Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba , cihazimda JB yüklü versiyon 12.4 , cihazim sarjdan dolayi kapandi ve JB devre disi kaldi , cok aradim ama malesef Uncover bulamadim hepsi indirilince pasif kullanilamiyor malesef , bilgisayar uzerinden degil direkt indirmeli Uncover konusunda yardimci olabilecek var mı ?

Her telefon shutdown yediğinde jb devre dışı kalır tekrar unc0ver ile jb yapman lazım uncover’ı ReProvision tweaki ile imzalayıp uzun süre crash yemeden kullanabilirsin eğer telefon kapansa da jb aktif olsun dersen uncover’ın ücretli sürümü var sanırsam onu deneyebilirsin adminler yardımcı olur

Her telefon shutdown yediğinde jb devre dışı kalır tekrar unc0ver ile jb yapman lazım uncover’ı ReProvision tweaki ile imzalayıp uzun süre crash yemeden kullanabilirsin eğer telefon kapansa da jb aktif olsun dersen uncover’ın ücretli sürümü var sanırsam onu deneyebilirsin adminler yardımcı olur

bilgilendirme icin cok teşekkür ederim , peki Reprovision tweaki nasil yapicam şuan Reprovision da açılmıyor , unc0ver indirdigim bir sayfa ReProvision’a atiyo hemen kapanıyo , ne yapmam gerekiyor ?

bilgilendirme icin cok teşekkür ederim , peki Reprovision tweaki nasil yapicam şuan Reprovision da açılmıyor , unc0ver indirdigim bir sayfa ReProvision’a atiyo hemen kapanıyo , ne yapmam gerekiyor ?

Unc0ver ile tekrardan jailbreak yaptıktan sonra reposundan ReProvision Reborn tweaki ile unc0ver’ı her hafta otomatik olarak imzalayabilirsin (jb aktif değilken jb uygulamalarını ve tweaklerini kullanamazsın)

Telefonuma Tumblr yüklemek istiyorum fakat 13.0 ve üzeri sürümleri desteklediği için kullanamıyorum bu yüzden iPhone 6 telefonumun sürümünü 12.5.1'den 13.0'a yükseltebilir miyim?

Herkese merhaba , cihazimda JB yüklü versiyon 12.4 , cihazim sarjdan dolayi kapandi ve JB devre disi kaldi , cok aradim ama malesef Uncover bulamadim hepsi indirilince pasif kullanilamiyor malesef , bilgisayar uzerinden degil direkt indirmeli Uncover konusunda yardimci olabilecek var mı ?
Siteden developer ipa al bi sene boyunca imza derdin olmaz

merhaba, iphone 7 ios 11.4.1 sürümüne sahibim arama kaydı tweakı düzgün çalışmıyor bazen kaydediyor bazen etmiyor bunu ios 14e değilde ios 12 ye güncelleyebilirmiyim veya çalışan bir arama kaydı tweakı varmı?

merhaba, iphone 7 ios 11.4.1 sürümüne sahibim arama kaydı tweakı düzgün çalışmıyor bazen kaydediyor bazen etmiyor bunu ios 14e değilde ios 12 ye güncelleyebilirmiyim veya çalışan bir arama kaydı tweakı varmı?
imzanız varsa 14 ve üstüne güncelleyebilirsiniz. jb checkrain ile yaparım diyorsanız son sürüme kadar destekliyor.
arama kaydı callrecorder audiorecorder tweaklerini satın alın.

imzanız varsa 14 ve üstüne güncelleyebilirsiniz. jb checkrain ile yaparım diyorsanız son sürüme kadar destekliyor.
arama kaydı callrecorder audiorecorder tweaklerini satın alın.
satın alın diyorsunuzda ufacık bir şey için 3 dolar vermek istemiyorum (paypalda çalışmıyor zaten) hadi 3 tl olsa vereyimde ama 3 dolar bu iş için pahalı vede zaten çalışıp çalışmadığı belli değil parada boşa gitmiş olur. bu tweakları deneyebilceğim bir tweak varmı? mesela malum hacky***ri****e reposunda tüm arama kaydı tweakı var ama sadece audiorecorder2 yükleniyor onuda denediğimde düzgün çalışmadı şimdi ben buna 3dolar verseydim boşa giderdi iyiki denemişim oradan keşke dğierlerinide deneyebilsem çalışıp çalışmadığını denemek için

tweaklerin aciklamalarinda hangi sürüme göre oldukları yazar. siz crackli tweak yüklerseniz zaten telefon çöpe dönecektir. eğer işinize yarayacaksa önemli bir tweakse 3 dolar bence verilecek değerdir. eğlence amaçlı kullanıyorsanız muadillerine bakacaksınız ama çalışacak olan en iyi 2 tweaki söyledim size. iyi forumlar.

tweaklerin aciklamalarinda hangi sürüme göre oldukları yazar. siz crackli tweak yüklerseniz zaten telefon çöpe dönecektir. eğer işinize yarayacaksa önemli bir tweakse 3 dolar bence verilecek değerdir. eğlence amaçlı kullanıyorsanız muadillerine bakacaksınız ama çalışacak olan en iyi 2 tweaki söyledim size. iyi forumlar.
Haklısınız ama denemek için indirdim ios 11 için olan tweakı (cracklı diye büyük bir sorun olmuşmudur acaba? 6-7 kere restore root fs yaptım 3 kere suggestion yaptım ama suggestion sıfırlamadı sadece varsayılan ayarlara çevirdi telefonu) cracklı tweak gelen aramalar için çalışmıyordu şimdi buna ben para verseydim çöp olurdu eğer gerçekten çalışacağını bilsem bende veririm 3 doları sıkıntı değil, acaba sürüm eski diyemi çalışmıyor? Güncellsemmi?

crackli oldugu icin calismamiştir. uzun zamandır audiorecorder serisini kullanıyorum sorunsuz. imzanız varsa güncelleyin 14.3 vs. x ve altı telefon varsa da 14.7 ye güncelleyin. iyi forumlar.

İphone 8 plus 14.7 jailbreak varmı kolay yöntem

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar.
apt jailbreaktr me repo adresimi değişti. Sertifika sorunu diyor
dener misiniz?

@Umutluyum jailbreak şu anda telefonunuz ve sürümünüze checkrain ve türevleriyle mümkün (odyseyrain vs.) Bir mac veya linux işletim sistemli bilgisayar ya da usb ye yüklenmiş jailbreak aracıyla yapabilirsiniz. forumda gerekli konulardan bakabilirsiniz. iyi forumlar.

Cihazım 6s plus
Sürüm 14.4.2
Checkra1n ile Mac üzerinden jailbreak yaptım. Kaynak eklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor. Bu sunucu için geçerli sertifika geçersizdir. Apt jailbreaktr me adresi gibi davranan bir siteye yönlediriyor diyor.
[automerge]1628504505[/automerge]
Cihazım 6s plus
Sürüm 14.4.2
Checkra1n ile Mac üzerinden jailbreak yaptım. Kaynak eklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor. Bu sunucu için geçerli sertifika geçersizdir. Apt jailbreaktr me adresi gibi davranan bir siteye yönlediriyor diyor.
Düzeldi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı şimdi ben ipad mini 1 kullanıyorum sürümü ios 9.3.6 twitchi indirmek istiyorum ama bu ipad ile uyumlu değil diyor sabahtan beri uğraşıyorum bunu indirmenin bir yolu falan yok mu

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı şimdi ben ipad mini 1 kullanıyorum sürümü ios 9.3.6 twitchi indirmek istiyorum ama bu ipad ile uyumlu değil diyor sabahtan beri uğraşıyorum bunu indirmenin bir yolu falan yok mu

App store hesabınız ile destekleyen bir cihazdan veya itunes ile indirme başlatın. İpad app store da satın alınanlar kısmından uygulamayı bulun ve indirme başlatın. 9.3.5 zamanında bu app var ise uyumlu sürüm inecektir.

İyi günker telefonum 6s ios 14 yüklü ben bunu ios 12 ye düşürmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Bu işi bana mala anlatır gibi anlatacak arkadaş var mı

App store hesabınız ile destekleyen bir cihazdan veya itunes ile indirme başlatın. İpad app store da satın alınanlar kısmından uygulamayı bulun ve indirme başlatın. 9.3.5 zamanında bu app var ise uyumlu sürüm inecektir.

Aynı şeyi denedim fakat bu iPad ile uyumlu değil diyor jailbreak ile indirebileceğim bir yer var mı?

Merhaba reis sen yetkilini birine benziyorsun jailbreak ile twitch uygulamasını yükleyebilirmiyim yani app store gibi uygulama yükleyebileceğim bir yer var mı

Appstore+ tweaki ile uygulamaların eski sürümünü indirebilirsin eski sürümü senin ios sürümüne uyuyorsa yüklenir

Appstore+ tweaki ile uygulamaların eski sürümünü indirebilirsin eski sürümü senin ios sürümüne uyuyorsa yüklenir
app admin kullanıyorum ama dediğim gibi yükleye basınca satın alınanlarda bu ipad ile uyumlu değil diyor
[automerge]1629024945[/automerge]
yani jailbreakdan bir uygulama filan indiremezmiyiz tweak yok mu böyle

Son düzenleme:
app admin kullanıyorum ama dediğim gibi yükleye basınca satın alınanlarda bu ipad ile uyumlu değil diyor

Appstore+ tweakini yükleyin twitch’in yükleme tuşuna basılı tuttuktan sonra eski sürümlerini görüp istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz

Geri