Peki mesela iPhonemde alt komşunun WiFi sine bağlıyım sonra kabloyla pcye teli bağlayıp wifiyi aktarabilirmiyim pcye jbsiz.
Jailbreak siz iphone larda mümkün değil
Peki mesela iPhonemde alt komşunun WiFi sine bağlıyım sonra kabloyla pcye teli bağlayıp wifiyi aktarabilirmiyim pcye jbsiz.
App admin kullanin.AppStore++ indirdim ve uygulamaları downgrade edemiyorum nasıl kullanabilirim acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
App admin kullanin.
Uygulamasiz tasima özelliği zaten mevcut. İcon seciliyken tek tek diger iconlara da tiklayin.Uyumlu hale geldiğini bilmiyordum teşekkürler. Bir de birden fazla uygulamayı başka sayfaya taşımak için bir tweak vardı arı neydi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bi yaşıma daha girdim bakalım daha neler çıkacakUygulamasiz tasima özelliği zaten mevcut. İcon seciliyken tek tek diger iconlara da tiklayin.
Sürümünüz nedir?arkadaslar nasıl becerdim emin olun bilmiyorum .. Ama ne herhangi bir uygulamayı ne jb li ne de jbsiz haldeyken silemiyorum. ayrıca hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum . bu sorunu nasıl cözerim yardımcı olacak kimse var mı?
Sürümünüz nedir?
Yeni meridiani yüklemişiz, keyfimize bakıyoruz, Artık Alibeyköy hattında Çiçek Abbasın minibüsü de çalışacak, herkeşe benden çay....
Yalnız bazen kilitleniyor, hard reset yapıyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uyumsuz Tweak yükleme senin JB aracın daha yeni... yavaş yavaş Git ve bir kaç Tweakin eksik olsun
Sen bu JB'yi çoook beklemiştin unutma..
Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun jailbreki sorunsuz kullanıyodum birden bu hatayı aldım yüklü jailbrekler gözükmü ve bişey arayamıyorum yardım ı olurmusunuz
Evet yüklü bi kaç kere silip denedim ama olmadıBu repo yüklü mü su an
Evet yüklü bi kaç kere silip denedim ama olmadı
Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun jailbreki sorunsuz kullanıyodum birden bu hatayı aldım yüklü jailbrekler gözükmü ve bişey arayamıyorum yardım ı olurmusunuz
bu repoyu silip denedim ama sonuç aynı*** diye bir repo var, yasaklı repo yüklemişsiniz. Silin onu. Sorununuz çözülür.
telefon içinde açlışıyor ama cydia içinde boş gözükmüyorDiger repo ve tweakler çalışıyor mu
bu repoyu silip denedim ama sonuç aynı
[automerge]1534156315[/automerge]
telefon içinde açlışıyor ama cydia içinde boş gözükmüyor
Kardeş bunlar var:
Söyleyin sileyim, işte repolar, işte tweakler:
![]()
![]()
forumun önermediği Repoyu kullanmaktasınız, Sorun yaratmasıda normal.Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun jailbreki sorunsuz kullanıyodum birden bu hatayı aldım yüklü jailbrekler gözükmü ve bişey arayamıyorum yardım ı olurmusunuz
Tweakler böyle boş gözüküyor ondan dolayı bilemiyorum ama öyle bişey yüklediğimi hatırlıyo gibiyimuntrustedhostblocker diye bir tweak var mı? Kontrol edebilir misin?
sonuç aynı değişmiyor ve kaynakların içide boş gözüküyorKaynakları tekrar yenilermisiniz
Tweakler böyle boş gözüküyor ondan dolayı bilemiyorum ama öyle bişey yüklediğimi hatırlıyo gibiyim