Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende anemone hep sıkıntı çıkarıyordu, şuan kullanmıyorum ve sorunum kalmadı. Sizdeki sorunu bilemiyorum ama bilginiz olsun..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar su son 1 saat içinde bu repo ilgili cydia da bir hata alan oldu mu acaba.cydia yeni açılırken yani!!!!!

son 1 saat içerisinde baya bi güncelleme yaptılar ondandır.. bir süre sonra düzelir

Evet şimdi denedim.hata vermedi.bu aralar baya bir kurcalanıyor bu işler.inşallah bir sorun olmaz.

Arkadaşlar merhaba Instagram++ daki reklamları engellemek için tweet atmaktan sıkıldım yokmu bunun kalıcı bir çözümü?

Merhaba ios 10.3.3 iphone 5c kullanıyorum.H3lix jailbreakli.sizinde bildiğiniz gibi 32 bit cihazlarda bu jailbreak ile bazı tweakler kullanılamıyor bende daha stabil çalışan ios 9.3.3 sürümüne downgrade yapmak istedim fakat iphone 5c modeli özelinde downgrade yapılamıyormuş bende mecburen coolbooter ile ios jailbreakli 7.1.2 kurup çift işletim sistemi kullanıyorum.burda merak ettiğim ve araştırıp bulamadığım ios 7.1.2 sürümünü ios 8 yada ios 9 sürümüne yükseltebilir miyim ? konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.tşk

Merhaba ios 10.3.3 iphone 5c kullanıyorum.H3lix jailbreakli.sizinde bildiğiniz gibi 32 bit cihazlarda bu jailbreak ile bazı tweakler kullanılamıyor bende daha stabil çalışan ios 9.3.3 sürümüne downgrade yapmak istedim fakat iphone 5c modeli özelinde downgrade yapılamıyormuş bende mecburen coolbooter ile ios jailbreakli 7.1.2 kurup çift işletim sistemi kullanıyorum.burda merak ettiğim ve araştırıp bulamadığım ios 7.1.2 sürümünü ios 8 yada ios 9 sürümüne yükseltebilir miyim ? konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.tşk
Maalesef böyle bişey mümkün değil şuanda. DFU ile temiz bir restore edip 10.3.3de kullanın en iyisi

Herkese merhabalar şuan İphone 7 11.2.1 sürümündeyim bu sürüme jailbreak gelir mi sürümü yükselteyeyim mi ne yapacağım bilmiyorum sizler daha iyi bilirsiniz üstatlar...

Merhaba, Yaklaşık 2 yıldır jailbreak sürüm mantığında, kalabildiğin en alt sürümde kalmak izlenen en doğru yol. Bundan dolayı sürümde kalmanız daha iyi olacaktır.

Merhaba, İos 10.2 jb sürümünde kullanıyorum cihazı uzun süredir. Son zamanlarda kullanılamaz hale geldi, takılmalar şarj % 40 altına düştüğünde kapanıp şarja takmadan açılmalar vs. Öğrenmek istediğim sürüm değiştirmeden 10.2 dekalmak şartıla yeniden temiz kurulum yapıp sıfırdan jb yapıp tweaklerı nasıl kurabilirim. Semi Retore biraz araştıdım gibi ama sonuca varamadım. ++ Son olarak ta cihaz son hidemex tweakle değişiklikler yaparken kapandı normal açılıyor fakat YALU tıklayıp jb yapmak istediğimde normal olarak hafıza uyarısı vererek kapanıp yeniden açılamıyor.

Merhaba, İos 10.2 jb sürümünde kullanıyorum cihazı uzun süredir. Son zamanlarda kullanılamaz hale geldi, takılmalar şarj % 40 altına düştüğünde kapanıp şarja takmadan açılmalar vs. Öğrenmek istediğim sürüm değiştirmeden 10.2 dekalmak şartıla yeniden temiz kurulum yapıp sıfırdan jb yapıp tweaklerı nasıl kurabilirim. Semi Retore biraz araştıdım gibi ama sonuca varamadım. ++ Son olarak ta cihaz son hidemex tweakle değişiklikler yaparken kapandı normal açılıyor fakat YALU tıklayıp jb yapmak istediğimde normal olarak hafıza uyarısı vererek kapanıp yeniden açılamıyor.

Bu kadar zahmete hiç gerek yoktu. Cydia Eraser, 10.3.3 sürümüne kadar çalışmakta. Çözüm olarak, Yalu ipasını kaldırıp doubleh3lix ile jailbreak yap ardından Cydia eraser kurarak linkteki tedbirleri aldıktan sonra sıfırlama işlemini yap. Sonra dilersen yalu ve helix ile jailbreak yapabilirsin.

Cydia Eraser Nedir? - Nasıl Kullanılır?

Bu kadar zahmete hiç gerek yoktu. Cydia Eraser, 10.3.3 sürümüne kadar çalışmakta. Çözüm olarak, Yalu ipasını kaldırıp doubleh3lix ile jailbreak yap ardından Cydia eraser kurarak linkteki tedbirleri aldıktan sonra sıfırlama işlemini yap. Sonra dilersen yalu ve helix ile jailbreak yapabilirsin.

Cydia Eraser Nedir? - Nasıl Kullanılır?

Yardım için teşekkürler. Yalnız doğru anlamışmıyım, Ayğıt Yönetiminden Yalu kaldırağım ve doubleh3li ile yeniden jb yapacağım. Fakat bu kezde driverler vs kurulu olmasına rağmen Cydia İmpactor telefonu hiç görmüyor ?

iTunes'ı kaldırıp yeniden yükleyin. Çözüm olamzsa, 3. parti uygulamalar ile doublehelixi kurun. (Pek tavsiye etmiyoruz)

iTunes'ı kaldırıp yeniden yükleyin. Çözüm olamzsa, 3. parti uygulamalar ile doublehelixi kurun. (Pek tavsiye etmiyoruz)

İlk mesajınızada belirttiğiniz gibi yaluyu kaldırarak doublehelixi sorunsuz kurdum aygıt yöneticisinden izin verdm ve jb yapması için dokunduğumda cihazı normal jb yapıyor gibi ama bahsettiğim hidemex tweakında hata alıp kapandığı için sşyah ekranda kalıp dönmeye devam edip cihaz başlayamıyor. power tuşundan kapatıp yenşden normal açılmasında sorun yok. Bu sorunu nasıl aşabiliriz ? En azından safe mode açabilsem tweak kaldırabilirdim.

buradan YouTube++ indir. arka planda müzik çalma ve ister video ister mp3 indirme seçenekleri ile güzel bir site ve uygulama(lar) mevcut.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    44.6 KB · Görüntüleme: 31
İos creatix reposunu cydia güncellemesinden sonra sorunsuz şekilde kullanıyordum, bir iki gündür repoyu boş gösteriyor kendim eklediğimde iki ayrı repo olarak görünüyor ama ikisi de boş.

Geri