Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi akşamlar uncoveri pcden yüklediğimde telefonu reboot ettikten sonra tekrar uncovera girebiliyorum ama eğer ReProvision ile imzalarsam reboot attığımda uncover crash veriyor ve şuanki gibi tekrar yüklemek zorunda kalıyorum ne yapmam lazım acaba?

Pc den jb aktif ettikten sonra uncover i silin ve safariden sitesinden ipa indirin reprevision ile aç diyin. Düzelir sanırım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar. İphone 11 kullanıcısıyım. Telefonumu alalı çok olmadı ilk defa iphone kullanıyorum. Android üzerinde Root olayı çok basitti fakat bu telefonlarda nasıl yapacağımı bulamadım. İos 14.6 kullanıyorum. 14.3 için jailbreak yapabiliyoruz ama 14.6 üzerinden nasıl yapacağım bir türlü bulamadım. Telefonu 14.3'e düşürmeye çalışıyorum fakat onu da beceremedim lisansı yok diye ipsw de kırmızı gözüküyor. Lütfen yardım edin bu telefonu nasıl jailbreak yapabilirim?

Merhabalar. İphone 11 kullanıcısıyım. Telefonumu alalı çok olmadı ilk defa iphone kullanıyorum. Android üzerinde Root olayı çok basitti fakat bu telefonlarda nasıl yapacağımı bulamadım. İos 14.6 kullanıyorum. 14.3 için jailbreak yapabiliyoruz ama 14.6 üzerinden nasıl yapacağım bir türlü bulamadım. Telefonu 14.3'e düşürmeye çalışıyorum fakat onu da beceremedim lisansı yok diye ipsw de kırmızı gözüküyor. Lütfen yardım edin bu telefonu nasıl jailbreak yapabilirim?

Pcden 3utools uygulaması ile yapılabiliyor diye biliyorum şu video belki yardımcı olur

Pcden 3utools uygulaması ile yapılabiliyor diye biliyorum şu video belki yardımcı olur
hocam bu uygulamayı denedim fakat sürüm imzası artık geçerli olmadığı için yapılmıyormuş. Başka bir yöntem var mıdır acaba bildiğiniz? Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim. :crybaby2:

hocam bu uygulamayı denedim fakat sürüm imzası artık geçerli olmadığı için yapılmıyormuş. Başka bir yöntem var mıdır acaba bildiğiniz? Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim. :crybaby2:

Bildiğim başka yöntem yok adminler yardımcı olur yakında

Cercube de mp3 aktarma da hata aliyorum
Youtube ve Cercube son sürüm yüklü
Cercube Alternativ varmi ve ya bu hatayi nasil cözerim ? Tsk

Ekli dosyalar

• 2D70E53D-3A9A-46EC-810E-166A0B17E013.jpeg
    2D70E53D-3A9A-46EC-810E-166A0B17E013.jpeg
    352.1 KB · Görüntüleme: 14
Cercube de mp3 aktarma da hata aliyorum
Youtube ve Cercube son sürüm yüklü
Cercube Alternativ varmi ve ya bu hatayi nasil cözerim ? Tsk

Şimdi mp4 ve mp3 formatında aktarma yaptım sorun yok yeni güncelleme var yenisi yapmadım belki ondan bir sıkıntı olabilir tweakin sürümünü düşür istersen

Şimdi mp4 ve mp3 formatında aktarma yaptım sorun yok yeni güncelleme var yenisi yapmadım belki ondan bir sıkıntı olabilir tweakin sürümünü düşür istersen

Yeni güncellemede de bir sıkıntı çıkmadı tweaki silip icleaner ile de temizleme yapıp tekrar yüklemeyi deniyebilirsin

Arkadaşlar dls21 oyununun ikonu ana ekranda yoktu appstore girdim şöyle bişeyle karşılaştım nasıl çözerim

Ekli dosyalar

• 970D9648-D30C-4D5F-AB47-DB9815EA49B1.png
    970D9648-D30C-4D5F-AB47-DB9815EA49B1.png
    769 KB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlar dls21 oyununun ikonu ana ekranda yoktu appstore girdim şöyle bişeyle karşılaştım nasıl çözerim

Ayarlardaki ekran süresi kısmından bu uygulama için sınır koymuşsun sanırsam yanlışıkla sınırlamayı kapatıp deneyebilirsin

Ayarlardaki ekran süresi kısmından bu uygulama için sınır koymuşsun sanırsam yanlışıkla sınırlamayı kapatıp deneyebilirsin
Ekran süresi uygulama sınırlarına girdiğimde boş gözüküyor dostum. Ben hiç bişeyi de kurcalamadım kendi kendine olmuş.

14de6a1f92e52bb47cf84668a2d063f9.jpg

İnstagram’da yeni insanlar keşfet bölümünü engellemenin veya kapatmanın bir yolunu bilen varmı arkadaşlar?

Herseyi denedim bu hatayi gideremedim lütfen yardim edin

Ekli dosyalar

• BD514750-14B5-4042-90E9-73FFCB1D5BF1.png
    BD514750-14B5-4042-90E9-73FFCB1D5BF1.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 13
Cercube’ün mp3 aktarmasında sıkıntı yok ve şu ana kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım sana özel bir durum olması lazım

Cercube’ün mp3 aktarmasında sıkıntı yok ve şu ana kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım sana özel bir durum olması lazım
Biliyorum arkadaś da çaliśiyor
fazla da tweak yüklü deyil
Succession ile sifirlamak da istemiyorum,alternativ güzel tweak de yok :(

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar...
checra1n cihazi gormuyor no supported hatasi veriyor bir yardimci olurmusunuz?
Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar...
Kardes bir el atarmisniz yardim lazim
ipad2 kullaniyorum fakat bir turlu jailbreak yapamadim yardim edrmisiniz?

Herkese merhaba , cihazimda JB yüklü versiyon 12.4 , cihazim sarjdan dolayi kapandi ve JB devre disi kaldi , cok aradim ama malesef Uncover bulamadim hepsi indirilince pasif kullanilamiyor malesef , bilgisayar uzerinden degil direkt indirmeli Uncover konusunda yardimci olabilecek var mı ?

Geri