Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kilit ekranda uygulama kısayol iconu nasıl konuluyordu.Konusunu arıyorum bulamadım 40 dakkadır

iCleaner dışında bir çözüm önerisi lazım. Maili hesabımı kaldırdım yine de gitmedi bu 247mb. iCleaner iOS 9.3.5te geçen hafta kurdum ve Tarama butonuna bastım telefon sürekli kendini yeniden başlatıp durdu o bakımdan farklı bir çözümü olan varsa yardımını bekliyorum.

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    26.3 KB · Görüntüleme: 30
Sıfırla ve iCloud kullanma
Zaten topu topuna 16 GB lık alan var geriye kalan yaklaşık 7-8 GB

Tavsiye: Googlemail ve dropbox kullan

JailbreakTR
8 gb'lık model kullanınca insan önemsiyor 250mb'ı😊 Şimdilik 2.4gb'lık alanım var, dolunca sıfırlayacağım. iCloud mecbur kullanmam gerek iPhone'umu Bul'u kullanıyorum çünkü😊👍🏻

Arkadaşlar öncelikle merhaba buraya yazmadan önce detaylı bir şekilde araştırdım bi kaç yol buldum redditte işe yaramadı. Problem şu appstore den bazen güncelleme yapamıyorum, ayrıca instagram ve youtube de çöküyor cihazı reboot etmek zorunda kalıyorum. Bir çok kez başıma geldi denk gelen varmıdır böyle hataya ?

Opera vpn çalışmamakta buna benzer alternatif varmı acaba
Not AppStore’da bir kaç Free vpn denedim fakat doğru dürüst çalışana rastlamadım

Onavo protect vardı geçen senelerde. Kurulu cihazda çalışıyor ancak yeni cihaza kuramadım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

YouTube çöküyor problemini biraz açar mısın? Video izlerken donuyor mu yoksa YouTube uygulamasından mı atıyor?
Genel olarak Instagram ve YouTube Tweakleri başka Tweaklerle çakışıp, uygulama sorunlarına yol açabiliyor. Bu yüzden Rocket for Instagram, Cercube gibi Tweakleri yükleyemiyorum ben mesela. Anemone bile sistem çapında yavaşlık/çökmelere yol açabiliyor. Cydia ve varsa manuel yüklediğin Tweakleri paylaşırsan yardımcı olabilirim.

8 gb'lık model kullanınca insan önemsiyor 250mb'ı😊 Şimdilik 2.4gb'lık alanım var, dolunca sıfırlayacağım. iCloud mecbur kullanmam gerek iPhone'umu Bul'u kullanıyorum çünkü😊👍🏻
Jailbreak işlemlerinde (özellikle eski JB'lerde) özellikle iCloud kapatılması isteniyor. Herhangi bir sıkıntı olmasın diye. Daha çok iPhone'umu Bul'u kapatın derler ama iCloud çıkış yapınca o da kapanıyor zaten. Bu sebeple JB'li cihazda iCloud kullanılması pek sağlıklı değil. Telefon kapanınca malum JB gidiyor, tekrar JB yaparken yine sıkıntı çıkarabilir. iCloud sürekli aç/kapa da zor olur. Çok özel değilse iPhone'umu Bul'u kullanma amacınız nedir?

Jailbreak işlemlerinde (özellikle eski JB'lerde) özellikle iCloud kapatılması isteniyor. Herhangi bir sıkıntı olmasın diye. Daha çok iPhone'umu Bul'u kapatın derler ama iCloud çıkış yapınca o da kapanıyor zaten. Bu sebeple JB'li cihazda iCloud kullanılması pek sağlıklı değil. Telefon kapanınca malum JB gidiyor, tekrar JB yaparken yine sıkıntı çıkarabilir. iCloud sürekli aç/kapa da zor olur. Çok özel değilse iPhone'umu Bul'u kullanma amacınız nedir?
Bende iPhone iPad iPod Touch olmak üzere 3 tane Apple cihazım var, bunların nerede olduğunu ve kaybolma durumunda rahat bulabileyim diye kullanıyorum.

VPN master. Vip alırsın bide localappstore ile gayet güzel şekilde stabil kullanırsın reklamsız ve hızlıca

Geri