Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba İos 13.4.1 sürümünü bayadır jailbrakli kullanıyorum fakat bugünden itibaren spotify açılmamaya başladı nerdeyse her tweaki sildim fakat düzeltemedim. yardım edebilcek varmı

Spotifyda genel bi sıkıntı var bugün

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Papara jailbreak algıladığı için uygulamaya giriş yapamıyorum "Liberty, Liberty Lite" bu twekları ve Paparanın sürümünü düşürmeyi denedim hiç bir sonuç alamadım yardımcı olabilir misiniz ? Checkra1n 12.4.4

Son düzenleme:
safari ilk açılışda resimdeki şekilde başlıyor, ekran çevirmeyi açık kapalı denedim düzelmedi, telefon dikken böyle açılıyor

uicache -a komutunu verdikten sonra oldu galiba benzer sorun yaşayan var mı

F0055285-84DF-4A09-8C92-B28A91C55BC1.png
[automerge]1589065966[/automerge]
Papara jailbreak algıladığı için uygulamaya giriş yapamıyorum "Liberty, Liberty Lite" bu twekları ve Paparanın sürümünü düşürmeyi denedim hiç bir sonuç alamadım yardımcı olabilir misiniz ? Checkra1n 12.4.4
a-bypass ı deneyebilirsin
ben de bazı bankalarda sıkıntı yaşamıştım, bu sorunu çözdü

Usb kablosu aldım geldim kuzenden yine olmadı bune ya
[automerge]1589067104[/automerge]
Checkra1n i başka nasıl kurabiliriz
[automerge]1589069257[/automerge]
yaptım all done demesine ragmen şimdide elmada kalıyor
[automerge]1589070234[/automerge]
Cydia girmeden nasıl jb yi silebiliriz

Son düzenleme:
Selamlar. Hackintosh sistem sonrası deneyebilirsiniz. Yardım için özelden yazabilirsiniz. İyi forumlar.

Tek yol i tunesten sürüm güncellemek 13.4.1 checkra1n oluyormu
[automerge]1589080247[/automerge]
Cydia girince bu geliyor sorun nedir

Ekli dosyalar

• 05468480-5DF4-4A79-8AA9-5C1A501BFA6D.png
    05468480-5DF4-4A79-8AA9-5C1A501BFA6D.png
    144.4 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Merhabalar bazı arkadaşların Ekran görüntülerinde home screen de saat gördüm bu hangi tweak ile sağlanıyor acaba?

Selam baylar. Tweak satin almada paypal kullanilmiyormu artik. Hata veriyoda bende.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cihazda jb yoktur - diğer iphonede bir uygulama yüklü bu uygulamanın sürümü düşük oldugu için bunu diğer jb olmayan iphone yollamma yöntemi arıyorum

Paypalı açarken vpn etkinleştirin.

Satin al diyince uygulamaya yonlendirmiyor safariye yonlendiriyo. Vpn ile denedim safarideyken ama yine ayni.
184567053d81f4db1c9a31b61979911f.jpg

Herkse merhaba iyi forumlar,Dün gece sarjım bitmiş ve jailbreak non olmuş malesefki bugün bir çok yer yer denedim ipa yüklemek adına ama appcake de revoke yediği için malesef yükliyemedim ipa yükleyebiliceğim bir kaynak vs birşey varmıdır yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar jailbreak konusunda yardımınıza ihtiyacım var Windows 7 kollanıyorum ama eski sistem olduğu için uefi desteklenmiyor boot olarak gösteriyor sistem.Oyüzden jb yapamıyorum pek fazla bilgim olmadığı için çok denedim ama başarısız oldu.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim

Satin al diyince uygulamaya yonlendirmiyor safariye yonlendiriyo. Vpn ile denedim safarideyken ama yine ayni.
184567053d81f4db1c9a31b61979911f.jpg

Hesabında ekli bir kart veya kullanılabilir bir kart yok uyarısı.
Hesabında ekli bir kart var mı
Kart kullanılabilir durumda mı
Bazen paypal 3$ üzeri ödemeleri paypal hesabından çekimi kabul etmiyor. Kart ile alım deneyin

Geri