Arkadaşlar sinyal simgesini değiştirecek bir tweak var ?????
Ekli dosyayı görüntüle 5742
Bunu biliyorum sadece sinyal için bir şey istiyorum yinde saolun![]()
![]()
Bende pek göremedim bu hoşuma gitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
![]()
Bende pek göremedim bu hoşuma gitti.
anamone bak ordan aktif edecenBunu yükledim fakat Aktif olmadı ayarlarda da gözükmüyor nasıl aktifleştirdiniz
ITunes yüklü mü bilgisayarda?Beyler ios 11.2.2 jailbreak iphone 8plus telefonum. Telefon bilgisayara bağladığımda bilgisayarımda gözükmüyor. İçindeki fotoğrafları nasıl bilgisayara aktarabilirim ?
yüklü fakat bilgisayarımda fotoğraflar için gerekli şey çıkmıyorITunes yüklü mü bilgisayarda?
Ekran görüntüsünü yükleyebilirseniz daha anlaşılır olur. Yardımcı olmaya çalışayımyüklü fakat bilgisayarımda fotoğraflar için gerekli şey çıkmıyor
[automerge]1532387316[/automerge]
itunes görüyor fakat bilgisayarımın içinde çıkmıyor fotoğraflara erişemiyorum
zaten güncel diyor.Şu yöntemi deneyip sonucu yazar mısın?
Bilgisayar’a sağ click > yönet > aygıt yöneticisi > evrensel seri veri yolu denetleyicisi > apple mobile device usb driver sağ click > sürücüyü güncelleştir > sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara > gözat > C:\program files\common files\apple\mobile device support\drivers klasörünü seçip guncellersen çözüm olabilir
@ozunekmekci
Onu bilmiyorum. Açıkcası driverinizin eksik olduğunu düşünüyorum. Eğer çözüm bulamazsanız itunes bastan kurulum yapmanızı tavsiye ederimzaten güncel diyor.
[automerge]1532388452[/automerge]
jailbreakden faydalanarak atabilir miyim acaba var mı yolu ?
Hocam çok teşekkürler sildim geri yükledim yüklerken fark ettim littlex ileana ekranı 5 icon yapma programını kullanınca çöküyormuş halletim çok teşekkürler fakat şimdi bir şey soracağım geçen jb de activator ios 11 için vardı fakat bir daha jb lediğimde eski sürümü gözükmeye başladı indirirsemde safe e atıyor bir repo falan mı kurmam lazım onada bir yardım edebilirseniz sevinirimDostum o şekilde kalıntılar kalıyor. Semirestore ve Delectra kullan. konuları forumda mevcut
Hocam birde söylemeyi unuttum spotify ve instagramda sorun oluyor ilk açtığımda hiçbir zaman açılmıyor 30 sn bekletip daha sonra atıyor tekrar basınca açılıyor nosubtitle yükledim biyerde düzeltmişler öyle fakat sorun devam ediyor bazıları ise anemone den dolayı demiş ne yapmalıyım acabaHocam çok teşekkürler sildim geri yükledim yüklerken fark ettim littlex ileana ekranı 5 icon yapma programını kullanınca çöküyormuş halletim çok teşekkürler fakat şimdi bir şey soracağım geçen jb de activator ios 11 için vardı fakat bir daha jb lediğimde eski sürümü gözükmeye başladı indirirsemde safe e atıyor bir repo falan mı kurmam lazım onada bir yardım edebilirseniz sevinirim
Peki bu activator için ne yapabilirim ios 11 betası cydia da gözükmüyor ios 10 var oda safe e atıyorCrash reporter yükleyerek sorunun kaynağını bulabilirsiniz. @Burakoz211
Evet çok teşekkürler oldu hepsi kızmazsanız tek bir sorun var ana menüme yüklediğim tweaklar 1-2 gün sonra geliyor nedenini anlayamıyorum crash reporter ve activator gelmedi mesela şuan bazen 1-2 gün sonra respring yapınca geliyor bunun bir çözümü var mı acabaBu repodan yükleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 5753
Neden kızayım forumlar yardımlaşmak için var :)Evet çok teşekkürler oldu hepsi kızmazsanız tek bir sorun var ana menüme yüklediğim tweaklar 1-2 gün sonra geliyor nedenini anlayamıyorum crash reporter ve activator gelmedi mesela şuan bazen 1-2 gün sonra respring yapınca geliyor bunun bir çözümü var mı acaba
Olsun çok sorunca üst üsteNeden kızayım forumlar yardımlaşmak için var :)
Tweak yükledikten sonra respring yapmayı deneyin bakalım
Galiba bazı tweakleriniz çakışıyor. Uyumlu olmayan tweakleri kaldırın. İCleaner ile temizleme yapın. Düzelmezse tweak listenizin ekran resmini paylaşın yardımcı olmaya çalışalımOlsun çok sorunca üst üste3 respring bide jb yi kapayıp geri açtım hard reset ile hala yok acaba little x den mi kaynaklanıyor diyeceğim fakat normalde jb devre dışı ikende ana ekranda gözükür uygulamalar oradads gözükmüyor
İCleaner ile temizlemeyi dener misin?Yani bu tweakler var bende genelde uyumlu sürüme yüklemeye çalışırım daha önceden uyumlu olmayanları yüklediğim için başım yandı bunlar var Ekli dosyayı görüntüle 5754Ekli dosyayı görüntüle 5755