İnternette rollectra deb file diye arat bulursun belki.

şimdi ilk olarak ignition.fun sitesinden ElectraRemovervfs'i indirirmisin sonra çalıştır bütün sıkıntıların gidicek.

şimdi ilk olarak ignition.fun sitesinden ElectraRemovervfs'i indirirmisin sonra çalıştır bütün sıkıntıların gidicek.
bunu telefon üzerinden yapayım değil mi

[automerge]1534165268[/automerge]
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz dünden beri bununla uğraşıyorum

Son düzenleme:
electrayı silemediğim için iphonu dfu moda alıp 11.4.1 e yükleme yapmaya çalıştım. Fakat telefon restore edemedı. tamamını yukledi fakat sonnoktada takılı kalıyor .. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz... Bugun resmen rezıl oldum elim ayagım yok gibi....

Maçkoliği premium veya reklamsız yapıyorduk, Flex2 ile oluyor mu? Var mı bi çaresi?

arkadaşlar lütfen artık birisi yardımcı olsun valla kafayı yiyecem noolur şu jailbreği nasıl kaldıracam bana biri anlatsın lütfen

arkadaşlar lütfen artık birisi yardımcı olsun valla kafayı yiyecem noolur şu jailbreği nasıl kaldıracam bana biri anlatsın lütfen

Edup telefona hard reset yap, electra uygulamasına gir, tweak işaretini kapat ve öyle jailbreak yap.

Geri