son 1 saat içerisinde baya bi güncelleme yaptılar ondandır.. bir süre sonra düzelir
Maalesef böyle bişey mümkün değil şuanda. DFU ile temiz bir restore edip 10.3.3de kullanın en iyisiMerhaba ios 10.3.3 iphone 5c kullanıyorum.H3lix jailbreakli.sizinde bildiğiniz gibi 32 bit cihazlarda bu jailbreak ile bazı tweakler kullanılamıyor bende daha stabil çalışan ios 9.3.3 sürümüne downgrade yapmak istedim fakat iphone 5c modeli özelinde downgrade yapılamıyormuş bende mecburen coolbooter ile ios jailbreakli 7.1.2 kurup çift işletim sistemi kullanıyorum.burda merak ettiğim ve araştırıp bulamadığım ios 7.1.2 sürümünü ios 8 yada ios 9 sürümüne yükseltebilir miyim ? konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.tşk
TeşekkürlerMaalesef böyle bişey mümkün değil şuanda. DFU ile temiz bir restore edip 10.3.3de kullanın en iyisi
Merhaba, Yaklaşık 2 yıldır jailbreak sürüm mantığında, kalabildiğin en alt sürümde kalmak izlenen en doğru yol. Bundan dolayı sürümde kalmanız daha iyi olacaktır.Herkese merhabalar şuan İphone 7 11.2.1 sürümündeyim bu sürüme jailbreak gelir mi sürümü yükselteyeyim mi ne yapacağım bilmiyorum sizler daha iyi bilirsiniz üstatlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, İos 10.2 jb sürümünde kullanıyorum cihazı uzun süredir. Son zamanlarda kullanılamaz hale geldi, takılmalar şarj % 40 altına düştüğünde kapanıp şarja takmadan açılmalar vs. Öğrenmek istediğim sürüm değiştirmeden 10.2 dekalmak şartıla yeniden temiz kurulum yapıp sıfırdan jb yapıp tweaklerı nasıl kurabilirim. Semi Retore biraz araştıdım gibi ama sonuca varamadım. ++ Son olarak ta cihaz son hidemex tweakle değişiklikler yaparken kapandı normal açılıyor fakat YALU tıklayıp jb yapmak istediğimde normal olarak hafıza uyarısı vererek kapanıp yeniden açılamıyor.
Bu kadar zahmete hiç gerek yoktu. Cydia Eraser, 10.3.3 sürümüne kadar çalışmakta. Çözüm olarak, Yalu ipasını kaldırıp doubleh3lix ile jailbreak yap ardından Cydia eraser kurarak linkteki tedbirleri aldıktan sonra sıfırlama işlemini yap. Sonra dilersen yalu ve helix ile jailbreak yapabilirsin.
Cydia Eraser Nedir? - Nasıl Kullanılır?
iTunes'ı kaldırıp yeniden yükleyin. Çözüm olamzsa, 3. parti uygulamalar ile doublehelixi kurun. (Pek tavsiye etmiyoruz)
Bende fazla sayıda repo ekli, bunun bi sakıncası var mıdır ?