iOSCreatix reposu değiştiİos creatix reposunu cydia güncellemesinden sonra sorunsuz şekilde kullanıyordum, bir iki gündür repoyu boş gösteriyor kendim eklediğimde iki ayrı repo olarak görünüyor ama ikisi de boş.
iOSCreatix reposu değiştiİos creatix reposunu cydia güncellemesinden sonra sorunsuz şekilde kullanıyordum, bir iki gündür repoyu boş gösteriyor kendim eklediğimde iki ayrı repo olarak görünüyor ama ikisi de boş.
Apple ID bilgilerini girmen gerekiyorDeğerli arkadaşlar, Cydia extenderi jailbreaktr reposundan yükledikten sonra başka manuel bir ayar yapmamız gerekiyor mu otomatik o hallediyor mu yabancı olduğu için arayüz anlayamadım
Hocam bende 5c kullanıyorum.İkinci sistem olarak coolbooterdan ios 9.3.5 kurmak istiyorum ama coolbootet boot etmiyorMerhaba ios 10.3.3 iphone 5c kullanıyorum.H3lix jailbreakli.sizinde bildiğiniz gibi 32 bit cihazlarda bu jailbreak ile bazı tweakler kullanılamıyor bende daha stabil çalışan ios 9.3.3 sürümüne downgrade yapmak istedim fakat iphone 5c modeli özelinde downgrade yapılamıyormuş bende mecburen coolbooter ile ios jailbreakli 7.1.2 kurup çift işletim sistemi kullanıyorum.burda merak ettiğim ve araştırıp bulamadığım ios 7.1.2 sürümünü ios 8 yada ios 9 sürümüne yükseltebilir miyim ? konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.tşk
En iyisi Cydia Impactor ile yüklemek. Yinede mobilden yapmak istiyorsan, TweakBox gibi 3. parti uygulamalar ile yapabilirsinİLGİLENEN YOK MU ?
Teşekkür ederimEn iyisi Cydia Impactor ile yüklemek. Yinede mobilden yapmak istiyorsan, TweakBox gibi 3. parti uygulamalar ile yapabilirsin
Trash kutusuna bak ve oradan alıp tekrar yerine taşıFilza ,,var , lib, dpkg dosyasını sildim yanlışlıkla sürüm electra 11.1.2 yardım edermisiniz arkadaşlar
Trash kutusu filzadamı hocamTrash kutusuna bak ve oradan alıp tekrar yerine taşı
Evet alttaki yıldız butonuna tıkla çıkacaktır karşınaTrash kutusu filzadamı hocam
Evet alttaki yıldız butonuna tıkla çıkacaktır karşına[/QUOTE bu klasörler var hocam
Çöp kutusunda bunlar var kardeş acaba hangisiÇöp kutusu kardeşim
Cydia hatası bu hocamÇöp kutusunda bunlar var kardeş acaba hangisi
Yardım edebilecekmisinizÇöp kutusunda bunlar var kardeş acaba hangisi
[automerge]1525714641[/automerge]
Cydia hatası bu hocam
@Mecit427320
Bu Lib Dosyasını Zip ten çıkar ve Filza ile ekle..
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Repoların resmini buraya atarmısın ?
JailbreakTR
@Mecit427320
Bu Lib Dosyasını Zip ten çıkar ve Filza ile ekle..
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Repoların resmini buraya atarmısın ?
JailbreakTR
@efsane6 hocam şimdide bu hatayı alıyorum hiç bi tweak yüklenmiyor
Arkadaşlar cihazım 11.2.6 ve yakın zamanda gelecek jailbreak ile sürüm kaybetme durumu olursa felan bunu yedekleme gibi birşey yapabilir miyim bu futurestore mi ne vardı o olay bu muydu ? var mı ? bir yolu bu işin ?
Şimdilik sadece bu Profili yükleLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ve JB geldikten Sonra devam ederiz.
JailbreakTR
Şimdilik sadece bu Profili yükleLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ve JB geldikten Sonra devam ederiz.
JailbreakTR
Hayır bunu demek istemedim hani mesela bir tweak yüzünden elmada kalıp sürümü kaybetme olayında bir kurtulma taktiği var mı ? şimdi ben yeniyim bütün tweakleri kurup deneyeceğim belli kendimi biliyorumküçük bir önlem