evet repolar gözüküyor ama içleri boşRepolar görünüyor mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet repolar gözüküyor ama içleri boşRepolar görünüyor mu
Tweakler böyle boş gözüküyor ondan dolayı bilemiyorum ama öyle bişey yüklediğimi hatırlıyo gibiyim
[automerge]1534156869[/automerge]
sonuç aynı değişmiyor ve kaynakların içide boş gözüküyor
bunu silme imkanım varmı veya düzeltem ismini söylersenizforumun önermediği Repoyu kullanmaktasınız, Sorun yaratmasıda normal.
evet repolar gözüküyor ama içleri boş
BuyrunKardeşim kaynaklar kısmının ekran resmini atabilir misin?
tüm tweaklarım gitmez mi?Tamam şimdi kaynaklara bir ve cydia ile beraber gelen kaynaklar hariç diğerlerinin hepsini kaldır.bak sadece senin eklediklerini ksldır.sonra cydia yenile ve çık.sonra tekrar cydia gir ve repoları kontrol et bakalım
bunu silme imkanım varmı veya düzeltem ismini söylerseniz
Buyrun
denedim ama sonuç aynı yine aynı hata
denedim ama sonuç aynı yine aynı hata
kardeşim repo gitti sildikten sonraRepo silindi mi? Silinmediyse o ilk sıradaki repoya gir, tek tek kontrol et yüklü tweaklarin yanında tik işareti olur. O repodan yüklediğin tüm tweakleri sil.
kardeşim bunları sildikten sonra tüm tweaklarım gitmezmi sıfırlanmazmı herşeyTamam kardeş sen işaretli tüm repoları kaldır.sonra cydia yenile ve cydiadan çık.arka plandan da kapat ve sonra tekrar cydia aç ve kaynakları yenile...![]()
![]()
kardeşim repo gitti sildikten sonra
[automerge]1534157848[/automerge]
kardeşim bunları sildikten sonra tüm tweaklarım gitmezmi sıfırlanmazmı herşey
işaretlediklerini teker teker sildim yenileyip çıktım girdim ama gene aynı değişen bişey yokGitmez gitmez
işaretlediklerini teker teker sildim yenileyip çıktım girdim ama gene aynı değişen bişey yok
onuda yaptım aynı hataKaynakları yenile yap tekrar
Yine olmazsa telefonu kapat aç tekrar jb yap bakalım...Kaynakları yenile yap tekrar
yok kardeşim sonuç gene aynı çok çaresiz kaldım napacam hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olunYine olmazsa telefonu kapat aç tekrar jb yap bakalım...
yok kardeşim sonuç gene aynı çok çaresiz kaldım napacam hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olun
sakin ol öncelikle halledelim, ilk attığın ekran goruntusu mu hala yaşadığın sorun?
evet halen ilk fotoğrafta aldığım hatasakin ol öncelikle halledelim, ilk attığın ekran goruntusu mu hala yaşadığın sorun?
pc den girebilirim de hangi dosya içinde bulacam nası bulacamKardeşim sanırım ya filzadan yada pc den bir şekilde su hata veren tweak e ulaşıp onu kaldırmak gerekecek
Neden Yasaklı Repo dediğimizi anlyorsunuz değil mi, Sülük gibi yapıştımı çıkmıyor. Cihazını seven uzak dursun bu repolardan. soruna gelınce de biraz daha bekleyeyım arkadaşlar yardımcı olmak istiyorlar :)Kardeşim sanırım ya filzadan yada pc den bir şekilde su hata veren tweak e ulaşıp onu kaldırmak gerekecek
kardeşim işte arama kısmından hiç bir şey arayamıyorum çıkmıyor bişey yani boşHocam arama kısmından libsparkapplist yaz. Yüklü olanı kaldır de. Kaldırınca yüklü olan tweaklerin hepsini göreceksin. Onayla. Tüm tweakler kalkacak. Respring yaparsın. Sorun çözülür umarım.
kardeşim işte arama kısmından hiç bir şey arayamıyorum çıkmıyor bişey yani boş
evet onlarda gözükmüyor kaynakların içi boşKurulu olanlar kısmından bul. Onlarda mı görünmüyor?
yardımcı olsanız çok sevinirim çünkü dün geceden beri bunun için uğraşıyorum en son sizin yardımcı olabileceğinizi düşüdümNeden Yasaklı Repo dediğimizi anlyorsunuz değil mi, Sülük gibi yapıştımı çıkmıyor. Cihazını seven uzak dursun bu repolardan. soruna gelınce de biraz daha bekleyeyım arkadaşlar yardımcı olmak istiyorlar :)