D
dreguleryuz
Guest
Tavsiye biterse,çözemezsen yapacağın tek şey Rollectra ile telefonu sıfırlamak. Sonra temiz jailbreak yaparsın.evet onlarda gözükmüyor kaynakların içi boş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavsiye biterse,çözemezsen yapacağın tek şey Rollectra ile telefonu sıfırlamak. Sonra temiz jailbreak yaparsın.evet onlarda gözükmüyor kaynakların içi boş
arkadaşlar başka tavsiyesi olan varmı yardımcı olun lütfenTavsiye biterse,çözemezsen yapacağın tek şey Rollectra ile telefonu sıfırlamak. Sonra temiz jailbreak yaparsın.
Özelden yazar mısın?arkadaşlar başka tavsiyesi olan varmı yardımcı olun lütfen
kardeşim rolectra ile sıfırlamayı bana anlatırmısın tek çarem o ama tweakler gidcek değilmiTavsiye biterse,çözemezsen yapacağın tek şey Rollectra ile telefonu sıfırlamak. Sonra temiz jailbreak yaparsın.
kardeşim rolectra ile sıfırlamayı bana anlatırmısın tek çarem o ama tweakler gidcek değilmi
kardeşim rolectra ile sıfırlamayı bana anlatırmısın tek çarem o ama tweakler gidcek değilmi
kardeşim ama dediğim gibi cydiadan bir şey aratamıyorum çıkmıyor acaba bunu cydia dışından başka bi yerden imkanıom yok muBuradan bakabilirsin.
SemiRestore11 / Rollectra ( Cydia Eraser Alternatifi)
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
kardeşim ama dediğim gibi cydiadan bir şey aratamıyorum çıkmıyor acaba bunu cydia dışından başka bi yerden imkanıom yok mu
eet linji bekliyorum arakdaşlar bir de bunun yerine telefonu kendi ayaralrından sıfırlasam tamamen silinmezmi?Eğer mevcut durumdan dolayı rollectra tweakıni kuramıyorsan, biri sana deb dosyasını atsın, filza ile kurarsın.
eet linji bekliyorum arakdaşlar bir de bunun yerine telefonu kendi ayaralrından sıfırlasam tamamen silinmezmi?
bana link verebilrimsi ve filza nası kullanacam yardımcı olurmusunElmada kalırsın, sürüm yükseltmek zorunda kalırsın aman sakın öyle bir şey yapma.
bana link verebilrimsi ve filza nası kullanacam yardımcı olurmusun
bunu telefon üzerinden yapayım değil mişimdi ilk olarak ignition.fun sitesinden ElectraRemovervfs'i indirirmisin sonra çalıştır bütün sıkıntıların gidicek.
KARDEŞİM LÜTFEN Bİ YARDIMCI OLUN SABAHTAN BERİ SİZDEN HABER BEKLİYORUM
İNSE İNDİRECEM AMA İNMİYORSafaridenLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.sitesine gir. Oradan electraremovervfs yi indir.
ben ne yapmalıyım peki doktor telefonsuz kaldım ...SafaridenLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.sitesine gir. Oradan electraremovervfs yi indir.
arkadaşlar lütfen artık birisi yardımcı olsun valla kafayı yiyecem noolur şu jailbreği nasıl kaldıracam bana biri anlatsın lütfen