Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AppStore++ indirdim ve uygulamaları downgrade edemiyorum nasıl kullanabilirim acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Xmodgames’in ios 11.3 ile uyumlu olanı var mı acaba ? Yada Shadow Fight 2 için bi hile tweaki var mı ?

arkadaslar nasıl becerdim emin olun bilmiyorum .. Ama ne herhangi bir uygulamayı ne jb li ne de jbsiz haldeyken silemiyorum. ayrıca hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum . bu sorunu nasıl cözerim yardımcı olacak kimse var mı?

Yeni meridiani yüklemişiz, keyfimize bakıyoruz, Artık Alibeyköy hattında Çiçek Abbasın minibüsü de çalışacak, herkeşe benden çay....
Yalnız bazen kilitleniyor, hard reset yapıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaslar nasıl becerdim emin olun bilmiyorum .. Ama ne herhangi bir uygulamayı ne jb li ne de jbsiz haldeyken silemiyorum. ayrıca hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum . bu sorunu nasıl cözerim yardımcı olacak kimse var mı?
Sürümünüz nedir?

Yeni meridiani yüklemişiz, keyfimize bakıyoruz, Artık Alibeyköy hattında Çiçek Abbasın minibüsü de çalışacak, herkeşe benden çay....
Yalnız bazen kilitleniyor, hard reset yapıyoruz.

Uyumsuz Tweak yükleme senin JB aracın daha yeni... yavaş yavaş Git ve bir kaç Tweakin eksik olsun

Sen bu JB'yi çoook beklemiştin unutma..

Uyumsuz Tweak yükleme senin JB aracın daha yeni... yavaş yavaş Git ve bir kaç Tweakin eksik olsun

Sen bu JB'yi çoook beklemiştin unutma..

Kardeş bunlar var:

Söyleyin sileyim, işte repolar, işte tweakler:

a2cd161a562f444f39af361386ffb6aa.png

9d9d1ae3b21172eae911a7c5f52f450f.png

Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun jailbreki sorunsuz kullanıyodum birden bu hatayı aldım yüklü jailbrekler gözükmü ve bişey arayamıyorum yardım ı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• 6166FB0C-92B6-4671-8DEC-61537665038F.png
    6166FB0C-92B6-4671-8DEC-61537665038F.png
    41.5 KB · Görüntüleme: 13
Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun jailbreki sorunsuz kullanıyodum birden bu hatayı aldım yüklü jailbrekler gözükmü ve bişey arayamıyorum yardım ı olurmusunuz

Bu repo yüklü mü su an

*** diye bir repo var, yasaklı repo yüklemişsiniz. Silin onu. Sorununuz çözülür.

*** diye bir repo var, yasaklı repo yüklemişsiniz. Silin onu. Sorununuz çözülür.

bu repoyu silip denedim ama sonuç aynı
[automerge]1534156315[/automerge]
Diger repo ve tweakler çalışıyor mu

telefon içinde açlışıyor ama cydia içinde boş gözükmüyor

untrustedhostblocker diye bir tweak var mı? Kontrol edebilir misin?

untrustedhostblocker diye bir tweak var mı? Kontrol edebilir misin?

Tweakler böyle boş gözüküyor ondan dolayı bilemiyorum ama öyle bişey yüklediğimi hatırlıyo gibiyim
[automerge]1534156869[/automerge]
Kaynakları tekrar yenilermisiniz

sonuç aynı değişmiyor ve kaynakların içide boş gözüküyor

Ekli dosyalar

• DB09FD93-F0A3-4CD0-A6D6-EEAABF98F9C8.png
    DB09FD93-F0A3-4CD0-A6D6-EEAABF98F9C8.png
    37.4 KB · Görüntüleme: 12
Geri