Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@sametsurmeli daha önce aynı tweaklerde sorun yaşamamıştım. Yani şimdi indirmeye çalıştığım tweakleri daha önceleri cydown ile çok kez indirmiştim.

İos 11 isteyen tweak yükledim cihazım jailbreaklı şekilde açılmıyor respring döngüsünde takılı kalıyor. Cİhazım şuan jailbreaksız şekilde açık bilgisayarım yok bunu kolayca nasıl halledebilirim?

İos 11 isteyen tweak yükledim cihazım jailbreaklı şekilde açılmıyor respring döngüsünde takılı kalıyor. Cİhazım şuan jailbreaksız şekilde açık bilgisayarım yok bunu kolayca nasıl halledebilirim?
kurduğun tweaki silmeye çalış sorun düzelecektir
[automerge]1525825412[/automerge]
güvenli modda dene
Güvenli modda açmak için, elma logosu ekranda iken ses artırma düğmesine cihaz açılana kadar bir süre basılı tutacaksınız.

Güvenli modda cihaz açılınca, o tweak’i silerek, cihazınızı yeniden başlatın. Sonra Re-jailbreak (tekrar jailbreak) işlemi yapın.

Cihazı kapat aç electraya girince tweak tikini kapatıp jb yap ondan sonra son yüklediğin tweaki kaldır.Sonrasında yeniden jb yap düzelecektir :)

kurduğun tweaki silmeye çalış sorun düzelecektir
[automerge]1525825412[/automerge]

güvenli modda dene
Güvenli modda açmak için, elma logosu ekranda iken ses artırma düğmesine cihaz açılana kadar bir süre basılı tutacaksınız.

Güvenli modda cihaz açılınca, o tweak’i silerek, cihazınızı yeniden başlatın. Sonra Re-jailbreak (tekrar jailbreak) işlemi yapın.
Sade nodda yani dimi. Sağolun bunu öğrebdiğim iyi oldu. Reinstall yaptın sorun çözüldü zaten. Gitti güzelim tweakların

Temanın ismini bilen var mı ?

Ekli dosyalar

• DFEEF7E3-FAC3-40E7-815F-D91119B7E32E.jpeg
    DFEEF7E3-FAC3-40E7-815F-D91119B7E32E.jpeg
    180.5 KB · Görüntüleme: 21
Sade nodda yani dimi. Sağolun bunu öğrebdiğim iyi oldu. Reinstall yaptın sorun çözüldü zaten. Gitti güzelim tweakların

Düzeldiyse ne mutlu sana herkes sen kadar şanslı değil dostum :) bazıları sürüm kaybediyor yanlış tweakler yüzünden dikkat bundan sonra

Merhaba. Kullandigim bir eklenti vardi adini unuttum. Ayarlardan uygulamaya gore lokasyonu otomatik aktif ederdi. Uygulamayi kapatinca otomatik kapanirdi bilen varmidir. Electra 11.1

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba. Kullandigim bir eklenti vardi adini unuttum. Ayarlardan uygulamaya gore lokasyonu otomatik aktif ederdi. Uygulamayi kapatinca otomatik kapanirdi bilen varmidir. Electra 11.1

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GPSCheat, forum reposundan kurabilirsin

Sürüm kaybetmeme diye bir şey yok. Eskiden Future falan yöntemler varmış ama artık onlar da bitmiş sanırım. Çok şey denemekten 2 kere sürüm kaybettim. Pişman mıyım? Belki biraz ama en azından Tecrübe ediniyorsun. iOS 8.4'den beri çok şey deneyerek 2 sürüm kaybettim. iOS 8 ve iOS 9 sürümleriydi sanırım. Elinden geldiğince başkalarının denediği Tweak'leri yüklersen, sistem öyle kolay kolay açılmayacak kadar kitlenmez. Electra'da Tweak'leri kapatma, bir sorun olunca sürekli üzgün surat gelmesi falan bir sürü önlem aldılar zaten. 11.2.6'da da öyle olacak büyük ihtimal. Beklemeye devam. Allah sabır versin. (Ben cihazı satar, Xiaomi Mi Note 3'e geçerdim şüphesiz)

4K çekilen videoyu veya kaliteli çekilen bir video whatsapp dan gönderdiğinizde kalitesi düşüyor bunu engelleyebilen var mı ?

Geri